We doen het samen!

Nieuws

Nieuw: Wet Kwaliteitsborging voor het Bouwen (Wkb)

19 juni 2024 • Per januari is de Wet Kwaliteitsborging voor het Bouwen ingevoerd, deze met als doel de bouwkwaliteit te verbeteren. Dit heeft gevolgen voor o.a. installateurs. Het project Nieuw Hulst fase 2 is onder deze wet uitgevoerd.

Lees meer

Actie! 6 zonnepanelen glas-glas + omvormer

22 mei 2024 • Glas-glas panelen geven betere prestaties, hebben een langere levensduur en gaan nauwelijks achteruit in vermogen naarmate ze ouder worden. Profiteer nu van een mooie aanbieding!

Lees meer

Actie! 6 zonnepanelen glas-folie + omvormer

16 mei 2024 • Met deze setprijs van 6 zonnepanelen bespaar je al snel € 795,- per jaar. Investeer daarom nú in zonnepanelen en verdien je investering al binnen 4 jaar terug.

Lees meer

Bezoek onze aircodag op 25 mei

2 mei 2024 • Overweeg jij om airconditioning aan te schaffen? Of wil je de stille werking van de airco zelf ervaren? Ontdek het tijdens de informatiedag over airco in één van onze Inspiratiecentra!

Lees meer

Energiebesparingsplicht niet vrijblijvend

10 april 2024 • Verbruik je met jouw bedrijf jaarlijks meer dan 50.000 kWh en/of meer dan 25.000 m3 aardgas? Zet dan de koffie maar al klaar, want dan kun je binnenkort een bezoekje van de Regionale Uitvoeringsdienst (RUD) verwachten.

Lees meer

Nieuwbouw voor Intratuin in Hulst

10 april 2024 • Tegenover ons pand in Hulst, aan de andere kant van de rotonde, prijkt de splinternieuwe vestiging van Intratuin. Het is een schitterend gebouw met enorme ruimtes en spectaculair veel glas. Met plezier werkte Poppe mee aan de realisatie ervan.

Lees meer

Trotse sponsor JO19

14 maart 2024 • Bij Poppe Installatietechniek hechten we veel waarde aan vitaliteit. We stimuleren onze medewerkers op verschillende manieren én sponsoren diverse sportieve evenementen en clubs. Nu sponsoren we óók VV Hontenisse.

Lees meer

‘Poppe Academy past goed in een leven lang ontwikkelen’

6 maart 2024 • Heel wat jaren geleden kwamen we Robbert Dekker al regelmatig tegen. Robbert werkte destijds bij Van Damme & Van de Vijver. Sinds 2003 is hij werkzaam in het onderwijs, tegenwoordig als docent installatietechniek bij Scalda.

Lees meer

Projectbezoek leerlingen Reynaertcollege

22 februari 2024 • Begin februari brachten ruim 30 leerlingen van het Reynaertcollege in Hulst een bezoek aan de nieuwbouw van 30 woningen aan de Baljuwstraat en Abdijstraat in Hulst. Interessant!

Lees meer

Succesvolle CO-hercertificering

19 februari 2024 • Vanaf april 2023 mogen alleen nog gecertificeerde installatiebedrijven met vakbekwame installatie- en onderhoudsmonteurs werkzaamheden aan gasverbrandingstoestellen uitvoeren. Onlangs stond er weer een externe audit op de agenda.

Lees meer

Daikin airco wandmodel

14 februari 2024 • Denk je ook af en toe al eens aan de zomer? Wat hadden we vorig jaar veel mooie dagen. Maar ook warm! Investeer nú in airconditioning en geniet komende zomer van een aangename temperatuur én een heerlijke nachtrust.

Lees meer

Subsidie warmtepomp verlengd én verhoogd

24 januari 2024 • Ook in 2024 kun je weer gebruik maken van een subsidie bij aanschaf van een warmtepomp. Deze subsidie is namelijk verlengd én verhoogd. Hierdoor kan je nog voordeliger een warmtepomp aanschaffen.

Lees meer

27 januari: informatiemarkt duurzaam wonen

11 januari 2024 • Op zaterdag 27 januari vindt de ‘Informatiemarkt duurzaam wonen in Zeeland’ plaats in het Dorpshuis Amicitia in Kloetinge. Deze wordt georganiseerd voor iedereen die interesse heeft in energiebesparende maatregelen.

Lees meer

Open dagen goedbezocht!

25 oktober 2023 • Inmiddels genieten we al volop van ons nieuwe bedrijfspand in Hulst. Wat een ruimte en prachtige werkplekken hebben we. Dat veel mensen daar nieuwsgierig naar waren, dat bleek wel tijdens de open dagen op 20 en 21 oktober!

Lees meer

Nieuw pand officieel geopend!

23 oktober 2023 • ​Vrijdag 13 oktober was het eindelijk zo ver… We mochten personeel, relaties en familie verwelkomen 'aan boord' van ons nieuwe pand. Wat een fantastische dag was het!

Lees meer

Tekort aan techneuten? Bij Poppe Installatietechniek leiden ze hun mensen zelf op

18 oktober 2023 • BN DeStem: Het valt de technieksector zwaar aan voldoende handige handjes komen. Poppe Installatietechniek is daarom een eigen academy begonnen, voor jongeren en zij-instromers. Ze leren en werken dan bij de immer groeiende ‘Poppe-familie'.

Lees meer

Winactie - Daikin Warmste Airco

18 oktober 2023 • De koudere maanden komen eraan... Wist je dat je heel energiezuinig kunt verwarmen met een airco? Wanneer je nu een Daikin airco aanschaft, maak je kans om jouw aankoopbedrag terug te winnen!

Lees meer

Poppe Academy: Ontwikkelen, we doen het samen!

13 oktober 2023 • Met de Poppe Academy, bieden we bestaande medewerkers de kans om te leren en zich verder te ontwikkelen én trekken we nieuwe medewerkers aan. Op deze manier halen we het beste uit onze vakmensen!

Lees meer

‘Verduurzamen, want de jeugd verdient een mooie toekomst!’

14 september 2023 • Regelmatig ziet Roger Picavet (65) Poppe Installatietechniek op social media voorbijkomen. De manier waarop ze werken, met hun personeel omgaan én de mooie projecten die ze doen, maakte dat hij zijn zonnepanelen door hen wilde laten leggen.

Lees meer

Trots op Poppe

14 september 2023 • Verduurzaming staat hoog op de agenda van Gemeente Hulst. Onder het mom ‘verduurzaming begint bij jezelf’ wilden ze graag een voorbeeldfunctie stellen door de drie grootste gemeentelijke gebouwen te verduurzamen.

Lees meer

‘Vakmensen die verder kijken dan hun vakgebied’

13 september 2023 • Aan de Absdaalseweg in Hulst bevindt zich het bedrijfsverzamelgebouw Hulsterpoort. Mede-eigenaar Jos Biesbroeck schakelde Poppe Installatietechniek in voor de uitvoering van diverse werkzaamheden.

Lees meer

Verduurzamen met hybride warmtepomp

11 september 2023 • In de 15 jaar dat Paul Velleman (66) in zijn vrijstaande woning in Hulst woont, heeft hij hier veel aan gedaan. Stap voor stap verduurzaamt hij zijn woning. Inmiddels heeft hij een hybride warmtepomp van Remeha laten plaatsen.

Lees meer

Per 1 mei: nieuwe locatie in Hulst

1 mei 2023 • Na weken van voorbereiding wordt er vanaf 1 mei gewerkt vanuit de nieuwe locatie in Hulst.

Lees meer

Blij met CO-certificering!

18 januari 2023 • Installatiebedrijven hebben tot 1 april de tijd om het wettelijke CO-certificaat te behalen. Bij Poppe Installatietechniek hebben we de certificatie-audits inmiddels achter de rug. We voldoen en zijn blij met ons certificaat!

Lees meer

2 februari: Duurzaamheidsbeurs CO3 Campus

16 januari 2023 • Op donderdag 2 februari vindt de Duurzaamheidsbeurs plaats in de CO3 Campus in Terneuzen. Deze wordt georganiseerd voor ondernemers en inwoners van Terneuzen en omstreken met interesse voor verduurzaming. Ben jij er ook bij?

Lees meer

€ 350 actievoordeel Nefit Bosch

16 januari 2023 • Koop jij voor 31 maart 2023 een cv-ketel van Nefit Bosch? Dan krijg je € 350 actievoordeel én begin je direct met besparen!

Lees meer

Samenwerken voor sterk techniekonderwijs

29 november 2022 • Het Centrum voor TopTechniek bestaat 5 jaar! Een prachtige mijlpaal voor deze praktijklocatie voor technisch onderwijs in Terneuzen. Het onderwijs en het bedrijfsleven hebben elkaar nodig, daarom is ook Poppe Installatietechniek betrokken.

Lees meer

Praktijkbezoek leerlingen Reynaertcollege Hulst

24 november 2022 • Een kijkje nemen op de bouw en zien hoe het er in de praktijk aan toe gaat. Leuk én ontzettend leerzaam! Begin oktober brachten ruim 30 derdejaarsleerlingen van het Reynaertcollege in Hulst een bezoek aan de nieuwbouw van 21 woningen.

Lees meer

Leerlingen Lodewijk College inspireren tijdens gastles

24 november 2022 • Ook het verzorgen van gastlessen op scholen staat zo nu en dan op de agenda’s van een aantal van onze collega’s. Zo gaven Gudo en Sandra begin november een gastles aan leerlingen van een VMBO-T klas op het Lodewijk College in Terneuzen.

Lees meer

FAQ - Het nieuwe verwarmen

20 oktober 2022 • Het nieuwe verwarmen... Je woning verwarmen met een warmtepomp in plaats van met de klassieke cv-ketel. Daar komen veel vragen bij kijken. We geven je graag antwoord op de meest gestelde vragen!

Lees meer

Airco: een duurzame aanvulling

19 oktober 2022 • De energieprijzen gaan door het dak. Wat we bij Poppe Installatietechniek zien, is dat veel mensen het gebruik van hun cv-ketel zo lang mogelijk uitstellen en dat de airco steeds vaker gebruikt wordt om mee te verwarmen.

Lees meer

Week van 31 oktober: Nationale Klimaatweek

19 oktober 2022 • Met alle huidige ontwikkelingen, is dit hét moment om bewuster te leven, minder CO2 uit te stoten en meer te besparen. Iedereen kan bijdragen aan een duurzamer Nederland. Bij Poppe Installatietechniek dragen we ook graag ons steentje bij!

Lees meer

Een complete ervaring voor bezoekers infomarkt

7 juli 2022 • Onlangs vond in het Goese Lyceum de informatiemarkt 'Duurzaam wonen in Zeeland' plaats. Dat mensen nieuwsgierig zijn naar energiebesparende maatregelen voor hun woning, dat was duidelijk... Met een 130-tal bezoekers was het overweldigend druk.

Lees meer

Verduurzaming klein maatschappelijk vastgoed

9 juni 2022 • Een mooi initiatief: de Provincie Zeeland gaat eigenaren van klein maatschappelijk vastgoed helpen bij de verduurzaming van gebouwen. Stefan Poppe nam hiervoor deel aan de livestream ‘Verduurzamen Maatschappelijk Vastgoed’.

Lees meer

Hybride warmtepomp de nieuwe standaard vanaf 2026

23 mei 2022 • Op 17 mei 2022 kondigde het kabinet aan dat vanaf 2026 hybride warmtepompen de standaard worden voor het verwarmen van woningen. Dat betekent dat mensen bij vervanging van de cv-installaties over moeten stappen op een duurzamer alternatief.

Lees meer

Bouw nieuw bedrijfspand gestart!

11 mei 2022 • Poppe Installatietechniek is uit zijn 'jasje' gegroeid. De uitbreidingsmogelijkheden in Kloosterzande zijn op en daarom verhuizen we binnenkort naar een nieuw bedrijfspand in Hulst. De bouw van dit nieuwe pand is inmiddels gestart!

Lees meer

Duurzaamheid in ons DNA

4 mei 2022 • Hoe kunnen we de woningbehoefte van 1 miljoen woningen in 2035 zo duurzaam mogelijk realiseren? En wat betekent dit voor bouwproces en onderhoud? Stefan en Ilze geven antwoord op deze vragen in de vierde uitzending van Trimble Construction Benelux.

Lees meer

NIEUW: online afsluiten onderhoudsabonnement

23 februari 2022 • Vanaf nu kun je online direct een onderhoudsabonnement afsluiten. Zo ben je verzekerd van goed onderhoud aan je toestel en voorkom je storingen.

Lees meer

Hogere subsidies warmtepompen

15 februari 2022 • Per 1 januari 2022 is het subsidiebedrag op warmtepompen verhoogd van 20% naar 30% van het investeringsbedrag. Er wordt de komende drie jaar extra ISDE-subsidie beschikbaar gesteld voor alle typen warmtepompen: zowel all-electric als hybride.

Lees meer

Nieuwe brochure!

7 juli 2021 • Onze gloednieuwe brochure is gereed! Heb jij ‘m al gezien op onze website óf in het inspiratiecentrum? Wij zijn trots op ons 100% duurzame brochure!

Lees meer

Poppe in Enervision magazine

14 juni 2021 • Poppe Installatietechniek heeft voor Woonstichting Hulst 30 huurwoningen mogen voorzien van een Nathan Energiemodule. Een mooi project! Stefan sprak erover en dat resulteerde in een mooi artikel in het Enervision Magazine.

Lees meer

Samen vooruitstrevend op het gebied van duurzaamheid

5 oktober 2020 • Ronald in ’t Groen: 'Bij Woonstichting Hulst hechten we veel waarde aan het verduurzamen van onze woningen. We vinden het dan ook belangrijk dat we een bedrijf naast ons hebben staan dat met ons meedenkt en innovaties belangrijk vindt.'

Lees meer

Advies over ventilatie tijdens corona crisis aangepast door RIVM

19 augustus 2020 • Het RIVM heeft onlangs de ventilatierichtlijn aangepast. Het advies is nu om waar mogelijk zoveel mogelijk verse lucht toe te voeren in systemen die gebruik maken van recirculatie.

Lees meer

‘Poppe Installatietechniek: een begrip in de regio’

15 juni 2020 • Jan Schrier: 'In totaal hebben we bij Heros nu zo’n 40 airco’s van Poppe Installatietechniek, verspreid over verschillende afdelingen. Zo kan de bedrijfsvoering áltijd doorgaan!'

Lees meer

Fabels en feiten over airconditioning

4 juni 2020 • Heerlijk, die prachtige zonnige zomerdagen. Kijk je er ook al naar uit? Lekker buiten op een terrasje of in de tuin. Dat is genieten. Maar hoe zit dat als je binnenshuis bent? Stap je dan een fijne koele omgeving binnen of komt de hitte je tegemoet?

Lees meer

'Quitte spelen met stroomverbruik'

14 mei 2020 • Jo Sturms: 'We wilden graag een airco, maar omdat een airco ook stroom verbruikt, hebben we daarnaast direct gekozen voor zonnepanelen. Alles wat we hadden afgesproken met Poppe Installatietechniek is correct uitgevoerd. Buitengewoon werk!'

Lees meer

'Aangenaam warm in onze pizzabakkerij!'

8 mei 2020 • Elianne van Meerendonk: "De installatie was in onze ogen een hele puzzel, maar de monteurs van Poppe Installatietechniek wisten waar ze mee bezig waren. We hebben nu vloerverwarming in de gehele bedrijfsruimte, een oppervlakte van 500m2!"

Lees meer

'Een enorm rendement door onze nieuwe installaties'

6 mei 2020 • Roy Rottier: "Poppe Installatietechniek is al jaren een prettige partner voor ons om mee samen te werken. Ook tijdens deze verbouwing was dat niet anders. De werkzaamheden zijn tijdig en vakkundig uitgevoerd."

Lees meer

'Een eerlijke en transparante samenwerking'

6 mei 2020 • Jeroen Heijens: "Voor ons is het eigenlijk vanzelfsprekend om voor Poppe Installatietechniek te kiezen als installatiebedrijf. De monteurs komen al vele jaren bij ons op het laboratorium, ze kennen het gebouw en weten wat er speelt."

Lees meer

'Alsnog de warmtepomp'

28 april 2020 • Theo van Duyse: "Ik kende Poppe al van vroeger. Eerst Ronny en nu Stefan. Ze leveren goed werk en het is prettig dat het een bedrijf uit de buurt is. Als er iets is, kun je meteen bellen. Het was voor ons vanzelfsprekend om voor hen te kiezen.''

Lees meer

Waarschuwing voor risico op legionella door ongebruikte leidingen

7 april 2020 • Vanwege de maatregelen tegen corona worden veel gebouwen gesloten en waterleidingen niet gebruikt. Het RIVM waarschuwt dan ook en adviseert om de leidingen tweewekelijks te spoelen.

Lees meer

Innovatieve en duurzame oplossingen bij Outokumpu

7 april 2020 • William van Passel: "We denken in Poppe Installatietechniek een flexibele, betrouwbare en prijstechnisch interessante partner te hebben gevonden. En Poppe Installatietechniek staat bekend om hun innovatieve en duurzame oplossingen."

Lees meer

'Deskundig in advies en uitvoering'

6 april 2020 • Vic Martens: "Voor werkzaamheden in onze winkels neem ik graag contact op met Poppe Installatietechniek. Dat begint al met de altijd vrolijke stem van Jacqueline als je naar kantoor belt! En ze hebben een volledig pakket én denken mee.''

Lees meer

'Meteen een goed gevoel bij Poppe Installatietechniek'

31 maart 2020 • Hans Herrebout: "Poppe Installatietechniek dezelfde drive als Heijmans heeft. We werken goed samen. Poppe Installatietechniek levert een goede voorman die weet hoe het werkt. Ook bij het overige personeel zie je de gedrevenheid."

Lees meer

Update coronavirus

16 maart 2020 • Met betrekking tot het coronavirus volgen wij de richtlijnen van het RIVM en de GGD. Je kunt nog steeds een beroep doen op ons team. Echter, heb je een afspraak staan en heb je klachten als neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts?

Lees meer

Een flinke klus… Poppe Installatietechniek klaarde ‘m wel!

11 februari 2020 • Michel Weemaes: "Poppe Installatietechniek heeft de gehele kantoorruimte van vloerverwarming en van een luchtcirculatiesysteem voorzien. Daarnaast moest er een productieruimte van 15.000 m3 verwarmd worden. Vakmensen, ze weten wat ze doen.''

Lees meer

Vanaf het allereerste moment betrokken bij 't Poppeke

15 januari 2020 • Cindy Poppe: "Poppe Installatietechniek heeft zich verdiept in de regelgeving van de kinderopvang. We hebben nu een installatie die voldoet aan de regels, maar die vooral goed aanvoelt voor de medewerkers en de kinderen!"

Lees meer

Nieuwe kansen techniekstudenten!

14 januari 2020 • Een nieuw jaar, met nieuwe kansen voor techniekstudenten. Ilze vertelt: 'De instroom in de techniek is langzaam aan het verbeteren. We hebben vertrouwen in de toekomst! Maar het heeft constante aandacht nodig. Daar helpen we graag bij.'

Lees meer

De Hulster Sociëteit

6 januari 2020 • Joris Jansen: "Ik wilde graag een gasloos en toekomstgericht pand. Poppe Installatietechniek is op zoek gegaan naar oplossingen, om het zo voor iedereen zo aangenaam mogelijk te maken én kostentechnisch interessant te houden."

Lees meer

Poppe Installatietechniek dacht met ons mee

20 december 2019 • Johan en Marga van de Velde: "Wat wij fijn vonden waren de korte lijnen. Dit bij zowel de voorbereiding als tijdens de uitvoering. Ook dachten ze met ons mee en gaven ze het aan als er een beter of eventueel goedkoper alternatief aanwezig was.''

Lees meer

Vorst? Voorkom schade! Sluit de buitenkraan.

19 december 2019 • In de winterperiode kunnen door bevriezing van buitenkranen, watermeters en hoofdkranen lekkages ontstaan. Vooral bij aanhoudende vorst neemt de kans op schade toe. Tip! Sluit de buitenkraan.

Lees meer

Poppe Installatietechniek neemt Installatiebedrijf van Damme & van de Vijver over

1 oktober 2019 • Per 1 oktober 2019 neemt Poppe Installatietechniek uit Kloosterzande, en met een tweede vestiging in Goes, Installatiebedrijf van Damme & van de Vijver uit Hulst over. Het gebrek aan bedrijfsopvolging is de reden voor deze bedrijfsovername.

Lees meer

Tweede vestiging in Goes

16 mei 2019 • Kloosterzande is altijd al een perfecte plek geweest als uitvalsbasis voor de bediening van onze klanten in Zeeuws-Vlaanderen. Maar nu komt er een tweede vestiging van Poppe Installatietechniek bij.

Lees meer

Het treintje moet blijven lopen!

14 mei 2019 • Beach Village: een prachtige opdracht die Poppe Installatietechniek, via hoofdaannemer Heijmans, eind 2016 verwierf. De uitdaging is de logistiek. Een prachtige opdracht!

Lees meer

Help! Hoe kan ik duurzaam verbouwen?

27 maart 2019 • Verbouwen, je kunt er bijna niet omheen. Iedereen krijgt er vroeg of laat wel eens mee te maken. Veel apparaten in huis gebruiken energie via gas of elektra. Niet zo duurzaam, dat moet beter kunnen.

Lees meer

Is mijn woning geschikt voor een warmtepomp?

21 februari 2019 • Deze vraag leeft wellicht ook bij jou. Veel mensen zijn tegenwoordig bezig met het verduurzamen van hun woningen. Een mooi product voor het duurzaam verwarmen van uw woning is de lucht-water warmtepomp...

Lees meer

Techniek Experience

17 januari 2019 • Het project ‘Techniek Experience' biedt jaarlijks een interessant programma voor de tweedejaars- vmbo leerlingen uit Zeeuws-Vlaanderen. Dit om de jongeren actief kennis te laten maken met de techniek. Want er zijn zoveel mogelijkheden.

Lees meer

Verduurzamen is meer dan zonnepanelen leggen

2 oktober 2018 • Wil je stappen zetten in de verduurzaming van je bedrijfspand? "Top, wij zijn voor! Het enige wat we eraan toe willen voegen is: Als je het doet, doe het dan goed. Goed voor het milieu, je imago, je portemonnee én de wetgeving."

Lees meer

PV panelen? Ja! Elektrisch verwarmen? Nee!

28 juni 2018 • De laatste tijd spreken we met veel mensen die overtuigd zijn dat het voldoende is om zonnepanelen te plaatsen met de bedoeling de woning in de toekomst elektrisch te gaan verwarmen. Dit is een misverstand en willen we graag wegnemen.

Lees meer

Help, mijn cv-ketel is kapot! Wat nu?

3 april 2018 • Een brede coalitie van belangenbehartigers en milieuorganisaties wil binnen drie jaar af van de traditionele cv-ketel. Vanaf 2021 zouden dan alleen nog maar meer duurzame installaties mogen worden geplaatst.

Lees meer

BIM. Het nieuwe samenwerken en tekenen.

6 juni 2017 • Bij een bouwproces zijn veel partijen betrokken. Wij, als installateur, zijn een belangrijke schakel in het geheel. Maar naast ons zijn er ook bijvoorbeeld architecten, aannemers, klusbedrijven en elektriciens betrokken. Hoe pakken we dit aan?

Lees meer

Vragen? Neem contact op!

Volg ons op social media of laat je informeren in ons inspiratiecentrum.

Bel
Bel 0114 681 243 - Hulst
Bel 0113 743 200 - Goes

24/7 bereikbaar
Mail
Bezoek
Hoofdkantoor & inspiratiecentrum
Australiëweg 1
4561 PD Hulst
Bezoek
Inspiratiecentrum & kantoor
Columbusweg 2
4462 HB Goes