We doen het samen!

Nieuws

Remeha actie | € 400,-- korting

10 november 2021 • Remeha heeft een mooie cash back actie! Wanneer je voor 28 februari 2022 een hybride warmtepomp Elga Ace aanschaft kan je gebruik maken van de cash back van € 400,--.

Lees meer

Nefit actie | Tot € 375,- korting

21 september 2021 • De Nefit Bosch najaarsactie is weer van start gegaan! Wanneer je een Nefit Bosch cv-ketel, zonneboilersysteem of warmtepomp aanschaft in de periode van 15 september tot en met 31 december 2021 ontvang je tot € 375,-- retour!

Lees meer

Bomenactie van Nefit Bosch

21 september 2021 • Laat jij tijdens de actieperiode van 15 september tot en met 31 december 2021 een Nefit Bosch HR cv-ketel monteren? Dan kan je de CO2 uitstoot van de laten compenseren door het planten van nieuwe bomen!

Lees meer

Eenvoudig energie besparen met cv-optimalisatie

2 september 2021 • Wil je energie besparen en een betere warmte-afgifte van je radiatoren? Dan is cv-optimalisatie, oftewel waterzijdig inregelen, een kleine maatregel met groots effect.

Lees meer

Nieuwe brochure!

7 juli 2021 • Onze gloednieuwe brochure is gereed! Heb jij ‘m al gezien op onze website óf in het inspiratiecentrum? Wij zijn trots op ons 100% duurzame brochure!

Lees meer

Poppe in Enervision magazine

14 juni 2021 • Poppe Installatietechniek heeft voor Woonstichting Hulst 30 huurwoningen mogen voorzien van een Nathan Energiemodule. Een mooi project! Stefan sprak erover en dat resulteerde in een mooi artikel in het Enervision Magazine.

Lees meer

Daikin airco wandmodel

13 januari 2021 • Denk je ook af en toe al eens aan de zomer? Wat hadden we vorig jaar veel mooie dagen. Maar ook warm! Investeer nú in airconditioning en geniet komende zomer van een aangename temperatuur én een heerlijke nachtrust.

Lees meer

Aanschaf PV-panelen nog steeds een goede investering!

4 november 2020 • De salderingsregeling is een van de meest gebruikte regelingen in het kader van de energietransitie. Tot 2023 verandert er niets aan deze regeling.

Lees meer

Samen vooruitstrevend op het gebied van duurzaamheid

5 oktober 2020 • Ronald in ’t Groen: 'Bij Woonstichting Hulst hechten we veel waarde aan het verduurzamen van onze woningen. We vinden het dan ook belangrijk dat we een bedrijf naast ons hebben staan dat met ons meedenkt en innovaties belangrijk vindt.'

Lees meer

Advies over ventilatie tijdens corona crisis aangepast door RIVM

19 augustus 2020 • Het RIVM heeft onlangs de ventilatierichtlijn aangepast. Het advies is nu om waar mogelijk zoveel mogelijk verse lucht toe te voeren in systemen die gebruik maken van recirculatie.

Lees meer

‘Poppe Installatietechniek: een begrip in de regio’

15 juni 2020 • Jan Schrier: 'In totaal hebben we bij Heros nu zo’n 40 airco’s van Poppe Installatietechniek, verspreid over verschillende afdelingen. Zo kan de bedrijfsvoering áltijd doorgaan!'

Lees meer

Fabels en feiten over airconditioning

4 juni 2020 • Heerlijk, die prachtige zonnige zomerdagen. Kijk je er ook al naar uit? Lekker buiten op een terrasje of in de tuin. Dat is genieten. Maar hoe zit dat als je binnenshuis bent? Stap je dan een fijne koele omgeving binnen of komt de hitte je tegemoet?

Lees meer

'Quitte spelen met stroomverbruik'

14 mei 2020 • Jo Sturms: 'We wilden graag een airco, maar omdat een airco ook stroom verbruikt, hebben we daarnaast direct gekozen voor zonnepanelen. Alles wat we hadden afgesproken met Poppe Installatietechniek is correct uitgevoerd. Buitengewoon werk!'

Lees meer

'Aangenaam warm in onze pizzabakkerij!'

8 mei 2020 • Elianne van Meerendonk: "De installatie was in onze ogen een hele puzzel, maar de monteurs van Poppe Installatietechniek wisten waar ze mee bezig waren. We hebben nu vloerverwarming in de gehele bedrijfsruimte, een oppervlakte van 500m2!"

Lees meer

'Een enorm rendement door onze nieuwe installaties'

6 mei 2020 • Roy Rottier: "Poppe Installatietechniek is al jaren een prettige partner voor ons om mee samen te werken. Ook tijdens deze verbouwing was dat niet anders. De werkzaamheden zijn tijdig en vakkundig uitgevoerd."

Lees meer

'Een eerlijke en transparante samenwerking'

6 mei 2020 • Jeroen Heijens: "Voor ons is het eigenlijk vanzelfsprekend om voor Poppe Installatietechniek te kiezen als installatiebedrijf. De monteurs komen al vele jaren bij ons op het laboratorium, ze kennen het gebouw en weten wat er speelt."

Lees meer

'Alsnog de warmtepomp'

28 april 2020 • Theo van Duyse: "Ik kende Poppe al van vroeger. Eerst Ronny en nu Stefan. Ze leveren goed werk en het is prettig dat het een bedrijf uit de buurt is. Als er iets is, kun je meteen bellen. Het was voor ons vanzelfsprekend om voor hen te kiezen.''

Lees meer

Waarschuwing voor risico op legionella door ongebruikte leidingen

7 april 2020 • Vanwege de maatregelen tegen corona worden veel gebouwen gesloten en waterleidingen niet gebruikt. Het RIVM waarschuwt dan ook en adviseert om de leidingen tweewekelijks te spoelen.

Lees meer

Innovatieve en duurzame oplossingen bij Outokumpu

7 april 2020 • William van Passel: "We denken in Poppe Installatietechniek een flexibele, betrouwbare en prijstechnisch interessante partner te hebben gevonden. En Poppe Installatietechniek staat bekend om hun innovatieve en duurzame oplossingen."

Lees meer

'Deskundig in advies en uitvoering'

6 april 2020 • Vic Martens: "Voor werkzaamheden in onze winkels neem ik graag contact op met Poppe Installatietechniek. Dat begint al met de altijd vrolijke stem van Jacqueline als je naar kantoor belt! En ze hebben een volledig pakket én denken mee.''

Lees meer

'Meteen een goed gevoel bij Poppe Installatietechniek'

31 maart 2020 • Hans Herrebout: "Poppe Installatietechniek dezelfde drive als Heijmans heeft. We werken goed samen. Poppe Installatietechniek levert een goede voorman die weet hoe het werkt. Ook bij het overige personeel zie je de gedrevenheid."

Lees meer

Update coronavirus

16 maart 2020 • Met betrekking tot het coronavirus volgen wij de richtlijnen van het RIVM en de GGD. Je kunt nog steeds een beroep doen op ons team. Echter, heb je een afspraak staan en heb je klachten als neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts?

Lees meer

Een flinke klus… Poppe Installatietechniek klaarde ‘m wel!

11 februari 2020 • Michel Weemaes: "Poppe Installatietechniek heeft de gehele kantoorruimte van vloerverwarming en van een luchtcirculatiesysteem voorzien. Daarnaast moest er een productieruimte van 15.000 m3 verwarmd worden. Vakmensen, ze weten wat ze doen.''

Lees meer

Vanaf het allereerste moment betrokken bij 't Poppeke

15 januari 2020 • Cindy Poppe: "Poppe Installatietechniek heeft zich verdiept in de regelgeving van de kinderopvang. We hebben nu een installatie die voldoet aan de regels, maar die vooral goed aanvoelt voor de medewerkers en de kinderen!"

Lees meer

Nieuwe kansen techniekstudenten!

14 januari 2020 • Een nieuw jaar, met nieuwe kansen voor techniekstudenten. Ilze vertelt: 'De instroom in de techniek is langzaam aan het verbeteren. We hebben vertrouwen in de toekomst! Maar het heeft constante aandacht nodig. Daar helpen we graag bij.'

Lees meer

De Hulster Sociëteit

6 januari 2020 • Joris Jansen: "Ik wilde graag een gasloos en toekomstgericht pand. Poppe Installatietechniek is op zoek gegaan naar oplossingen, om het zo voor iedereen zo aangenaam mogelijk te maken én kostentechnisch interessant te houden."

Lees meer

Poppe Installatietechniek dacht met ons mee

20 december 2019 • Johan en Marga van de Velde: "Wat wij fijn vonden waren de korte lijnen. Dit bij zowel de voorbereiding als tijdens de uitvoering. Ook dachten ze met ons mee en gaven ze het aan als er een beter of eventueel goedkoper alternatief aanwezig was.''

Lees meer

Vorst? Voorkom schade! Sluit de buitenkraan.

19 december 2019 • In de winterperiode kunnen door bevriezing van buitenkranen, watermeters en hoofdkranen lekkages ontstaan. Vooral bij aanhoudende vorst neemt de kans op schade toe. Tip! Sluit de buitenkraan.

Lees meer

Poppe Installatietechniek neemt Installatiebedrijf van Damme & van de Vijver over

1 oktober 2019 • Per 1 oktober 2019 neemt Poppe Installatietechniek uit Kloosterzande, en met een tweede vestiging in Goes, Installatiebedrijf van Damme & van de Vijver uit Hulst over. Het gebrek aan bedrijfsopvolging is de reden voor deze bedrijfsovername.

Lees meer

Tweede vestiging in Goes

16 mei 2019 • Kloosterzande is altijd al een perfecte plek geweest als uitvalsbasis voor de bediening van onze klanten in Zeeuws-Vlaanderen. Maar nu komt er een tweede vestiging van Poppe Installatietechniek bij.

Lees meer

Het treintje moet blijven lopen!

14 mei 2019 • Beach Village: een prachtige opdracht die Poppe Installatietechniek, via hoofdaannemer Heijmans, eind 2016 verwierf. De uitdaging is de logistiek. Een prachtige opdracht!

Lees meer

Help! Hoe kan ik duurzaam verbouwen?

27 maart 2019 • Verbouwen, je kunt er bijna niet omheen. Iedereen krijgt er vroeg of laat wel eens mee te maken. Veel apparaten in huis gebruiken energie via gas of elektra. Niet zo duurzaam, dat moet beter kunnen.

Lees meer

Is mijn woning geschikt voor een warmtepomp?

21 februari 2019 • Deze vraag leeft wellicht ook bij jou. Veel mensen zijn tegenwoordig bezig met het verduurzamen van hun woningen. Een mooi product voor het duurzaam verwarmen van uw woning is de lucht-water warmtepomp...

Lees meer

Techniek Experience

17 januari 2019 • Het project ‘Techniek Experience' biedt jaarlijks een interessant programma voor de tweedejaars- vmbo leerlingen uit Zeeuws-Vlaanderen. Dit om de jongeren actief kennis te laten maken met de techniek. Want er zijn zoveel mogelijkheden.

Lees meer

Verduurzamen is meer dan zonnepanelen leggen

2 oktober 2018 • Wil je stappen zetten in de verduurzaming van je bedrijfspand? "Top, wij zijn voor! Het enige wat we eraan toe willen voegen is: Als je het doet, doe het dan goed. Goed voor het milieu, je imago, je portemonnee én de wetgeving."

Lees meer

PV panelen? Ja! Elektrisch verwarmen? Nee!

28 juni 2018 • De laatste tijd spreken we met veel mensen die overtuigd zijn dat het voldoende is om zonnepanelen te plaatsen met de bedoeling de woning in de toekomst elektrisch te gaan verwarmen. Dit is een misverstand en willen we graag wegnemen.

Lees meer

Help, mijn cv-ketel is kapot! Wat nu?

3 april 2018 • Een brede coalitie van belangenbehartigers en milieuorganisaties wil binnen drie jaar af van de traditionele cv-ketel. Vanaf 2021 zouden dan alleen nog maar meer duurzame installaties mogen worden geplaatst.

Lees meer

BIM. Het nieuwe samenwerken en tekenen.

6 juni 2017 • Bij een bouwproces zijn veel partijen betrokken. Wij, als installateur, zijn een belangrijke schakel in het geheel. Maar naast ons zijn er ook bijvoorbeeld architecten, aannemers, klusbedrijven en elektriciens betrokken. Hoe pakken we dit aan?

Lees meer

Vragen? Neem contact op!

Volg ons op social media of laat je informeren in ons inspiratiecentrum.

Bel
Bel 0114 681 243 - Kloosterzande
Bel 0113 743 200 - Goes

24/7 bereikbaar
Mail
Bezoek
Bezoek
Kom naar ons inspiratiecentrum
Columbusweg 2
4462 HB Goes