We doen het samen!

Nieuws

Eenvoudig energie besparen met cv-optimalisatie

1 april 2020 • Wil je energie besparen en een betere warmte-afgifte van je radiatoren? Dan is cv-optimalisatie, oftewel waterzijdig inregelen, een kleine maatregel met groots effect.

Lees meer

Meteen een goed gevoel bij Poppe Installatietechniek

31 maart 2020 • Op loopafstand van het Zeeuws-Vlaamse strand wordt op dit moment Noordzee Beach Village Nieuwvliet-Bad gerealiseerd. Een vakantiepark van Roompot. Voor dit project is Heijmans in 2016 de samenwerking aangegaan met Poppe Installatietechniek.

Lees meer

Update coronavirus

16 maart 2020 • Met betrekking tot het coronavirus volgen wij de richtlijnen van het RIVM en de GGD. Je kunt nog steeds een beroep doen op ons team. Echter, heb je een afspraak staan en heb je klachten als neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts?

Lees meer

Een flinke klus… Poppe Installatietechniek klaarde ‘m wel!

11 februari 2020 • Kom je wel eens in Kloosterzande? Ongetwijfeld dat het nieuwe pand van Weemaes Machinebouw je dan al eens is opgevallen. Een echte blikvanger. Ook Poppe Installatietechniek heeft hier een bijdrage aan mogen leveren.

Lees meer

Vanaf het allereerste moment betrokken bij 't Poppeke

15 januari 2020 • In 2013 richtte Cindy Kinderopvang ’t Poppeke op in Kloosterzande, dit met destijds drie kinderen in de opvang. Inmiddels zijn er heel wat kinderen bijgekomen. Dit vraagt om uitbreiding én om goede installaties die voldoen aan de regels.

Lees meer

Nieuwe kansen techniekstudenten!

14 januari 2020 • Een nieuw jaar, met nieuwe kansen voor techniekstudenten. Ilze vertelt: 'De instroom in de techniek is langzaam aan het verbeteren. We hebben vertrouwen in de toekomst! Maar het heeft constante aandacht nodig. Daar helpen we graag bij.'

Lees meer

De Hulster Sociëteit

6 januari 2020 • In 2016 speelde Joris Jansen met de gedachte om het karakteristieke ING-gebouw aan de Steenstraat in Hulst te kopen en te laten renoveren. Zijn plan was om er kantoorruimtes en appartementen in te realiseren. Dit voerde hij in 2017 uit.

Lees meer

Poppe Installatietechniek dacht met ons mee

20 december 2019 • Een woning helemaal naar eigen wens indelen, rekening houdend met de toekomst. Dat was wat Marga en Johan van de Velde graag wilden. Daarom hebben ze in 2016 besloten een nieuwbouwwoning te laten bouwen. Met hulp van Poppe Installatietechniek.

Lees meer

Vorst? Voorkom schade! Sluit de buitenkraan.

19 december 2019 • In de winterperiode kunnen door bevriezing van buitenkranen, watermeters en hoofdkranen lekkages ontstaan. Vooral bij aanhoudende vorst neemt de kans op schade toe. Tip! Sluit de buitenkraan.

Lees meer

Poppe Installatietechniek neemt Installatiebedrijf van Damme & van de Vijver over

1 oktober 2019 • Per 1 oktober 2019 neemt Poppe Installatietechniek uit Kloosterzande, en met een tweede vestiging in Goes, Installatiebedrijf van Damme & van de Vijver uit Hulst over. Het gebrek aan bedrijfsopvolging is de reden voor deze bedrijfsovername.

Lees meer

Tweede vestiging in Goes

16 mei 2019 • Kloosterzande is altijd al een perfecte plek geweest als uitvalsbasis voor de bediening van onze klanten in Zeeuws-Vlaanderen. Maar nu komt er een tweede vestiging van Poppe Installatietechniek bij.

Lees meer

Het treintje moet blijven lopen!

14 mei 2019 • Beach Village: een prachtige opdracht die Poppe Installatietechniek, via hoofdaannemer Heijmans, eind 2016 verwierf. De uitdaging is de logistiek. Een prachtige opdracht!

Lees meer

Help! Hoe kan ik duurzaam verbouwen?

27 maart 2019 • Verbouwen, je kunt er bijna niet omheen. Iedereen krijgt er vroeg of laat wel eens mee te maken. Veel apparaten in huis gebruiken energie via gas of elektra. Niet zo duurzaam, dat moet beter kunnen.

Lees meer

Is mijn woning geschikt voor een warmtepomp?

21 februari 2019 • Deze vraag leeft wellicht ook bij jou. Veel mensen zijn tegenwoordig bezig met het verduurzamen van hun woningen. Een mooi product voor het duurzaam verwarmen van uw woning is de lucht-water warmtepomp...

Lees meer

Techniek Experience

17 januari 2019 • Het project ‘Techniek Experience' biedt jaarlijks een interessant programma voor de tweedejaars- vmbo leerlingen uit Zeeuws-Vlaanderen. Dit om de jongeren actief kennis te laten maken met de techniek. Want er zijn zoveel mogelijkheden.

Lees meer

Verduurzamen is meer dan zonnepanelen leggen

2 oktober 2018 • Wil je stappen zetten in de verduurzaming van je bedrijfspand? "Top, wij zijn voor! Het enige wat we eraan toe willen voegen is: Als je het doet, doe het dan goed. Goed voor het milieu, je imago, je portemonnee én de wetgeving."

Lees meer

PV panelen? Ja! Elektrisch verwarmen? Nee!

28 juni 2018 • De laatste tijd spreken we met veel mensen die overtuigd zijn dat het voldoende is om zonnepanelen te plaatsen met de bedoeling de woning in de toekomst elektrisch te gaan verwarmen. Dit is een misverstand en willen we graag wegnemen.

Lees meer

Fabels en feiten over airconditioning

17 mei 2018 • Heerlijk, die prachtige zonnige zomerdagen. Kijk je er ook al naar uit? Lekker buiten op een terrasje of in de tuin. Dat is genieten. Maar hoe zit dat als je binnenshuis bent? Stap je dan een fijne koele omgeving binnen of komt de hitte je tegemoet?

Lees meer

Help, mijn cv-ketel is kapot! Wat nu?

3 april 2018 • Een brede coalitie van belangenbehartigers en milieuorganisaties wil binnen drie jaar af van de traditionele cv-ketel. Vanaf 2021 zouden dan alleen nog maar meer duurzame installaties mogen worden geplaatst.

Lees meer

BIM. Het nieuwe samenwerken en tekenen.

6 juni 2017 • Bij een bouwproces zijn veel partijen betrokken. Wij, als installateur, zijn een belangrijke schakel in het geheel. Maar naast ons zijn er ook bijvoorbeeld architecten, aannemers, klusbedrijven en elektriciens betrokken. Hoe pakken we dit aan?

Lees meer

Vragen? Neem contact op!

Volg ons op social media of laat je informeren in ons inspiratiecentrum.

Bel
Bel 0114 681 243 - Kloosterzande
Bel 0113 743 200 - Goes

24/7 bereikbaar
Mail
Bezoek
Bezoek
Kom naar ons inspiratiecentrum
Columbusweg 2
4462 HB Goes