Actief binnen de retailbranche

'Deskundig in advies en uitvoering'

Geschreven op: 6 april 2020

Poppe Installatietechniek is binnen veel verschillende branches actief, zo wordt er ook regelmatig werk uitgevoerd binnen de retailbranche. Zo ook bij de winkel NZA (New Zealand Auckland) in Sluis. Storemanager Vic Martens vertelt over de samenwerking met Poppe Installatietechniek.

‘Poppe Installatietechniek was al jarenlang de installateur bij mijn schoonouders. Zij hadden in dit pand, waar nu NZA gevestigd is, gedurende twintig jaar een boekhandel. Op die manier kwam Poppe Installatietechniek bij mij in beeld. Sindsdien is het bedrijf mijn vaste installatiepartner.

Door de jaren heen…

Sinds 2015 verzorgt Poppe Installatietechniek al het onderhoud aan onze installaties. Het jaar daarop, in 2016 waren de cv-ketels aan vervanging toe, zowel in de NZA Store in Sluis, als in Knokke. In beide winkels heeft Poppe Installatietechniek de ketels vervangen en verzorgen ze het onderhoud ervan. Naast de NZA Store hebben we nog een andere zaak in Sluis, Sfeer & Interieur. Daar heeft Poppe Installatietechniek in 2017 de airco’s geplaatst, die ze ook onderhouden. 

Deskundig in advies en uitvoering

Vanaf het begin af aan ben ik heel tevreden over de samenwerking met Poppe Installatietechniek. Stefan Poppe doet naar mijn idee altijd extra moeite voor zijn klanten. Hij weet dat er wel eens momenten zijn waarop er direct gehandeld moet worden, bijvoorbeeld tijdens een storing. Dan wordt er niet gekeken naar het tijdstip en staat er snel een monteur op de stoep. De monteurs zijn trouwens allemaal heel ervaren, dat merk je. Ze gaan zeer deskundig te werk. Stefan geeft aan de andere kant altijd deskundig advies, hij weet waarover hij praat. Daarnaast is hij ook gewoon een toffe peer.

Een volledig pakket

Voor werkzaamheden in onze winkels neem ik graag contact op met Poppe Installatietechniek. Dat begint al met de altijd vrolijke stem van Jacqueline als je naar kantoor belt! En ze hebben een volledig pakket, je kunt bij Poppe Installatietechniek terecht voor alles wat te maken heeft met warmte en kou. En misschien wel het belangrijkste… Poppe Installatietechniek denkt met ons mee. Als er onderhoudswerkzaamheden verricht moeten worden, dan starten de monteurs vroeg, zodat er al veel werk verricht is als de winkel om 10:00 uur opengaat. Ideaal!’

Meer nieuws

Vragen? Neem contact op!

Volg ons op social media of laat je informeren in ons inspiratiecentrum.

Bel
Bel 0114 681 243 - Hulst
Bel 0113 743 200 - Goes

24/7 bereikbaar
Mail
Bezoek
Hoofdkantoor & inspiratiecentrum
Australiƫweg 1
4561 PD Hulst
Bezoek
Inspiratiecentrum & kantoor
Columbusweg 2
4462 HB Goes