Poppe Academy: Ontwikkelen, we doen het samen!

Geschreven op: 13 oktober 2023

Bij Poppe Installatietechniek hechten we veel waarde aan groei in kwaliteit. Een belangrijk doel binnen ons bedrijf is dan ook het kunnen voorzien in vakkundig personeel dat maximaal bijdraagt aan de organisatiedoelstellingen, op korte en lange termijn. Door het inrichten en uitdragen van de Poppe Academy, bieden we bestaande medewerkers de kans om te leren en zich verder te ontwikkelen én trekken we nieuwe medewerkers aan.

Met de Poppe Academy halen we het beste uit onze vakmensen. Ook kunnen we snel en adequaat inspringen op ontwikkelingen en kunnen we gericht sturen op kwaliteit. Met als uiteindelijk doel Poppe Installatietechniek als wendbare en lerende organisatie te borgen.

Ontwikkelen

Ontwikkelen kan op allerlei manieren. Bij de één past een BBL-traject: een combinatie van leren en werken, de ander kiest naast zijn baan voor een deeltijdopleiding óf leert via kennisoverdracht van zijn collega. Maar ook onze vaste leveranciers, zoals bijvoorbeeld Nefit, Daikin en Jaga verzorgen regelmatig leerzame in-company trainingen. Bij Poppe Installatietechniek staan we achter al deze manieren van leren.

Investeren in vakmensen

Maar... we bieden niet alleen onze eigen medewerkers de mogelijkheid om zich te ontwikkelen en te leren. Ook enthousiaste aanpakkers met affiniteit voor de techniek óf nieuwkomers in de techniek heten we graag van harte welkom binnen ons vakgebied. Voor deze zogenoemde ‘zij-instromers’ hebben we diverse trajecten opgestart. Zo kunnen we deze gemotiveerde mensen een mooie toekomst bieden in het installatievak waar we zelf zo enthousiast over zijn. Op dit moment lopen reeds het 1-jarige traject tot Junior koelmonteur en het 1-jarig traject tot Eerste monteur service en onderhoud. Regelmatig hebben we plek voor zij-instromers, want we investeren graag in vakmensen!

Een leven lang leren

Vakinhoudelijk blijven ontwikkelen is belangrijk, maar blijven meegroeien in digitalisering, communicatie en samenwerken is van even groot belang. Een leven lang leren. Hoe mooi is dat! En leren kan op zóveel manieren... Via een opleiding of training maar ook ‘gewoon’ van elkaar. Samen beter worden. Daar worden wij bij Poppe Installatietechniek blij van!

Meer nieuws

Vragen? Neem contact op!

Volg ons op social media of laat je informeren in ons inspiratiecentrum.

Bel
Bel 0114 681 243 - Hulst
Bel 0113 743 200 - Goes

24/7 bereikbaar
Mail
Bezoek
Hoofdkantoor & inspiratiecentrum
Australiƫweg 1
4561 PD Hulst
Bezoek
Inspiratiecentrum & kantoor
Columbusweg 2
4462 HB Goes