Projectbezoek leerlingen Reynaertcollege

Geschreven op: 22 februari 2024

Een kijkje nemen op de bouw en zien hoe het er in de praktijk aan toe gaat. Dat is niet alleen leuk, maar ook ontzettend leerzaam! Begin februari brachten ruim 30 leerlingen van het Reynaertcollege in Hulst een bezoek aan de nieuwbouw van 30 woningen aan de Baljuwstraat en Abdijstraat in Hulst.

Deze leerlingen volgen momenteel hun oriëntatiemodules en moeten nog kiezen welke richting ze opgaan. Een lastige keuze! Daarom organiseert het Reynaertcollege deze projectbezoeken om zo de leerlingen te helpen bij hun keuze. Daar staan we bij Poppe Installatietechniek natuurlijk volledig achter. Collega’s Mireille en Gudo verwelkomden de leerlingen en lieten hen met veel plezier kennismaken met ons mooie installatievak!

Werkzaamheden

Poppe Installatietechniek levert bij dit project aan de Baljuwstraat en de Abdijstraat diverse werktuigkundige installaties, namelijk:

  • Binnenriolering
  • Waterinstallaties
  • Sanitair
  • Verwarmingsinstallaties (30 ventilatie warmtepompen)
  • Ventilatie- & Luchtbehandelingsinstallaties

Nieuwsgierig

Dit project voeren we uit in opdracht van Aannemingsbedrijf van der Poel. Ook zij waren aanwezig tijdens het projectbezoek en gaven de leerlingen een toelichting op de bouwkundige kant van het project. Nieuwsgierige leerlingen, die plezier hebben in een projectbezoek zoals deze… Daar worden we blij van bij Poppe Installatietechniek!

Meer nieuws

Vragen? Neem contact op!

Volg ons op social media of laat je informeren in ons inspiratiecentrum.

Bel
Bel 0114 681 243 - Hulst
Bel 0113 743 200 - Goes

24/7 bereikbaar
Mail
Bezoek
Hoofdkantoor & inspiratiecentrum
Australiƫweg 1
4561 PD Hulst
Bezoek
Inspiratiecentrum & kantoor
Columbusweg 2
4462 HB Goes