Week van 31 oktober: Nationale Klimaatweek

Geschreven op: 19 oktober 2022

Met alle huidige ontwikkelingen, is dit hét moment om bewuster te leven, minder CO2 uit te stoten en meer (energie) te besparen. Het is goed voor ons allemaal, voor een groener Nederland én voor onze portemonnee. Iedereen kan bijdragen aan een duurzamer Nederland. Bij Poppe Installatietechniek dragen we ook graag ons steentje bij!

Een beter klimaat begint vandaag. Van overheid tot bedrijfsleven en van burgers tot scholieren, iedereen kan bijdragen aan een duurzamer Nederland. Om nog meer inwoners en organisaties te inspireren zich in te zetten voor een beter klimaat, wordt van 31 oktober t/m 6 november 2022 de Nationale Klimaatweek georganiseerd. Ook vanuit de gemeente Hulst wordt hier aandacht aan besteed. Zo worden er diverse sprekers uitgenodigd. Zij voorzien het publiek van informatie én inspiratie.

Lezing 3 november in Sint Jansteen: alles over de warmtepomp

Ook Stefan Poppe zal tijdens de Nationale Klimaatweek zijn kennis delen. Hij vertelt je wat een warmtepomp is, hoe deze werkt en waar je allemaal aan moet denken bij de aanschaf van deze duurzame installatie. Naast dat Stefan deze avond spreekt, vertelt Energiek Zeeland je over het verduurzamen van je woning en Natuur&zo legt uit wat de invloed van overmatige regen is op onze regio en wat we hieraan kunnen doen. Kortom: een interessante avond, die je zeker niet wilt missen!

Datum: donderdag 3 november tussen 19.30 en 21.00 uur
Locatie:
Sint-Jansteen, grote zaal van Dorpshuis de Warande

Meer informatie of aanmelden

Benieuwd naar het volledige programma van de Nationale Klimaatweek in de gemeente Hulst? Dat bekijk je hier. Direct aanmelden (= verplicht) voor een van de avonden? Dat kan door te mailen naar info@gemeentehulst.nl. De eerste 50 aanmeldingen ontvangen een klimaatvriendelijk cadeau!

Meer nieuws

Vragen? Neem contact op!

Volg ons op social media of laat je informeren in ons inspiratiecentrum.

Bel
Bel 0114 681 243 - Hulst
Bel 0113 743 200 - Goes

24/7 bereikbaar
Mail
Bezoek
Hoofdkantoor & inspiratiecentrum
Australiƫweg 1
4561 PD Hulst
Bezoek
Inspiratiecentrum & kantoor
Columbusweg 2
4462 HB Goes