Open dagen goedbezocht!

Geschreven op: 25 oktober 2023

Inmiddels genieten we al volop van ons nieuwe bedrijfspand in Hulst. Wat een ruimte en prachtige werkplekken hebben we. Dat veel mensen daar nieuwsgierig naar waren, dat bleek wel tijdens de open dagen op 20 en 21 oktober!

Inspiratiecentrum

Tijdens de open dagen konden bezoekers natuurlijk ook een kijkje nemen in ons gloednieuwe inspiratiecentrum. In het inspiratiecentrum kun je door middel van demo’s zien, voelen en beleven welke duurzame technieken er zijn en wat ze doen. Want pas als je het zelf ervaart, begint het te leven. Geweldig om tijdens de open dagen zoveel mensen deze duurzame technieken te mogen laten ervaren!

12,5 jaar zonnepanelen

Tijdens de open dag op vrijdag was ook onze partner Solatwatt aanwezig. Hun sales manager Hans reikte niet alleen een oorkonde uit omdat Poppe Installatietechniek al 12,5 jaar Solarwatt zonnepanelen legt, ook gaf hij een presentatie over o.a. zelf energie opwekken, opslaan en beheren d.m.v. zonnepanelen. Hier was volop interesse naar.

En een leuk weetje: ook op het dak van ons nieuwe pand liggen zonnepanelen, 103 stuks maar liefst. Hiermee dekken we het gehele elektraverbruik van ons pand af.

Ook langskomen?

De open dagen gemist, maar ook nieuwsgierig naar ons gloednieuwe inspiratiecentrum én naar de duurzame technieken? Je bent van harte welkom! Maak vrijblijvend een afspraak en we nemen graag de tijd voor je, voor een advies op maat.

Meer nieuws

Vragen? Neem contact op!

Volg ons op social media of laat je informeren in ons inspiratiecentrum.

Bel
Bel 0114 681 243 - Hulst
Bel 0113 743 200 - Goes

24/7 bereikbaar
Mail
Bezoek
Hoofdkantoor & inspiratiecentrum
Australiƫweg 1
4561 PD Hulst
Bezoek
Inspiratiecentrum & kantoor
Columbusweg 2
4462 HB Goes