Nieuw pand officieel geopend!

Geschreven op: 23 oktober 2023

Vrijdag 13 oktober was het eindelijk zo ver… We mochten personeel, relaties en familie verwelkomen 'aan boord' van ons nieuwe pand. Wat een fantastische dag was het!

Onze feestdag begon voor de vele aanwezigen met een rondleiding door ons nieuwe pand. Bij binnenkomst kregen ze een speciale boardingpass met daarop o.a. een uitgestippelde route. Deze begon bij het magazijn, langs de service-afdeling en door het prachtige inspiratiecentrum op de begane grond. Boven werd de route vervolgd, langs de afdelingen Kort Lopende Projecten en Lang Lopende Projecten. 

Woordjes en lancering Poppe Academy

Al gauw was het tijd voor speeches. Zo gingen Stefan, Ilze en Ronny Poppe in gesprek met burgemeester Ilona Jense-van Haarst. Er werd teruggeblikt én vooruitgeblikt. Bij deze vooruitblik hoorde natuurlijk ook de lancering van Poppe Academy! De Poppe Academy is in het leven geroepen om onze medewerkers te stimuleren zich verder te ontwikkelen en te specialiseren, jongeren en nieuwkomers te interesseren in techniek én om verzekerd te zijn van aanwas. De lancering van Poppe Academy zorgde voor vele lachende gezichten én hier en daar voor een kippenvelmoment: onze groep leerlingen kwam vol enthousiasme binnenrijden met de Poppe Academy auto en scooters.

Feest!

Na heerlijk gegeten te hebben bij diverse foodtrucks, was het tijd voor feest. Hierbij kunnen polonaises en roeimomentjes natuurlijk niet ontbreken. Jong en oud genoot volop. Ons nieuwe bedrijfspand is bij deze officieel geopend, een dag die we niet snel zullen vergeten!

Meer nieuws

Vragen? Neem contact op!

Volg ons op social media of laat je informeren in ons inspiratiecentrum.

Bel
Bel 0114 681 243 - Hulst
Bel 0113 743 200 - Goes

24/7 bereikbaar
Mail
Bezoek
Hoofdkantoor & inspiratiecentrum
Australiƫweg 1
4561 PD Hulst
Bezoek
Inspiratiecentrum & kantoor
Columbusweg 2
4462 HB Goes