‘Poppe Installatietechniek: een begrip in de regio’

Geschreven op: 15 juni 2020

Heros is een organisatie die actief is op het gebied van productie en verkoop van Eco-grondstoffen, waterbehandeling en havenfaciliteiten. Het is een bedrijf waar veilig en efficiënt werken centraal staat. Dit geldt ook voor de werkzaamheden die er vanuit Poppe Installatietechniek worden uitgevoerd. Jan Schrier, KAM-medewerker bij Heros, deelt zijn ervaringen met ons.

‘We werken al heel lang samen met Poppe Installatietechniek.’ vertelt Jan. ‘Zo’n 16 jaar. Voor die tijd werkten we veel met kleine aannemers, maar op een gegeven moment zijn we verder gaan kijken. Al snel kwamen we bij Poppe Installatietechniek uit. Poppe Installatietechniek is een begrip in de regio én we wilden ook graag een bedrijf uit de streek. Niet alleen om de bedrijven in de omgeving te steunen, maar ook omdat ze snel ter plaatse kunnen zijn in het geval van een storing. De samenwerking begon met kleine karweitjes, maar die werden steeds groter en groter en dat heeft uiteindelijk geresulteerd in een onderhoudscontract.

Het werk moet altijd door blijven gaan

Bij Heros is het van belang dat de bedrijfsvoering áltijd door gaat. Dit weten ze bij Poppe Installatietechniek en daar spelen ze goed en flexibel op in. Wanneer er wat moet gebeuren, dan stemt onze planning dat af met de planning van Poppe Installatietechniek. Dit gaat altijd goed! Daardoor werken we graag met hen samen. 

Vanzelfsprekend Poppe Installatietechniek

We hebben bij Heros 50 hectare aan terrein, dit zijn grotendeels gebouwen vol installaties. Als we iets nieuws bouwen vragen we onszelf altijd af: moet er een cv-ketel in? Moet er een airco in? Zo ja, dan is het vanzelfsprekend om Poppe Installatietechniek in te schakelen. Meestal komt Stefan dan op de locatie langs, zodat hij kan kijken en ons kan adviseren over wat het beste past. We gaan vrijwel altijd mee in zijn mening en advies. 

Airco’s van groot belang

In totaal hebben we nu zo’n 40 airco’s van Poppe Installatietechniek, verspreid over verschillende afdelingen. Deze airco’s zijn enorm belangrijk om het werk door te kunnen laten gaan. In sommige ruimtes staan machines die erg veel warmte af kunnen geven. Wanneer de temperatuur boven de 35 graden Celsius komt kan dit gevaarlijk worden. Daarom heeft Poppe Installatietechniek een back-up gemaakt: mocht de eerste airco uitvallen, dan springt automatisch de tweede airco aan. Een fijn en veilig gevoel!

Gecertificeerde monteurs

Veiligheid staat voorop bij Heros. Voordat er een nieuwe installatie wordt geplaatst, bespreken we met Poppe Installatietechniek of er risico’s en gevaren zijn en de manier van installeren. Ook kijken we of er bijvoorbeeld een hoogwerker of een steiger nodig is om de werkzaamheden uit te kunnen voeren. Voor ons is het belangrijk dat de monteurs van Poppe Installatietechniek gecertificeerd zijn, zodat ze deze werkzaamheden zelfstandig kunnen uitvoeren. En dat zijn ze! En waar we ook heel veel waarde aan hechten is dat er altijd dezelfde monteurs bij ons aan het werk zijn. Voor ons is het prettig dat de monteurs het bedrijf kennen en er op eigen houtje op uit kunnen gaan. Zo hoeven we niet iedere keer alles opnieuw uit te leggen. Een prettige, betrouwbare en veilige samenwerking!’

Meer nieuws

Vragen? Neem contact op!

Volg ons op social media of laat je informeren in ons inspiratiecentrum.

Bel
Bel 0114 681 243 - Kloosterzande
Bel 0113 743 200 - Goes

24/7 bereikbaar
Mail
Bezoek
Bezoek
Kom naar ons inspiratiecentrum
Columbusweg 2
4462 HB Goes