Verduurzamen? Als je het doet, doe het dan goed.

Verduurzamen is meer dan zonnepanelen leggen

Geschreven op: 2 oktober 2018

'Wil je stappen zetten in de verduurzaming van je bedrijfspand? Top, wij zijn voor! Het enige wat we eraan toe willen voegen is: Als je het doet, doe het dan goed. Goed voor het milieu, je imago, je portemonnee én de wetgeving.

Leg je bijvoorbeeld alleen zonnepanelen, dan loop je het risico dat je hier een te grote investering in doet. Je moet namelijk veel meer panelen leggen als je nog een hoog verbruik hebt. Bovendien voldoe je waarschijnlijk straks, in 2023, nog steeds niet aan de eis van energielabel C. Je zult dus verder moeten kijken.

Hoe je zoiets aanpakt?

Nodig Poppe Installatietechniek een keer uit. Wij kijken in je bedrijf en gaan op zoek naar de meest efficiënte manier om te verduurzamen. Hoe zit het met de ‘thermische schil' en mogelijk onnodig energieverbruik door verouderde apparatuur, installaties en verlichting? Investeringen hierin verminderen de kosten voor energie-opwekkers aanzienlijk.

Met besparingstips en -berekeningen en advies over subsidies en de best passende verwarmings-, koelings- en ventilatieoplossingen stomen we jouw bedrijf klaar voor de duurzame toekomst van morgen, 2023 en ver daarna.'

Artikel Zeeland Business

Link naar artikel in Zeeland Business

Meer nieuws

Vragen? Neem contact op!

Volg ons op social media of laat je informeren in ons inspiratiecentrum.

Bel
Bel 0114 681 243 - Hulst
Bel 0113 743 200 - Goes

24/7 bereikbaar
Mail
Bezoek
Hoofdkantoor & inspiratiecentrum
Australiƫweg 1
4561 PD Hulst
Bezoek
Inspiratiecentrum & kantoor
Columbusweg 2
4462 HB Goes