2 februari: Duurzaamheidsbeurs CO3 Campus

Geschreven op: 16 januari 2023

Op donderdag 2 februari vindt de Duurzaamheidsbeurs plaats in de CO3 Campus in Terneuzen. Deze wordt door gemeente Terneuzen georganiseerd voor ondernemers en inwoners van Terneuzen en omstreken met interesse voor verduurzaming. Ben jij er ook bij?

De vier thema's van de beurs zijn verduurzaming huis & tuin, verduurzaming industrie, alternatieve mobiliteit en circulariteit. Er zijn tien werksessies, een aantal interessante lezingen én er is een informatiemarkt. Poppe Installatietechniek zal ook met een stand aanwezig zijn op de informatiemarkt van de beurs, dit rondom het thema verduurzaming huis & tuin. We vertellen je graag alles over de (hybride) warmtepomp, die we ook mee zullen nemen. De Duurzaamheidsbeurs wordt afgesloten met een netwerkbijeenkomst voor ondernemers.

Inwoners en ondernemers inspireren

‘Duurzaamheid, energietransitie en -besparing, klimaatadaptatie: iedereen is er op de een of andere manier mee bezig,’ aldus Laszlo van de Voorde, wethouder transities klimaat en duurzaamheid van gemeente Terneuzen. ‘Soms omdat het moet, soms omdat het je leefomgeving ook prettiger kan maken. Als gemeente hopen we onze inwoners en ondernemers te informeren en te inspireren met deze duurzaamheidsbeurs.’

Meer informatie

Datum: donderdag 2 februari van 15.00 uur tot 20.30 uur
Locatie:
CO3 Campus, Zeelandlaan 2 in Terneuzen
Toegang gratis

Benieuwd naar het volledige programma van de Duurzaamheidsbeurs? Dat bekijk je hier. Direct aanmelden voor de werksessies of voor de netwerkbijeenkomst (= verplicht) kan via de website van gemeente Terneuzen.

Meer nieuws

Vragen? Neem contact op!

Volg ons op social media of laat je informeren in ons inspiratiecentrum.

Bel
Bel 0114 681 243 - Hulst
Bel 0113 743 200 - Goes

24/7 bereikbaar
Mail
Bezoek
Hoofdkantoor & inspiratiecentrum
Australiƫweg 1
4561 PD Hulst
Bezoek
Inspiratiecentrum & kantoor
Columbusweg 2
4462 HB Goes