Winactie - Daikin Warmste Airco

Geschreven op: 18 oktober 2023

De koudere maanden komen eraan! Wist je dat je heel energiezuinig kunt verwarmen met een airco? Geniet zo van een aangenaam binnenklimaat en bespaar direct op je gasrekening. Wanneer je nu een Daikin airco aanschaft, ontvang je standaard 5 jaar garantie op onderdelen én maak je kans om jouw aankoopbedrag terug te winnen!

Hoe werkt de actie?

1. Maak een afspraak en bestel je Daikin airco
Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij komen vervolgens langs bij jou thuis, bespreken de mogelijkheden met je en maken vervolgens een offerte én een afspraak voor de plaatsing van de airco.

2. Registreer je aankoop en krijg direct gratis garantie
Na de inbedrijfstelling registreer je samen met onze monteur jouw nieuwe airco in het Garantieplatform Daikin Stand By Me en ontvang je 5 jaar standaardgarantie op onderdelen! Je hebt zelfs de mogelijkheid om de garantie te verlengen tot 10 jaar. Zodra je systeem in Stand By Me is geregistreerd doe je mee met de winactie.

3. Zes maanden lang kans om te winnen!
Daikin trekt zowel in november, als in december, januari, februari, maart én april een winnaar. Dus koop je jouw airconditioning in oktober, dan maak je 6 keer kans om je airco terug te winnen!

Ga naar de actiepagina van Daikin voor alle informatie over de Daikin Warmste Airco actie.

Meer nieuws

Vragen? Neem contact op!

Volg ons op social media of laat je informeren in ons inspiratiecentrum.

Bel
Bel 0114 681 243 - Hulst
Bel 0113 743 200 - Goes

24/7 bereikbaar
Mail
Bezoek
Hoofdkantoor & inspiratiecentrum
Australiƫweg 1
4561 PD Hulst
Bezoek
Inspiratiecentrum & kantoor
Columbusweg 2
4462 HB Goes