Veel toekomstperspectief!

Poppe Installatietechniek neemt Installatiebedrijf van Damme & van de Vijver over

Geschreven op: 1 oktober 2019

Per 1 oktober 2019 neemt Poppe Installatietechniek uit Kloosterzande, en met een tweede vestiging in Goes, Installatiebedrijf van Damme & van de Vijver uit Hulst over. Het gebrek aan bedrijfsopvolging is de reden voor deze bedrijfsovername. Voor Poppe Installatietechniek is het een mogelijkheid om het team verder uit te kunnen breiden met extra vakmensen. Hierdoor kunnen we ook in de toekomst (nieuwe) projecten optimaal uitvoeren en blijven doorontwikkelen.

Veel toekomstperspectief

Eddy van Damme: "Eind dit jaar word ik 65. Na 50 jaar in het vak gewerkt te hebben, wil ik gaan genieten van meer vrije tijd. Binnen ons bedrijf was er geen directe opvolging, dan ben je toch genoodzaakt rond te kijken. Met Poppe Installatietechniek is er altijd goed contact geweest. Als wij in Kloosterzande waren en we hadden een onderdeel niet of andersom, werd er bij elkaar aangeklopt. Dat zegt wel iets. We streven beiden naar goede kwaliteit en service. De bedrijfscultuur van Poppe past bij ons, maar nog belangrijker is dat er binnen Poppe Installatietechniek veel toekomstperspectief zit. Dit is heel belangrijk voor ons personeel."

Vertrouwde gezichten

Het team van monteurs, het kantoorpersoneel en Hubert van de Vijver blijven vertrouwde van Damme & van de Vijver-gezichten bij Poppe Installatietechniek. De monteurs zullen voornamelijk ingezet blijven op projecten waar ze mee bezig zijn. Klanten zullen hierdoor weinig merken van deze overname. Rondom de airco-installaties heeft het voor klanten een bijkomend voordeel. Van Damme & van de Vijver besteedde de airco-installaties uit. Poppe Installatietechniek heeft hiervoor het F-gas certificaat en F-gas monteurs. Zij voeren het werk zelf uit, dus één partij voor het gehele binnenklimaat. Hubert van de Vijver: "Door mijn ruime praktijkervaring zal ik vooral de verbindende rol tussen de werkvloer en het kantoor zijn. Ook voor mij biedt deze nieuwe rol weer mogelijkheden en heb er zin in om nog jaren met het gehele team aan de slag te gaan."

Meer vakmensen

Er zijn legio kansen en mogelijkheden in de installatiebranche. De energietransitie brengt kansen met zich mee, zoals het verduurzamen van woningen en gebouwen. Het binnenklimaat speelt hierbij een belangrijke rol: verwarmen, koelen én ventileren. Kortom het brengen van duurzaamheid en comfort. Stefan Poppe: "Daar ligt onze focus en ook onze groei. We merken dat we hierdoor steeds meer vakmensen nodig hebben en dat is niet makkelijk. De afgelopen jaren hebben we geïnvesteerd in het kennisniveau van onze medewerkers. Onze groep koelmonteurs is hiermee gegroeid. Maar door deze overname hebben we nog meer mogelijkheden om ieder in te zetten op zijn kwaliteiten."

Aantrekkelijke en goede werkgever

In oktober bestaat Poppe Installatietechniek 25 jaar. Tevens opent Poppe Installatietechniek in dezelfde periode een tweede vestiging in Goes. Stefan Poppe: "Je moet kansen nemen als ze voorbij komen. We houden van aanpakken, ontwikkelen en ondernemen op een weloverwogen manier. Het komt nu allemaal toevallig samen. Veel veranderingen, maar onze visie blijft hetzelfde. We willen een aantrekkelijke en goede werkgever zijn én uiteraard mooie klanten bedienen in Zeeland."

Meer nieuws

Vragen? Neem contact op!

Volg ons op social media of laat je informeren in ons inspiratiecentrum.

Bel
Bel 0114 681 243 - Hulst
Bel 0113 743 200 - Goes

24/7 bereikbaar
Mail
Bezoek
Hoofdkantoor & inspiratiecentrum
Australiƫweg 1
4561 PD Hulst
Bezoek
Inspiratiecentrum & kantoor
Columbusweg 2
4462 HB Goes