‘Verduurzamen, want de jeugd verdient een mooie toekomst!’

Geschreven op: 14 september 2023

Regelmatig ziet Roger Picavet (65) Poppe Installatietechniek op social media voorbijkomen. De manier waarop ze werken, met hun personeel omgaan én de mooie projecten die ze doen, maakte dat hij zijn zonnepanelen door hen wilde laten leggen.

‘Ook heb ik het liefst een bedrijf uit de buurt en dat de offerte een stuk goedkoper uitviel dan bij andere partijen was heel mooi meegenomen. Wat me vooral opviel aan de werkwijze, is dat ze de tijd nemen om je van goed advies te voorzien. Pascal was onze contactpersoon en hij adviseerde ons om voor glas-glaspanelen met micro-omvormers te gaan. Dit is iets duurder, maar het allernieuwste… De Mercedes onder de zonnepanelen! Als een paneel stuk gaat of in de schaduw ligt, gaat de rest verder. Ik ben blij met deze keuze, want onze panelen zorgen voor een hoge opbrengst.

Van een leien dakje

Tussen het moment van offerte-aanvraag en plaatsing van de panelen, zaten maar enkele maanden. Toen ik belde voor de offerte, stond Pascal een paar uur later al op de stoep. De offerte had ik binnen drie dagen en enkele maanden later belde hij me met de mededeling dat hij goed nieuws had. De panelen konden eerder worden gelegd dan gedacht. Met het voorjaar en de zomer in het vooruitzicht, waren deze natuurlijk van harte welkom! Ja, het liep van een leien dakje.

Doen wat je kunt

We overwegen ook nog airconditioning, dat is lekker voor in de zomer en met de airco’s van nu kun je ook verwarmen. En je kunt ze ’s nachts aan laten staan, want ze maken bijna geen lawaai! Deze airco kunnen we dan laten draaien op onze zonnepanelen. Ik vind het belangrijk om te verduurzamen. Op termijn willen we ook een warmtepomp laten installeren door Poppe Installatietechniek. Dat is een flinke investering, maar ik wil er wel voor gaan. Alles wat je kunt doen, moet je doen. Onze jeugd verdient ook een mooie toekomst!’

Meer nieuws

Vragen? Neem contact op!

Volg ons op social media of laat je informeren in ons inspiratiecentrum.

Bel
Bel 0114 681 243 - Hulst
Bel 0113 743 200 - Goes

24/7 bereikbaar
Mail
Bezoek
Hoofdkantoor & inspiratiecentrum
Australiëweg 1
4561 PD Hulst
Bezoek
Inspiratiecentrum & kantoor
Columbusweg 2
4462 HB Goes