Johan en Marga aan het woord

Poppe Installatietechniek dacht met ons mee

Geschreven op: 20 december 2019

Een woning helemaal naar eigen wens indelen, rekening houdend met de toekomst. Dat was wat Marga en Johan van de Velde graag wilden. Daarom hebben ze in 2016 besloten een nieuwbouwwoning te laten bouwen. Poppe Installatietechniek heeft hen hierbij geholpen. Marga en Johan vertellen over hun ervaringen.

“We waren op zoek naar informatie over warmtepompen en zonnepanelen én naar een bedrijf dat de techniek in huis had om de verwarming, watervoorziening en het loodgieterswerk in onze nieuwe woning aan te leggen. We hebben verschillende bedrijven bezocht, maar we waren nog niet tevreden met wat we gehoord en gezien hadden. Voor ons gevoel hadden we echt nog te weinig informatie gekregen. Ook werd er vaak direct een offerte gestuurd en voelden we de druk om onze handtekening te zetten.” vertelt Marga.

Tip!

“Mijn broer kwam met de tip eens bij Poppe Installatietechniek te gaan kijken. Het bedrijf waar hij werkt had daar goede ervaringen mee. Via internet kwamen we erachter dat er een informatiedag was bij Poppe Installatietechniek. We zijn dat weekend gaan kijken en al snel waren we overtuigd! Er werd een goede, kundige uitleg gegeven én er was een proefopstelling van een draaiende warmtepomp. Hierdoor werden heel wat vragen en twijfels weggenomen.”

Ze dachten met ons mee

Johan vertelt verder: “Na een korte voorbereidingstijd begonnen een aantal maanden later de werkzaamheden al! De monteurs van Poppe Installatietechniek hebben een warmtepomp geplaatst voor de verwarming en voor de levering van warm water. Ook hebben ze de vloerverwarming aangelegd, het sanitair aangesloten en onze woning voorzien van zonnepanelen. Een flinke klus dus! Wat wij fijn vonden aan de werkwijze van Poppe Installatietechniek waren de korte lijnen. Dit bij zowel de voorbereiding als tijdens de uitvoering. Als je iets vroeg had je de dag daarna antwoord. Ook dachten ze met ons mee en gaven ze het aan als er een beter of eventueel goedkoper alternatief aanwezig was.” Marga vult aan: “Wat ook heel erg prettig was, was dat we een vast aanspreekpunt hadden, dat was Erwin. Bij hem konden we altijd terecht met onze vragen. Hij is zeer kundig en weet waar hij het over heeft.”

Iedere dag aanwezig op de bouw

Johan en Marga waren iedere dag even aanwezig op de bouw. Johan legt uit waarom: “We vonden dit prettig. Zo wisten we precies hoe de bouw verliep én je bent direct aanspreekbaar. Doordat we zo vaak aanwezig waren hebben we de monteurs van Poppe Installatietechniek ook vaak bezig gezien. Wij vonden dat ze hun werk heel snel en netjes uitvoerden. Ook communiceerden ze goed met ons, hierdoor waren we altijd op de hoogte van de stand van zaken.”

Neem de tijd!

Marga sluit af: “Wat we nog als tip mee willen geven aan andere ‘nieuwbouwers’ is om veel tijd te nemen in het voortraject. Door vooraf veel uit te zoeken en door plannen tot in detail uit te werken kom je later minder snel voor verrassingen te staan. Dit begint al met het vragen om een goede uitleg over de installaties. Ook hebben we samen met Poppe Installatietechniek de plannen geschreven en getekend voor de totale verwarmings- en pv-installatie. Neem hier écht de tijd voor, want als je eenmaal bezig bent, dan is het lastiger om zaken te wijzigen.

En ter afsluiting: het is goed om rekening te houden met het feit dat er bij de aanschaf van een warmtepomp of zonnepanelen vaak subsidiemogelijkheden of fiscale voordelen zijn. Het is zeker de moeite waard om je laten adviseren.”

 

Meer nieuws

Vragen? Neem contact op!

Volg ons op social media of laat je informeren in ons inspiratiecentrum.

Bel
Bel 0114 681 243 - Hulst
Bel 0113 743 200 - Goes

24/7 bereikbaar
Mail
Bezoek
Hoofdkantoor & inspiratiecentrum
Australiƫweg 1
4561 PD Hulst
Bezoek
Inspiratiecentrum & kantoor
Columbusweg 2
4462 HB Goes