Van vriendschap tot werkrelatie

'Een eerlijke en transparante samenwerking'

Geschreven op: 6 mei 2020

Al jarenlang heeft Poppe Installatietechniek een goede werkrelatie met Eurofins, dat voorheen opereerde onder de naam Laboratorium Zeeuws-Vlaanderen. Deze goede werkrelatie is tot stand gekomen door de vriendschap tussen Ronny Poppe, oprichter van Poppe Installatietechniek, en Jos Heijens, de oprichter van Laboratorium Zeeuws-Vlaanderen. Hun vriendschap en werkrelatie gaat zeker terug tot 1996. Inmiddels is Jos zijn zoon Jeroen Heijens werkzaam in het bedrijf. Jeroen vertelt over de werkrelatie die ze op dit moment hebben met Poppe Installatietechniek.

‘Sinds 2013 is ons laboratorium een onderdeel van Eurofins. Eurofins is een internationale groep van laboratoria, waarvan onze vestiging zich in Graauw bevindt. Wat fijn is, is dat we wel onze vrijheid hebben behouden. Zo ook met het kiezen van een installatiebedrijf. Natuurlijk moet je wel goed kunnen onderbouwen wat je doet, maar als de prijs, de kwaliteit en de service op orde is, dan is het vaak al snel akkoord. En bij Poppe Installatietechniek is alles op orde! Goede service is voor mij ook heel belangrijk, dat wanneer er zich een probleem voordoet, je altijd kunt bellen en dat het dan snel geregeld wordt. 

Monteurs zijn bekend met ons lab

Voor ons is het eigenlijk vanzelfsprekend om voor Poppe Installatietechniek te kiezen als installatiebedrijf. De monteurs komen al vele jaren bij ons op het laboratorium, ze kennen het gebouw en weten wat er speelt. Dat vind ik erg prettig. We veranderen bijvoorbeeld regelmatig de inrichting van het lab, dan moet er weer verbouwd worden. De monteurs denken altijd met ons mee, zodat we flexibel zijn en makkelijk iets kunnen aanpassen zonder dat alles weer op de schop moet. Ze leggen de basis op een bepaalde manier aan, zodat je het later makkelijk kunt uitbreiden of veranderen. 

Maatwerk

Poppe Installatietechniek heeft eigenlijk al onze installaties aangelegd of vervangen, dit op één luchtbehandelingskast na, maar die wordt binnenkort ook vervangen. Daarnaast doen ze het jaarlijkse onderhoud aan de installaties en natuurlijk komen er regelmatig werkzaamheden tussendoor. Zo’n twee weken geleden hebben ze bijvoorbeeld nieuwe werkplekken geïnstalleerd en voorzien van waterkraantjes. Deze werkplekken zijn een soort kleine keukentjes die speciaal op maat gemaakt zijn.

Veiligheid staat voorop

Gezondheid en veiligheid staan voorop bij Eurofins. De werkwijze van de monteurs van Poppe Installatietechniek sluit hierop aan. Zoals ik eerder zei, hebben we onze vaste monteurs die weten hoe het werkt. Zij zetten dan ook veiligheidsbrillen en mondkapjes op indien nodig. Ze voeren de werkzaamheden altijd veilig uit en geven het ook aan als het niet mogelijk is om bepaalde werkzaamheden onder kantooruren uit te voeren. Dan wordt er gekeken of het in de avonduren of in het weekend gedaan kan worden. Dit gaat altijd in goed overleg. En nu zitten we natuurlijk met de coronacrisis… We hebben voorlopig de policy om derden van onze corebusiness te weren. Dit ook zodat er niet te veel contact plaatsvindt met onze medewerkers. Daarom zijn de werkzaamheden rondom de nieuwe werkstationnetjes uitgevoerd in het weekend. Deze flexibiliteit vanuit Poppe Installatietechniek is erg fijn, maar is ook zoals we gewend zijn. Ik zou onze samenwerking omschrijven als eerlijk en transparant, op die manier hebben we dan ook zorgvuldig een zeer goede werkrelatie opgebouwd.’

Meer nieuws

Vragen? Neem contact op!

Volg ons op social media of laat je informeren in ons inspiratiecentrum.

Bel
Bel 0114 681 243 - Kloosterzande
Bel 0113 743 200 - Goes

24/7 bereikbaar
Mail
Bezoek
Bezoek
Kom naar ons inspiratiecentrum
Columbusweg 2
4462 HB Goes