Trotse sponsor JO19

Geschreven op: 14 maart 2024

Bij Poppe Installatietechniek hechten we veel waarde aan vitaliteit. We stimuleren onze medewerkers op verschillende manieren en sponsoren diverse sportieve evenementen en clubs. Zo waren we eerder hoofdsponsor van de Wielerronde Kloosterzande, sponsor van Marathon Zeeuws-Vlaanderen én sponsorden we  de deelnemers van de toertocht Amstel Gold Race. Nu sponsoren we óók VV Hontenisse met hun team JO19. En dat is niet toevallig, want bij Poppe vinden we de jeugd extra belangrijk. Zij hebben de toekomst!

Dezelfde golflengte

Misschien heb je het wel al gezien, aan de rand van het veld in het Prinsebos in Kloosterzande pronkt nu een mooi, oranje bord van Poppe Academy. VV Hontenisse: ‘Ontwikkelen, we doen het samen! Duidelijker dan deze spreuk kan gewoon niet. Wat dat betreft zitten Hontenisse en Poppe Installatietechniek precies op dezelfde golflengte.’

Trots!

Daarnaast lopen de jongens van het jeugdteam JO19 nu rond in stoere Poppe-shirts. Extra leuk: twee voetballers én de vlagger werken bij Poppe Installatietechniek. Roy als zij-instromer, Wessel als BBL-leerling én Stefan als logistiek medewerker. Trots op deze sportievelingen! 

Fotografie: Gina Heynze

Meer nieuws

Vragen? Neem contact op!

Volg ons op social media of laat je informeren in ons inspiratiecentrum.

Bel
Bel 0114 681 243 - Hulst
Bel 0113 743 200 - Goes

24/7 bereikbaar
Mail
Bezoek
Hoofdkantoor & inspiratiecentrum
Australiƫweg 1
4561 PD Hulst
Bezoek
Inspiratiecentrum & kantoor
Columbusweg 2
4462 HB Goes