Ontwerp & Advies.

Meer info? Vraag direct uw offerte aan.

Ontwerp & Advies

Wat is de juiste installatie voor maatschappelijk vastgoed of voor een bedrijfspand? En hoe kun je zo duurzaam mogelijk investeren? Het team van Poppe Installatietechniek denkt graag, vanaf het begintraject, met je mee en geeft uitgebreid advies. Wij helpen je graag met ontwerpen en zorgen voor transparantie en duidelijkheid. Meer informatie over onze werkwijze? We komen graag bij je langs. Neem contact op met Stefan Poppe, spoppe@poppeinstallatietechniek.nl.

Bekijk onze projecten

In de regio heeft Poppe Installatietechniek al veel projecten mogen uitvoeren. Daar zijn we erg trots op. Het ontwerpen van verwarmingsinstallaties, het installeren van airconditioning, het voorzien van warmtepompinstallaties én meer. Enkele projecten lichten we uit middels uitleg van onze werkzaamheden, foto’s en een interview met de klant.

Bekijk projecten

Verduurzaming klein maatschappelijk vastgoed

Voor eigenaren van klein maatschappelijk vastgoed is het een uitdaging om hun gebouwen te verduurzamen. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid dat klein maatschappelijk vastgoed, zoals buurthuizen, sportaccommodaties en zorginstellingen een achterstand oplopen op het gebied van verduurzaming. Daarom heeft Het Rijk geld beschikbaar gesteld voor het opzetten van ontzorgingsprogramma's.

Meer info

Klant aan het woord:

"Cindy Poppe: "Poppe Installatietechniek heeft zich verdiept in de regelgeving van de kinderopvang. We hebben nu een installatie die voldoet aan de regels, maar die vooral goed aanvoelt voor de medewerkers en de kinderen!""

Meer info

Vragen? Neem contact op!

Volg ons op social media of laat je informeren in ons inspiratiecentrum.

Bel
Bel 0114 681 243 - Hulst
Bel 0113 743 200 - Goes

24/7 bereikbaar
Mail
Bezoek
Hoofdkantoor & inspiratiecentrum
Australiƫweg 1
4561 PD Hulst
Bezoek
Inspiratiecentrum & kantoor
Columbusweg 2
4462 HB Goes