William van Passel aan het woord...

Innovatieve en duurzame oplossingen bij Outokumpu

Geschreven op: 7 april 2020

Met vestigingen over de hele wereld is Outokumpu een van de grootste producenten van roestvast staal ter wereld. Ook in Zeeuws-Vlaanderen, in Terneuzen, zit één van hun vestigingen. Outokumpu heeft in Poppe Installatietechniek een betrouwbare samenwerkingspartner gevonden. William van Passel, Manager Technical Services vertelt erover.

‘Per klus of per bepaald type onderhoud kiezen we een partij die we de opdracht willen laten uitvoeren. We overwegen altijd meerdere partijen. Belangrijke factoren in dit proces zijn kwaliteit, prijs en betrouwbaarheid. Toen onze koelinstallaties vervangen moesten worden, omdat ze aan het einde van hun levensduur zaten, hebben we gekozen voor de samenwerking met Poppe Installatietechniek. Daarnaast voert Poppe Installatietechniek ook het reguliere onderhoud aan de verwarmings- en koelinstallaties voor ons uit.

Innovatieve en duurzame oplossingen

We denken in Poppe Installatietechniek een flexibele, betrouwbare en prijstechnisch interessante partner te hebben gevonden. Ook verwachten we van een installatiebedrijf dat ze komen met innovatieve oplossingen. Dit kunnen oplossingen zijn om energie te besparen, een beter klimaat te realiseren of tijdelijk een calamiteit onder controle houden. Poppe Installatietechniek staat bekend om hun innovatieve en duurzame oplossingen. Dat sluit goed aan bij onze verwachtingen.

Veiligheid staat voorop

Inmiddels werken we ongeveer twee jaar samen met Poppe Installatietechniek. Deze samenwerking verloopt goed. Het is voor beide partijen helder wat er verwacht wordt van elkaar. Zowel qua werkzaamheden als qua veiligheid. Binnen Outokumpu zijn de veiligheidsregels erg strikt. De medewerkers van Poppe Installatietechniek dienen zich dan ook te houden aan deze regels, want aan veiligheid mag niet getornd worden. Dit doen ze dan ook nauwlettend. Zo kan iedere medewerker of contractor gezond en wel naar huis gaan aan het einde van de dag. Iedere dag weer.’

Meer nieuws

Vragen? Neem contact op!

Volg ons op social media of laat je informeren in ons inspiratiecentrum.

Bel
Bel 0114 681 243 - Hulst
Bel 0113 743 200 - Goes

24/7 bereikbaar
Mail
Bezoek
Hoofdkantoor & inspiratiecentrum
Australiƫweg 1
4561 PD Hulst
Bezoek
Inspiratiecentrum & kantoor
Columbusweg 2
4462 HB Goes