Wat zijn we trots!

Tweede vestiging in Goes

Geschreven op: 16 mei 2019

Kloosterzande is altijd al een perfecte plek geweest als uitvalsbasis voor de bediening van onze klanten in Zeeuws-Vlaanderen. En dat blijft het ook. Maar nu komt er een tweede vestiging van Poppe Installatietechniek bij. Binnenkort betrekken we een prachtig pand aan de Columbusweg 2 in Goes! Onze nieuwe vestiging biedt perspectief om ons werkgebied stevig uit te breiden richting de rest van Zeeland en ook Brabant. Bovendien kunnen we er ons unieke inspiratiecentrum verwezenlijken. 

Zien, voelen en beleven

Al lang spelen we met het idee van een informatiecentrum waar mensen kunnen zien, voelen en beleven welke duurzame technieken er zijn en wat ze doen. Want we kunnen er nog zoveel over vertellen, pas als je het zelf ervaart, begint het te leven. Ons inspiratiecentrum is voor iedereen. Ondernemers en particulieren, maar ook het onderwijs willen we erin betrekken. Later vertellen we hier nog meer over.

Onze nieuwe collega

Onze collega Eric Diepstraten gaat vanuit de nieuwe vestiging de projecten in die regio voorbereiden en leiden. En hij is, samen met andere collega's, als adviseur in het inspiratiecentrum te vinden.

Trots!

We zijn trots op onze tweede vestiging en hebben er ontzettend veel zin in. Het hele team kijkt ernaar uit en ziet dit als een mooie volgende stap voor het bedrijf. We zijn straks niet alleen een aantrekkelijke partij én werkgever voor klanten en werknemers in Zeeuws-Vlaanderen, maar in heel Zeeland en zelfs Brabant.

Meer nieuws

Vragen? Neem contact op!

Volg ons op social media of laat je informeren in ons inspiratiecentrum.

Bel
Bel 0114 681 243 - Kloosterzande
Bel 0113 743 200 - Goes

24/7 bereikbaar
Mail
Bezoek
Bezoek
Kom naar ons inspiratiecentrum
Columbusweg 2
4462 HB Goes