Poppe in Enervision magazine

Geschreven op: 14 juni 2021

Op naar een duurzame toekomst, dat doen we samen met onze klanten, maar natuurlijk ook met de leveranciers waar we mee samenwerken. Een van deze leveranciers is Nathan. Voor Woonstichting Hulst hebben we 30 huurwoningen mogen voorzien van een Nathan Energiemodule. Jurgen van Gorp (Nathan Senior Sales Advisor) en Maarten Andringa (Nathan Industries Projectmanager) spraken met Stefan Poppe over deze energiemodules. Dat resulteerde in een mooi artikel, dat te lezen is in het jaarlijkse Enervision Magazine. 

Enthousiast over team Poppe

Niet alleen zijn wij bij Poppe Installatietechiek enthousiast over de samenwerking én de installaties van Nathan. Ook Maarten is op zijn beurt enthousiast over het team van Poppe: “Er zit enorm veel kennis bij dat bedrijf, dat merk je meteen. Als we de units afleveren zit er natuurlijk een goede manual bij, maar bij de eerste inbedrijfname zijn we altijd op locatie aanwezig. Met de monteurs lopen we dan even door wat erin zit, waarop ze moeten letten, hoe ze hem moeten instellen en hoe je met de bewoner omgaat. Dan zie je wel dat de jongens van Stefan ervaring hebben met warmtepompen. Ik hoef ze niet veel uit te leggen, want ze kennen het al van de praktijk. Daarmee schiet het lekker op. We kregen goede gerichte vragen en konden makkelijk sparren. Dat werkt mooi.”

Benieuwd naar het volledige artikel? Je leest het in het jaarlijkse Enervision Magazine, dat te downloaden is via onderstaande link of op te halen is in ons Inspiratiecentrum in Goes.

» Download het magazine Enervision (pagina 46-50)

  
Jurgen, Maarten en Stefan gezamenlijk voor de Nathan Energiemodule

Meer nieuws

Vragen? Neem contact op!

Volg ons op social media of laat je informeren in ons inspiratiecentrum.

Bel
Bel 0114 681 243 - Hulst
Bel 0113 743 200 - Goes

24/7 bereikbaar
Mail
Bezoek
Hoofdkantoor & inspiratiecentrum
Australiƫweg 1
4561 PD Hulst
Bezoek
Inspiratiecentrum & kantoor
Columbusweg 2
4462 HB Goes