We doen het samen!

Nieuws

Projectbezoek leerlingen Reynaertcollege

22 februari 2024 • Begin februari brachten ruim 30 leerlingen van het Reynaertcollege in Hulst een bezoek aan de nieuwbouw van 30 woningen aan de Baljuwstraat en Abdijstraat in Hulst. Interessant!

Lees meer

Succesvolle CO-hercertificering

19 februari 2024 • Vanaf april 2023 mogen alleen nog gecertificeerde installatiebedrijven met vakbekwame installatie- en onderhoudsmonteurs werkzaamheden aan gasverbrandingstoestellen uitvoeren. Onlangs stond er weer een externe audit op de agenda.

Lees meer

Daikin airco wandmodel

14 februari 2024 • Denk je ook af en toe al eens aan de zomer? Wat hadden we vorig jaar veel mooie dagen. Maar ook warm! Investeer nú in airconditioning en geniet komende zomer van een aangename temperatuur én een heerlijke nachtrust.

Lees meer

Daikin Altherma R Hybride warmtepomp inclusief cv-ketel

14 februari 2024 • Wil je ook besparen op je gasverbruik? Dan is nú het moment! We hebben tot 15 maart 2024 een superscherpe actieprijs voor de Daikin Altherma hybride warmtepompen. Nú met subsidie en kortingen van € 8194,- voor € 4819,-

Lees meer

Actie Daikin: € 500 cashback en 10 jaar garantie

31 januari 2024 • In 2024 de overstap maken op een warmtepomp? Dan is dit het moment... Daikin heeft namelijk een aantrekkelijke actie!

Lees meer

Subsidie warmtepomp verlengd én verhoogd

24 januari 2024 • Ook in 2024 kun je weer gebruik maken van een subsidie bij aanschaf van een warmtepomp. Deze subsidie is namelijk verlengd én verhoogd. Hierdoor kan je nog voordeliger een warmtepomp aanschaffen.

Lees meer

27 januari: informatiemarkt duurzaam wonen

11 januari 2024 • Op zaterdag 27 januari vindt de ‘Informatiemarkt duurzaam wonen in Zeeland’ plaats in het Dorpshuis Amicitia in Kloetinge. Deze wordt georganiseerd voor iedereen die interesse heeft in energiebesparende maatregelen.

Lees meer

Open dagen goedbezocht!

25 oktober 2023 • Inmiddels genieten we al volop van ons nieuwe bedrijfspand in Hulst. Wat een ruimte en prachtige werkplekken hebben we. Dat veel mensen daar nieuwsgierig naar waren, dat bleek wel tijdens de open dagen op 20 en 21 oktober!

Lees meer

Nieuw pand officieel geopend!

23 oktober 2023 • ​Vrijdag 13 oktober was het eindelijk zo ver… We mochten personeel, relaties en familie verwelkomen 'aan boord' van ons nieuwe pand. Wat een fantastische dag was het!

Lees meer

Tekort aan techneuten? Bij Poppe Installatietechniek leiden ze hun mensen zelf op

18 oktober 2023 • BN DeStem: Het valt de technieksector zwaar aan voldoende handige handjes komen. Poppe Installatietechniek is daarom een eigen academy begonnen, voor jongeren en zij-instromers. Ze leren en werken dan bij de immer groeiende ‘Poppe-familie'.

Lees meer

Winactie - Daikin Warmste Airco

18 oktober 2023 • De koudere maanden komen eraan... Wist je dat je heel energiezuinig kunt verwarmen met een airco? Wanneer je nu een Daikin airco aanschaft, maak je kans om jouw aankoopbedrag terug te winnen!

Lees meer

Poppe Academy: Ontwikkelen, we doen het samen!

13 oktober 2023 • Met de Poppe Academy, bieden we bestaande medewerkers de kans om te leren en zich verder te ontwikkelen én trekken we nieuwe medewerkers aan. Op deze manier halen we het beste uit onze vakmensen!

Lees meer

Per 1 mei: nieuwe locatie in Hulst

1 mei 2023 • Na weken van voorbereiding wordt er vanaf 1 mei gewerkt vanuit de nieuwe locatie in Hulst.

Lees meer

Blij met CO-certificering!

18 januari 2023 • Installatiebedrijven hebben tot 1 april de tijd om het wettelijke CO-certificaat te behalen. Bij Poppe Installatietechniek hebben we de certificatie-audits inmiddels achter de rug. We voldoen en zijn blij met ons certificaat!

Lees meer

2 februari: Duurzaamheidsbeurs CO3 Campus

16 januari 2023 • Op donderdag 2 februari vindt de Duurzaamheidsbeurs plaats in de CO3 Campus in Terneuzen. Deze wordt georganiseerd voor ondernemers en inwoners van Terneuzen en omstreken met interesse voor verduurzaming. Ben jij er ook bij?

Lees meer

€ 350 actievoordeel Nefit Bosch

16 januari 2023 • Koop jij voor 31 maart 2023 een cv-ketel van Nefit Bosch? Dan krijg je € 350 actievoordeel én begin je direct met besparen!

Lees meer

Samenwerken voor sterk techniekonderwijs

29 november 2022 • Het Centrum voor TopTechniek bestaat 5 jaar! Een prachtige mijlpaal voor deze praktijklocatie voor technisch onderwijs in Terneuzen. Het onderwijs en het bedrijfsleven hebben elkaar nodig, daarom is ook Poppe Installatietechniek betrokken.

Lees meer

Praktijkbezoek leerlingen Reynaertcollege Hulst

24 november 2022 • Een kijkje nemen op de bouw en zien hoe het er in de praktijk aan toe gaat. Leuk én ontzettend leerzaam! Begin oktober brachten ruim 30 derdejaarsleerlingen van het Reynaertcollege in Hulst een bezoek aan de nieuwbouw van 21 woningen.

Lees meer

Leerlingen Lodewijk College inspireren tijdens gastles

24 november 2022 • Ook het verzorgen van gastlessen op scholen staat zo nu en dan op de agenda’s van een aantal van onze collega’s. Zo gaven Gudo en Sandra begin november een gastles aan leerlingen van een VMBO-T klas op het Lodewijk College in Terneuzen.

Lees meer

Week van 31 oktober: Nationale Klimaatweek

19 oktober 2022 • Met alle huidige ontwikkelingen, is dit hét moment om bewuster te leven, minder CO2 uit te stoten en meer te besparen. Iedereen kan bijdragen aan een duurzamer Nederland. Bij Poppe Installatietechniek dragen we ook graag ons steentje bij!

Lees meer

Een complete ervaring voor bezoekers infomarkt

7 juli 2022 • Onlangs vond in het Goese Lyceum de informatiemarkt 'Duurzaam wonen in Zeeland' plaats. Dat mensen nieuwsgierig zijn naar energiebesparende maatregelen voor hun woning, dat was duidelijk... Met een 130-tal bezoekers was het overweldigend druk.

Lees meer

Hybride warmtepomp de nieuwe standaard vanaf 2026

23 mei 2022 • Op 17 mei 2022 kondigde het kabinet aan dat vanaf 2026 hybride warmtepompen de standaard worden voor het verwarmen van woningen. Dat betekent dat mensen bij vervanging van de cv-installaties over moeten stappen op een duurzamer alternatief.

Lees meer

Bouw nieuw bedrijfspand gestart!

11 mei 2022 • Poppe Installatietechniek is uit zijn 'jasje' gegroeid. De uitbreidingsmogelijkheden in Kloosterzande zijn op en daarom verhuizen we binnenkort naar een nieuw bedrijfspand in Hulst. De bouw van dit nieuwe pand is inmiddels gestart!

Lees meer

Duurzaamheid in ons DNA

4 mei 2022 • Hoe kunnen we de woningbehoefte van 1 miljoen woningen in 2035 zo duurzaam mogelijk realiseren? En wat betekent dit voor bouwproces en onderhoud? Stefan en Ilze geven antwoord op deze vragen in de vierde uitzending van Trimble Construction Benelux.

Lees meer

NIEUW: online afsluiten onderhoudsabonnement

23 februari 2022 • Vanaf nu kun je online direct een onderhoudsabonnement afsluiten. Zo ben je verzekerd van goed onderhoud aan je toestel en voorkom je storingen.

Lees meer

Hogere subsidies warmtepompen

15 februari 2022 • Per 1 januari 2022 is het subsidiebedrag op warmtepompen verhoogd van 20% naar 30% van het investeringsbedrag. Er wordt de komende drie jaar extra ISDE-subsidie beschikbaar gesteld voor alle typen warmtepompen: zowel all-electric als hybride.

Lees meer

Nieuwe brochure!

7 juli 2021 • Onze gloednieuwe brochure is gereed! Heb jij ‘m al gezien op onze website óf in het inspiratiecentrum? Wij zijn trots op ons 100% duurzame brochure!

Lees meer

Advies over ventilatie tijdens corona crisis aangepast door RIVM

19 augustus 2020 • Het RIVM heeft onlangs de ventilatierichtlijn aangepast. Het advies is nu om waar mogelijk zoveel mogelijk verse lucht toe te voeren in systemen die gebruik maken van recirculatie.

Lees meer

Fabels en feiten over airconditioning

4 juni 2020 • Heerlijk, die prachtige zonnige zomerdagen. Kijk je er ook al naar uit? Lekker buiten op een terrasje of in de tuin. Dat is genieten. Maar hoe zit dat als je binnenshuis bent? Stap je dan een fijne koele omgeving binnen of komt de hitte je tegemoet?

Lees meer

Waarschuwing voor risico op legionella door ongebruikte leidingen

7 april 2020 • Vanwege de maatregelen tegen corona worden veel gebouwen gesloten en waterleidingen niet gebruikt. Het RIVM waarschuwt dan ook en adviseert om de leidingen tweewekelijks te spoelen.

Lees meer

Update coronavirus

16 maart 2020 • Met betrekking tot het coronavirus volgen wij de richtlijnen van het RIVM en de GGD. Je kunt nog steeds een beroep doen op ons team. Echter, heb je een afspraak staan en heb je klachten als neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts?

Lees meer

Nieuwe kansen techniekstudenten!

14 januari 2020 • Een nieuw jaar, met nieuwe kansen voor techniekstudenten. Ilze vertelt: 'De instroom in de techniek is langzaam aan het verbeteren. We hebben vertrouwen in de toekomst! Maar het heeft constante aandacht nodig. Daar helpen we graag bij.'

Lees meer

Vorst? Voorkom schade! Sluit de buitenkraan.

19 december 2019 • In de winterperiode kunnen door bevriezing van buitenkranen, watermeters en hoofdkranen lekkages ontstaan. Vooral bij aanhoudende vorst neemt de kans op schade toe. Tip! Sluit de buitenkraan.

Lees meer

Poppe Installatietechniek neemt Installatiebedrijf van Damme & van de Vijver over

1 oktober 2019 • Per 1 oktober 2019 neemt Poppe Installatietechniek uit Kloosterzande, en met een tweede vestiging in Goes, Installatiebedrijf van Damme & van de Vijver uit Hulst over. Het gebrek aan bedrijfsopvolging is de reden voor deze bedrijfsovername.

Lees meer

Tweede vestiging in Goes

16 mei 2019 • Kloosterzande is altijd al een perfecte plek geweest als uitvalsbasis voor de bediening van onze klanten in Zeeuws-Vlaanderen. Maar nu komt er een tweede vestiging van Poppe Installatietechniek bij.

Lees meer

Help! Hoe kan ik duurzaam verbouwen?

27 maart 2019 • Verbouwen, je kunt er bijna niet omheen. Iedereen krijgt er vroeg of laat wel eens mee te maken. Veel apparaten in huis gebruiken energie via gas of elektra. Niet zo duurzaam, dat moet beter kunnen.

Lees meer

Is mijn woning geschikt voor een warmtepomp?

21 februari 2019 • Deze vraag leeft wellicht ook bij jou. Veel mensen zijn tegenwoordig bezig met het verduurzamen van hun woningen. Een mooi product voor het duurzaam verwarmen van uw woning is de lucht-water warmtepomp...

Lees meer

Techniek Experience

17 januari 2019 • Het project ‘Techniek Experience' biedt jaarlijks een interessant programma voor de tweedejaars- vmbo leerlingen uit Zeeuws-Vlaanderen. Dit om de jongeren actief kennis te laten maken met de techniek. Want er zijn zoveel mogelijkheden.

Lees meer

Verduurzamen is meer dan zonnepanelen leggen

2 oktober 2018 • Wil je stappen zetten in de verduurzaming van je bedrijfspand? "Top, wij zijn voor! Het enige wat we eraan toe willen voegen is: Als je het doet, doe het dan goed. Goed voor het milieu, je imago, je portemonnee én de wetgeving."

Lees meer

PV panelen? Ja! Elektrisch verwarmen? Nee!

28 juni 2018 • De laatste tijd spreken we met veel mensen die overtuigd zijn dat het voldoende is om zonnepanelen te plaatsen met de bedoeling de woning in de toekomst elektrisch te gaan verwarmen. Dit is een misverstand en willen we graag wegnemen.

Lees meer

Help, mijn cv-ketel is kapot! Wat nu?

3 april 2018 • Een brede coalitie van belangenbehartigers en milieuorganisaties wil binnen drie jaar af van de traditionele cv-ketel. Vanaf 2021 zouden dan alleen nog maar meer duurzame installaties mogen worden geplaatst.

Lees meer

BIM. Het nieuwe samenwerken en tekenen.

6 juni 2017 • Bij een bouwproces zijn veel partijen betrokken. Wij, als installateur, zijn een belangrijke schakel in het geheel. Maar naast ons zijn er ook bijvoorbeeld architecten, aannemers, klusbedrijven en elektriciens betrokken. Hoe pakken we dit aan?

Lees meer

Vragen? Neem contact op!

Volg ons op social media of laat je informeren in ons inspiratiecentrum.

Bel
Bel 0114 681 243 - Hulst
Bel 0113 743 200 - Goes

24/7 bereikbaar
Mail
Bezoek
Hoofdkantoor & inspiratiecentrum
Australiëweg 1
4561 PD Hulst
Bezoek
Inspiratiecentrum & kantoor
Columbusweg 2
4462 HB Goes