Ontwerp & Advies.

Meer info? Vraag direct uw offerte aan.

Ontwerp & Advies

Wat is de juiste installatie voor in jouw woning? Een cv-ketel of een warmtepomp? Wel of geen zonnepanelen? Het team van Poppe Installatietechniek denkt graag met je mee en geeft persoonlijk advies. Ook in de beginfase van een nieuwbouwwoning kun je een beroep op ons doen. Wij helpen je graag met ontwerpen en zorgen voor transparantie en duidelijkheid.

Wat is de juiste installatie voor nieuwbouw?

De warmtepomp komt steeds meer onder de aandacht. We merken dat velen enthousiast en nieuwsgierig zijn. En een bijdrage willen leveren aan de verlaging van de CO2 uitstoot. Maar er zijn nog veel vragen. Is de warmtepomp geschikt voor iedere woning? Besparen ze daadwerkelijk veel energie? Welke soorten warmtepompen zijn er? We leggen het uit.

Meer info

Is mijn woning geschikt voor een warmtepomp?

Veel mensen zijn tegenwoordig bezig met het verduurzamen van hun woningen. Herkenbaar? “Is mijn woning geschikt voor een warmtepomp?” Deze vraag leeft wellicht ook bij jou. Middels een persoonlijke afspraak, informeren we je graag. Een mooi product voor het duurzaam verwarmen van de woning is de lucht-water warmtepomp. In combinatie met zonnepanelen is dit een prachtig product waarmee je ook geen CO2 meer uitstoot. Daarnaast bespaar je flink op de energierekening!

Meer info

Verduurzamen. Waar moet ik beginnen?

We zien dat steeds meer mensen zich verdiepen in het verduurzamen van hun woning. En dat is mooi om te zien, want we staan met z'n allen voor een hele omslag. Een warmtepomp, lage temperatuurverwarming, het gebruik van zonne-energie voor het opwekken van stroom én het verwarmen van water. De mogelijkheden zijn legio. Ken jij de juiste stappen? Wij wel. 

Meer info

Mijn cv-ketel is kapot. Wat moet ik nu?

Een brede coalitie van belangenbehartigers en milieuorganisaties wil binnen drie jaar af van de traditionele cv-ketel. Vanaf 2021 zouden dan alleen nog maar meer duurzame installaties mogen worden geplaatst, zoals een gasketel in combinatie met een warmtepomp, zonneboiler of ander duurzaam alternatief. Voor de aanschaf van een nieuwe ketel is het extra raadzaam om je te verdiepen in de mogelijke alternatieven. Vaak is overstappen naar een nieuwere variant, of zelfs een heel andere oplossing, een verstandige keuze. Maar welke keuzes heb je dan precies?

Meer info

Klant aan het woord:
Familie van de Velde

"Johan en Marga van de Velde: "Wat wij fijn vonden waren de korte lijnen. Dit bij zowel de voorbereiding als tijdens de uitvoering. Ook dachten ze met ons mee en gaven ze het aan als er een beter of eventueel goedkoper alternatief aanwezig was.''"

Meer info

Vragen? Neem contact op!

Volg ons op social media of laat je informeren in ons inspiratiecentrum.

Bel
Bel 0114 681 243 - Hulst
Bel 0113 743 200 - Goes

24/7 bereikbaar
Mail
Bezoek
Hoofdkantoor & inspiratiecentrum (medio september)
Australiƫweg 1
4561 PD Hulst
Bezoek
Inspiratiecentrum & kantoor
Columbusweg 2
4462 HB Goes