Onderhoud & Service.

Meer info? Vraag direct uw offerte aan.

Onderhoud & Service

Door je installaties goed te onderhouden heb je minder kans op storingen, heeft de installatie een langere levensduur én verhoog je het rendement van de installaties. Wil je verzekerd zijn van goed onderhoud aan je installaties? Sluit dan een onderhoudsabonnement af en voorkom storingen en verlaag je stookkosten.

Meld een storing!

Heb je een storing? De servicedienst van Poppe Installatietechniek is je graag van dienst. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Ook op feestdagen.

Tijdens kantooruren
Bel: 0114-681243, kies 1 in keuzemenu.

Buiten kantooruren
Bel: 06-53352573. De servicemonteur maakt direct een afspraak met je.

Onderhoudsabonnementen

Verzekerd van goed onderhoud aan je toestel? Sluit dan een onderhoudsabonnement af. Zo voorkom je storingen én verlaag je je stookkosten. Ook voor onderhoud aan ventilatie-units en airconditioninginstallaties

Direct een abonnement afsluiten? Dan kan. Mail naar info@poppeinstallatietechniek.nl. De tarieven vind je hier

Meld een storing
0114 681 243

Klant aan het woord:
Theo van Duyse

Vier jaar geleden bouwde Theo van Duyse zijn woning op een heel mooi en speciaal plekje in Nieuw-Namen, naast de luchtwachttoren met bunker. Eindelijk, want hij had er tien jaar over gedaan om een bouwvergunning te krijgen. Tijdens de bouw maakte hij al bewuste keuzes voor energiebesparende maatregelen. Nu doet hij daar nog een schepje bovenop.

Zo energiezuinig mogelijk

"Tijdens de bouw hebben we al geprobeerd om alles zo energiezuinig mogelijk te maken. We hebben bijvoorbeeld een zonneboiler en zonnepanelen en vangen regenwater op. Maar een warmtepomp hadden we nog niet." Nu zet hij deze stap alsnog. "Het is de laatste jaren pas echt in opkomst. En zeker nu, met de ontwikkelingen rondom aardgas, dat alleen maar duurder zal worden, leek het me goed om deze investering te doen."

Al ingecalculeerd

Tijdens de bouw had Theo al rekening gehouden met de toekomst. "Destijds hebben we al ruimte ingecalculeerd voor een warmtepomp. Dat is nu een groot voordeel gebleken. We hebben een aparte technische ruimte voor alle apparatuur en een kruipruimte waardoor de leidingen makkelijk naar buiten gelegd konden worden. De buitenunit staat op het plat dak. Ideaal. Verder weet ik niks van de techniek, hoor. Dat laat ik graag aan Poppe Installatietechniek over. Ik heb veel vertrouwen in hun technische kennis en kunde."

Vanzelfsprekend Poppe

Voor Theo was de stap naar Poppe Installatietechniek een logische. "Ik kende Poppe al van vroeger. Eerst Ronny en nu Stefan. Tijdens onze bouw, vier jaar geleden, hebben we ze ook al ingeschakeld voor onze installaties en het sanitair. Ze leveren goed werk en het is prettig dat het een bedrijf uit de buurt is. Als er iets is, kun je meteen bellen. Het was dus voor ons vanzelfsprekend om nu weer bij hen aan te kloppen. Ze hebben opnieuw mooi werk afgeleverd. Vanaf nu zorgt onze warmtepomp voor de (vloer)verwarming en is onze CV ketel alleen nog maar nodig als back-up tijdens extreem koude perioden."

""Zo kunnen we ook een extra bijdrage leveren aan het milieu. Dat heb ik altijd al belangrijk gevonden.""

Vragen? Neem contact op!

Volg ons op social media of laat je informeren in ons inspiratiecentrum.

Bel
Bel 0114 681 243 - Kloosterzande
Bel 0113 743 200 - Goes

24/7 bereikbaar
Mail
Bezoek
Bezoek
Kom naar ons inspiratiecentrum
Columbusweg 2
4462 HB Goes