De ideale temperatuur

Meer info? Vraag direct uw offerte aan.

Airconditioning

Een ideale temperatuur in huis. In de zomer en in de winter. Het is vaak te warm óf te koud. Ramen open of een ventilator in de kamer. Dit zijn tijdelijke oplossingen. Wanneer je een airco plaatst geniet je het hele jaar door van een comfortabel binnenklimaat. Airconditioning koelt, zuivert en houdt de vochtigheidsgraad van de binnenlucht onder controle.

Daikin airco wandmodel

Denk je ook af en toe al eens aan de zomer? Wat hadden we vorig jaar veel mooie dagen. Maar ook warm! Investeer nú in airconditioning en geniet komende zomer van een aangename temperatuur én een heerlijke nachtrust.

Meer info

Winactie - Daikin Warmste Airco

De koudere maanden komen eraan... Wist je dat je heel energiezuinig kunt verwarmen met een airco? Wanneer je nu een Daikin airco aanschaft, maak je kans om jouw aankoopbedrag terug te winnen!

Meer info

Laat je inspireren ...

Overweeg je om airconditioning aan te schaffen? Wil je de stille werking van de airco zelf ervaren? Ontdek het in het Inspiratiecentrum in Goes. Laat je alvast inspireren door deze video.

Kom je langs? Maak dan een afspraak!

Splitsysteem

Er zijn verschillende soorten airconditioningsystemen. Voor particulieren raden wij het splitsysteem aan. Dit systeem kenmerkt zich als betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en energiezuinig. Poppe Installatietechniek installeert en onderhoudt airconditioningsinstallaties en werkt sinds 2002 samen met vaste leverancier Daikin.

Meer info

Airco: een duurzame aanvulling

De energieprijzen gaan door het dak. Wat we bij Poppe Installatietechniek zien, is dat veel mensen het gebruik van hun cv-ketel zo lang mogelijk uitstellen en dat de airco steeds vaker gebruikt wordt om mee te verwarmen. Een groot voordeel hiervan is natuurlijk dat de cv-ketel nog niet aan hoeft en hier kan gas mee bespaard worden.

Meer info

Mooi ontwerp airco: Stylish model Daikin

Wil jij genieten van een optimaal binnenklimaat én een mooi ontwerp? Dan is het Stylish wandmodel van Daikin ideaal voor jou. Dit model, dat kan koelen en verwarmen, zorgt voor maximaal comfort en is met energielabel A+++ zeer energiezuinig. Daarnaast is het model verkrijgbaar in vier verschillende kleuren, waardoor het in ieder interieur past!

Meer info

Vragen? Neem contact op!

Volg ons op social media of laat je informeren in ons inspiratiecentrum.

Bel
Bel 0114 681 243 - Hulst
Bel 0113 743 200 - Goes

24/7 bereikbaar
Mail
Bezoek
Hoofdkantoor & inspiratiecentrum
Australiƫweg 1
4561 PD Hulst
Bezoek
Inspiratiecentrum & kantoor
Columbusweg 2
4462 HB Goes