De ideale temperatuur

Meer info? Vraag direct uw offerte aan.

Airconditioning

Een ideale temperatuur in huis. In de zomer en in de winter. Het is vaak te warm óf te koud. Ramen open of een ventilator in de kamer. Dit zijn tijdelijke oplossingen. Wanneer je een airco plaatst geniet je het hele jaar door van een comfortabel binnenklimaat. Airconditioning ventileert, zuivert en houdt de vochtigheidsgraad van de binnenlucht onder controle.

Splitsysteem

Er zijn verschillende soorten airconditioningsystemen. Voor particulieren raden wij het splitsysteem aan. Dit systeem kenmerkt zich als betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en energiezuinig. Poppe Installatietechniek installeert en onderhoudt airconditioningsinstallaties en werkt sinds 2002 samen met vaste leverancier Daikin.

Meer info

Na-zomeractie: Daikin FTXP model

Hoge temperaturen! Het is al volop mooi weer geweest en er komt nog een mooi na-zomer aan. Ook genieten van een koele ruimte? Twijfel niet langer en laat een Daikin airconditioning installeren. Let op: dit model is beperkt beschikbaar. Op = op.

Meer info

Klant aan het woord:

"Jo Sturms: 'We wilden graag een airco, maar omdat een airco ook stroom verbruikt, hebben we daarnaast direct gekozen voor zonnepanelen. Alles wat we hadden afgesproken met Poppe Installatietechniek is correct uitgevoerd. Buitengewoon werk!'"

Meer info

Vragen? Neem contact op!

Volg ons op social media of laat je informeren in ons inspiratiecentrum.

Bel
Bel 0114 681 243 - Kloosterzande
Bel 0113 743 200 - Goes

24/7 bereikbaar
Mail
Bezoek
Bezoek
Kom naar ons inspiratiecentrum
Columbusweg 2
4462 HB Goes