De ideale temperatuur

Meer info? Vraag direct uw offerte aan.

Airconditioning

Een ideale temperatuur. In de zomer en in de winter. Thuis, op kantoor, in de winkel of op school. Het is vaak te warm óf te koud. Ramen open of een ventilator in de kamer. Dit zijn tijdelijke oplossingen. Wanneer je een airco plaats geniet je het hele jaar door van een comfortabel binnenklimaat. Airconditioning ventileert, zuivert en houdt de vochtigheidsgraad van de binnenlucht onder controle.

Er zijn drie mogelijkheden:

Hieronder lichten we deze drie mogelijkheden toe.

Splitsysteem

Betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en energiezuinig

Airconditioning aan het plafond, tegen de muur of liever op de vloer? Poppe Installatietechniek monteert het ideale model voor jouw ruimte. We installeren een splitsysteem om één óf meerdere ruimten te koelen. Naast het koelen biedt een aantal airconditioners bijkomende functies zoals verwarmen, ventileren, zuiveren, bevochtigen en ontvochtigen.

Koudwatermachine

Klimaatbeheersing van grote ruimten

Poppe Installatietechniek installeert koudwatermachines (condensorloos, watergekoeld en luchtgekoeld) voor:

  • klimaatbeheersing van (grote) ruimten, zoals kantoren, hotels, restaurants en grote woningen
  • koeling van industriële vloeistoffen en/of apparatuur

Voordelen koudwatermachine:

  • groot bereik
  • energiezuinig
  • stekkerklaar
  • eenvoudige installatie met interne buffertank en waterpomp
  • onderhoudsvriendelijk

VRV-Systeem

Koelen óf verwarmen van meerdere ruimten

Het VRV-systeem (variabele koudemiddelvolume) is ideaal om meer dan één ruimte te koelen of te verwarmen. Het systeem is geschikt voor winkels en kleine tot middelgrote kantoorgebouwen. Poppe Installatietechniek werkt met VRV-systemen van Daikin, de uitvinder (1982) én voorloper van het systeem.

Aangezien de VRV-systemen van Daikin alleen de op dat moment vereiste hoeveelheid koelmiddel rondsturen, kunnen er verschillende klimaatregelingen zijn in verschillende zones. VRV biedt daardoor een flexibele en aanpasbare oplossing voor een heel gebouw. Het energieverbruik minimaliseert, terwijl beheerders van het gebouw toch de controle blijven behouden.

De nieuwste VRV-systemen zorgen het hele jaar door voor verwarming, koeling, ventilatie en warm water. Ze bieden ook luchtgordijnen bij open deuren en een gebruiksvriendelijke regeling van alle soorten commerciële en openbare gebouwen.

Voordelen VRV-systeem:

  • hoge efficiëntie
  • hoog comfort
  • eenvoudige werking, bediening en onderhoud

Wij van Poppe Installatietechniek installeren en onderhouden airconditioningsinstallaties. Sinds 2002 werkt Poppe Installatietechniek met vaste leverancier Daikin.

Meer informatie

Wil je meer informatie over airconditioningsinstallaties? We vertellen je graag meer! Neem hiervoor contact op met Stefan Poppe.

Vragen? Neem contact op!

Volg ons op social media of laat je informeren in ons inspiratiecentrum.

Bel
Bel 0114 681 243 - Kloosterzande
Bel 0113 743 200 - Goes

24/7 bereikbaar
Mail
Bezoek
Bezoek
Kom naar ons inspiratiecentrum
Columbusweg 2
4462 HB Goes