Een gezond binnenklimaat

Meer info? Vraag direct uw offerte aan.

Ventilatie

Een gezond binnenklimaat is van groot belang. Elke dag adem je namelijk zo’n 11.000 liter lucht in, waarvan 80% wanneer je binnen bent. En in ieder huis is vuil én vocht aanwezig. Alleen door goede ventilatie kan dit de woning verlaten. Het creëren van een optimaal woonklimaat is niet alleen erg prettig, maar betekent ook minder kans op ziekte en hogere productiviteit. 

Meer informatie

Wil je meer informatie over ventilatiesystemen? Of wil je weten welk systeem het beste bij jouw woning of bedrijfspand past? We adviseren je graag! Neem hiervoor contact met ons op.

Verschillende manieren van ventileren

Verschillende manieren van ventileren

Er zijn verschillende manieren van ventileren. We kennen mechanisch ventilatiesystemen en gebalanceerd ventilatie systemen oftewel ventilatie met warmte terugwinning (WTW). 

Meer info

Onderhoud wtw unit

Uw warmte terugwin installatie (wtw) zorgt voor een goede ventilatie in uw woning. Om er zeker van te zijn dat deze goed blijft functioneren en een gezond binnenklimaat te garanderen, heeft uw wtw installatie onderhoud nodig.

Direct een abonnement afsluiten? Dat kan eenvoudig via de website!

Meer info

Ventilatie tijdens corona

Het RIVM heeft onlangs de ventilatierichtlijn aangepast. Het advies is nu om waar mogelijk zoveel mogelijk verse lucht toe te voeren in systemen die gebruik maken van recirculatie. Aanleiding is het onderzoek van het aantal besmettingen in een verpleeghuis in Maassluis afgelopen juni.

Meer info

Vragen? Neem contact op!

Volg ons op social media of laat je informeren in ons inspiratiecentrum.

Bel
Bel 0114 681 243 - Hulst
Bel 0113 743 200 - Goes

24/7 bereikbaar
Mail
Bezoek
Hoofdkantoor & inspiratiecentrum
Australiƫweg 1
4561 PD Hulst
Bezoek
Inspiratiecentrum & kantoor
Columbusweg 2
4462 HB Goes