Onderhoud, Service & Beheer

Onderhoudsabonnementen

Bij Poppe Installatietechniek begrijpen we dat je zo lang mogelijk wilt genieten van je installaties en het rendement dat ze behalen. Daarom bieden wij diverse onderhoudsabonnementen aan. Zo ben je verzekerd van goed onderhoud en blijven je installaties in uitstekende conditie.

Waarom onderhoud?
Goed onderhoud resulteert niet alleen in een langere levensduur en een veiligere werking van je installaties. Het zorgt er ook voor dat je installaties een hoger rendement opleveren, je voorkomt er storingen mee én in het geval van bijvoorbeeld een airconditioning of een ventilatiesysteem, voorkom je gezondheidsklachten. Genoeg redenen om je installaties goed te onderhouden dus.

Diverse onderhoudsabonnementen
Bekijk hieronder per installatie de verschillende onderhoudsabonnementen die wij aanbieden. Kom je er niet uit of heb je nog een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan door te mailen naar info@poppeinstallatietechniek.nl of door te bellen naar 0114 681 243. We helpen je graag verder.

Cv-ketels Warmtepomp Ventilatie Airconditioning (momenteel niet mogelijk) Zonneboiler (momenteel niet mogelijk) Zonnepanelen (momenteel niet mogelijk)