Onderhoud, Service & Beheer

Meer info? Vraag direct uw offerte aan.

Onderhoud & Service

Door je installaties goed te onderhouden heb je minder kans op storingen, heeft de installatie een langere levensduur én verhoog je het rendement van de installaties. Wil je verzekerd zijn van goed onderhoud aan je installaties? Sluit dan een onderhoudsabonnement af en voorkom storingen en verlaag je stookkosten.

Meld een storing!

Heb je een storing? De servicedienst van Poppe Installatietechniek is je graag van dienst. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Ook op feestdagen.

0114 681 243

De tarieven vind je hier.

Meer info

Onderhoudsabonnementen

Verzekerd van goed onderhoud aan je toestel? Sluit dan een onderhoudsabonnement af. Zo voorkom je storingen én verlaag je je stookkosten. Ook voor onderhoud aan ventilatie-units en airconditioninginstallaties. 

Meer info

Tips bij storingen

Werkt je cv-installatie niet? Wist je dat je sommige problemen van je cv-installatie zelf op kunt lossen? We geven je graag tips en helpen je op weg.

Meer info

Onderhoud en service cv-ketel

Goed onderhoud van je cv-ketel is van groots belang. Daarom zijn er dagelijks vele monteurs van Poppe Installatietechniek actief voor onderhoud en servicewerkzaamheden.

In de video kijken we mee met servicemonteur Randolph. Ook vertellen we je wat de servicemonteurs precies doen en waarom.

Meld een storing
0114 681 243

Vragen? Neem contact op!

Volg ons op social media of laat je informeren in ons inspiratiecentrum.

Bel
Bel 0114 681 243 - Hulst
Bel 0113 743 200 - Goes

24/7 bereikbaar
Mail
Bezoek
Hoofdkantoor & inspiratiecentrum
Australiƫweg 1
4561 PD Hulst
Bezoek
Inspiratiecentrum & kantoor
Columbusweg 2
4462 HB Goes