We doen het samen!

Kom bij ons werken!

Al bijna 30 jaar lang ...

Poppe Installatietechniek bestaat al bijna 30 jaar. Een mooie mijlpaal waar we trots op zijn! In 1994 werd Poppe Installatietechniek opgericht door Ronny Poppe. Toen nog een klein loodgietersbedrijf. Sindsdien heeft het bedrijf een enorme ontwikkeling doorgemaakt. 

Kernwaarden

Poppe Installatietechniek is betrouwbaar, betrokken, veelzijdig, enthousiast én duurzaam. Met deze vijf kernwaarden onderscheidt Poppe Installatietechniek zichzelf. De focus wordt dan ook steeds gelegd op deze waarden, dit om ze te behouden of juist te versterken. Hiermee kan Poppe Installatietechniek de klant nog beter van dienst te zijn.

Meer info

Missie

Met een breed dienstenpakket is Poppe Installatietechniek een betrouwbare partner voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers in Zeeland. Alweer sinds 1994 is Poppe Installatietechniek actief binnen de installatiebranche. Door vakkundigheid, persoonlijkheid, flexibiliteit en snelheid streeft Poppe Installatietechniek naar maximale kwaliteit en tevredenheid.

Bijna 30 jaar Poppe

In 1994 werd Poppe Installatietechniek opgericht door Ronny Poppe. Toen nog een klein loodgietersbedrijf. Sindsdien heeft het bedrijf een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Zoon Stefan Poppe en zijn vrouw Ilze Poppe kwamen er in 1999 bij en hebben een aantal jaar later het bedrijf in van Ronny overgenomen. En dit met succes! Inmiddels heeft Poppe Installatietechniek er een tweede vestiging in Goes bij én hebben ze het Installatiebedrijf van Damme & van de Vijver overgenomen. 

Meer info

MVO

MVO en dan met name duurzaamheid staat centraal bij Poppe Installatietechniek. Technische installaties die naast comfort óók bijdragen aan duurzame en milieuvriendelijke oplossingen. Maar daarnaast hecht Poppe Installatietechniek ook veel waarde aan duurzame relaties met klanten, medewerkers, ketenpartners en leveranciers. Het bieden van kwaliteit is daarbij een vereiste.

Inspiratiecentrum Goes

In het inspiratiecentrum van Poppe Installatietechniek kun je zien, voelen en beleven welke duurzame technieken er zijn en wat ze doen. Want we kunnen er nog zoveel over vertellen, pas als je het zelf ervaart, begint het te leven. Ons inspiratiecentrum in Goes, en binnenkort in Hulst, is voor iedereen. Voor bedrijven, maar zeker ook voor particulieren.

Brochure

Heb jij onze brochure al gezien? Je leest er onder andere ons verhaal, de ervaringen van onze mooie opdrachtgevers en nog veel meer. Benieuwd? Kom de brochure gratis ophalen in het inspiratiecentrum in Goes, op kantoor in Hulst of bekijk ‘m hieronder!

Bekijk brochure op desktop

Vragen? Neem contact op!

Volg ons op social media of laat je informeren in ons inspiratiecentrum.

Bel
Bel 0114 681 243 - Hulst
Bel 0113 743 200 - Goes

24/7 bereikbaar
Mail
Bezoek
Hoofdkantoor & inspiratiecentrum
Australiƫweg 1
4561 PD Hulst
Bezoek
Inspiratiecentrum & kantoor
Columbusweg 2
4462 HB Goes