Waar wij waarde aan hechten...

Kernwaarden

Poppe Installatietechniek is betrouwbaar, betrokken, veelzijdig, enthousiast én duurzaam. Met deze vijf kernwaarden onderscheidt Poppe Installatietechniek zichzelf. De focus wordt dan ook steeds gelegd op deze waarden, dit om ze te behouden of juist te versterken. Hiermee kan Poppe Installatietechniek de klant nog beter van dienst te zijn. Benieuwd naar hoe deze kernwaarden in de praktijk worden gebracht? Dat lees je hieronder.

Betrouwbaar

Poppe Installatietechniek is een solide, serieuze partner met vakbekwame mensen. Open en eerlijk. Naar jou als klant en naar leveranciers. Maar ook binnen het team. Betrouwbaar, zodat je altijd op ons kunt rekenen!

Betrokken

Poppe Installatietechniek staat dichtbij de klant. Dat vinden we belangrijk. Korte lijntjes en persoonlijk contact. Ook steunen wij lokale initiatieven zoals sportverenigingen en evenementen. We zijn betrokken. Er heerst teamspirit binnen het bedrijf. Dat is voelbaar!

Veelzijdig

Onze medewerkers zijn van alle markten thuis. Veelzijdig! Zo kun je het Poppe-team gerust omschrijven. De medewerkers vullen elkaar goed aan. En 'kan niet' bestaat niet. Als we iets niet weten, dan zoeken we naar een creatieve oplossing. 

Enthousiast

Elke dag weer willen we klanten, leveranciers én elkaar inspireren om samen het beste eruit te halen. Een positieve instelling en een glimlach op ons gezicht. Interesse tonen in de klant of elkaar. Enthousiasme op de werkvloer is zeer belangrijk!

Duurzaam

Poppe Installatietechniek hecht waarde aan duurzame relaties. Met klanten, medewerkers, leveranciers en ketenpartners. Ook bij het personeel gaat Poppe Installatietechniek voor een duurzame relatie. Dit betekent vertrouwde gezichten bij onze klanten en een hecht team.

Vragen? Neem contact op!

Volg ons op social media of laat je informeren in ons inspiratiecentrum.

Bel
Bel 0114 681 243 - Hulst
Bel 0113 743 200 - Goes

24/7 bereikbaar
Mail
Bezoek
Hoofdkantoor & inspiratiecentrum
Australiƫweg 1
4561 PD Hulst
Bezoek
Inspiratiecentrum & kantoor
Columbusweg 2
4462 HB Goes