Werken.
We doen het samen!

Over Poppe

Kom jij ons team versterken?

Elke dag zetten 55 collega’s van Poppe Installatietechniek zich met veel enthousiasme in om zowel onze particuliere als zakelijke klanten te voorzien van een comfortabele woon- en werkomgeving. Verduurzamen is daarbij onze ambitie. Dat doen we samen! Met onze klanten, medewerkers en samenwerkingspartners. Het maakt niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit. Werken. We doen het samen!

Blogs personeel

Elke dag zetten 55 medewerkers van Poppe Installatietechniek zich met veel enthousiasme in om zowel onze particuliere als zakelijke klanten te voorzien van een comfortabele woon- en werkomgeving.

Maar wat doen deze medewekers nou precies? Dat delen ze graag met elkaar en met jou! Hieronder vind je verhalen van kantoor tot op de werkvloer. Lees je mee?

Prachtig project: jaren ’30 woning volledig zelf verduurzamen
Olaf Schelstraete • 13 juli 2021

Prachtig project: jaren ’30 woning volledig zelf verduurzamen

Duurzaamheid. Voor mij betekent dit meegaan met de tijd. We kunnen nu eenmaal niet eeuwig doorgaan met het gebruik van fossiele brandstoffen. Daarom hebben mijn vrouw en ik flinke verduurzamingsstappen ondernomen voor onze nieuwe woning… Lees meer
Nieuwe collega: servicecoördinator Bjorn
Bjorn Luijcks • 25 mei 2021

Nieuwe collega: servicecoördinator Bjorn

Na 6 jaar in de logistiek binnen de chemische sector te hebben gewerkt, was Bjorn (35) toe aan een nieuwe uitdaging. Die vond hij bij Poppe Installatietechniek als servicecoördinator! Lees meer

Meer blogs

Duurzame inzetbaarheid

Onder de noemer ‘Duurzame inzetbaarheid’ maken wij werk van de gezondheid, betrokkenheid en ontwikkeling van onze medewerkers. Het zorgt voor meer  werkplezier, minder ziekteverzuim en een hogere arbeidsproductiviteit. 

Ontwikkeling

Wij zijn een Erkend Leerbedrijf! Ontwikkelen blijft belangrijk. Daarom bieden we onze medewerkers mogelijkheden tot het volgen van cursussen, trainingen en opleidingen. Hierbij stellen we een persoonlijk ontwikkelplan op. We zoeken de manier die het beste past!

Betrokkenheid

Poppe Installatietechniek hecht veel waarde aan betrokkenheid en aan duurzame relaties. En dat in de breedste zin van het woord. We zijn betrokken met elkaar, met werk en met onze klanten. Maar daarnaast natuurlijk ook met onze samenwerkingspartners én de regio.

Werkplezier

Plezier hebben in je werk. Dat vinden we belangrijk! We zorgen voor een fijne werkomgeving, goed gereedschap, een mooi wagenpark én voor gezellige vrijdagmiddagborrels. Ook hebben we een personeelsvereniging die regelmatig uitjes, workshops én de zomerbarbecue regelt. Klinkt goed, toch?

Gezond en fit

Bij Poppe geven we om onze medewerkers. We willen dat ze goed in hun vel zitten. Hier dragen we graag ons steentje aan bij. Zo verzorgen we o.a. informatieve toolboxen en healthchecks. Lekker in je vel zitten is belangrijk. Beter presteren op het werk en fitter door het leven!

Werkplezier staat voorop!