Verduurzamen. Hoe?

Meer info? Vraag direct uw offerte aan.

Verduurzamen pand

We zien dat steeds meer bedrijven zich verdiepen in het verduurzamen van hun bedrijfspand. Dat is mooi om te zien, want we staan met z'n allen voor een grote uitdaging. De gebouwde omgeving moet energiezuiniger worden én in 2050 zelfs energieneutraal zijn. Dat vraagt om het nemen van de juiste stappen.

Bij Poppe Installatietechniek kennen we deze juiste stappen. Want het is niet één techniek die zorgt voor een toekomstbestendig pand. De oplossing zit in de combinatie van de verschillende disciplines, zoals bijvoorbeeld isolatie, beglazing, duurzaam verwarmen en zonnepanelen. Samen met onze partners zorgen wij ervoor dat je stapsgewijs kunt toewerken naar een manier van duurzaam en slim investeren én een comfortabel werkklimaat.

Energielabel C kantoren

Per 1 januari 2023 moet elk kantoorgebouw minimaal energielabel C hebben. Heeft het dit niet? Dan mag het per 1 januari 2023 niet meer als kantoor gebruikt worden. Voldoet jouw pand? Of is jouw pand een uitzondering?

Meer info

Energiemodules

Bij het renoveren en verduurzamen van een bestaand pand komt veel kijken. Meestal heb je te maken met verschillende producten van meerdere leveranciers. De energiemodule van Nathan is een alles-in-één-oplossing, waardoor dit veel eenvoudiger te realiseren is.

Meer info

Klant aan het woord:

"Ronald in ’t Groen: 'Bij Woonstichting Hulst hechten we veel waarde aan het verduurzamen van onze woningen. We vinden het dan ook belangrijk dat we een bedrijf naast ons hebben staan dat met ons meedenkt en innovaties belangrijk vindt.'"

Meer info

Vragen? Neem contact op!

Volg ons op social media of laat je informeren in ons inspiratiecentrum.

Bel
Bel 0114 681 243 - Kloosterzande
Bel 0113 743 200 - Goes

24/7 bereikbaar
Mail
Bezoek
Bezoek
Kom naar ons inspiratiecentrum
Columbusweg 2
4462 HB Goes