Verduurzamen. Hoe?

Energielabel C kantoren

Per 1 januari 2023 moet elk kantoorgebouw minimaal energielabel C hebben. Dit betekent een Energie-Index van 1,3 of beter. Voldoet het gebouw dan niet aan de eisen, dan mag het per 1 januari 2023 niet meer als kantoor gebruikt worden. Met deze maatregel wil de overheid de energieconsumptie van deze gebouwen verminderen.

Infographic Beslisboom

Maar wat is de situatie van jouw pand en welke stappen moet je nemen? Om je daarbij te helpen heeft de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) de infographic Beslisboom voor je opgesteld. Met deze infographic bepaal je stap voor stap of je aan de energielabel-C-verplichting moet voldoen, en zo ja, welke acties dan nodig zijn. Blijkt het dat je acties moet ondernemen? Dan heeft Poppe Installatietechniek de kennis en de expertise om je hierbij te helpen.

Meer informatie

Meer informatie over het de energielabel-C-verplichting lees op je de website van het RVO of neem contact met ons op. We plannen graag vrijblijvend een afspraak met je in om de mogelijkheden te bekijken en je te adviseren. Stuur een mail naar info@poppeinstallatietechniek.nl of bel 0114-681243.

Vragen? Neem contact op!

Volg ons op social media of laat je informeren in ons inspiratiecentrum.

Bel
Bel 0114 681 243 - Hulst
Bel 0113 743 200 - Goes

24/7 bereikbaar
Mail
Bezoek
Hoofdkantoor & inspiratiecentrum
Australiƫweg 1
4561 PD Hulst
Bezoek
Inspiratiecentrum & kantoor
Columbusweg 2
4462 HB Goes