Energiemodules Nathan

Energiemodules

Op naar een duurzame toekomst, dat doen we samen met onze klanten, maar natuurlijk ook met de leveranciers waar we mee samenwerken. Een van deze leveranciers is Nathan. Voor Woonstichting Hulst hebben we 30 huurwoningen mogen voorzien van een Nathan Energiemodule, dit ten behoeve van het gasloos maken van de woningen.

Hoe werkt het?

Bij het renoveren en verduurzamen van een bestaande woning komt veel kijken. Meestal heb je te maken met verschillende producten van meerdere leveranciers. De Nathan Energiemodule is een alles-in-één-oplossing, waardoor dit veel eenvoudiger te realiseren is. In de prefab-installatiekasten worden verschillende installatiecomponenten voor verwarming, warmtapwaterbereiding en ventilatie samengebracht. Dit wordt gedaan in een compacte aan- of inbouw.

Voordelen energiemodule

Omdat het totaalconcept wordt geprefabriceerd is de kans op fouten én op de installatietijd minimaal. Daarnaast wordt de energiemodule buiten de woning geplaatst. Dit betekent dat er geen extra ruimte nodig is in de woning en dat onderhoud en reparatie buiten de woning kunnen plaatsvinden.

Vragen? Neem contact op!

Volg ons op social media of laat je informeren in ons inspiratiecentrum.

Bel
Bel 0114 681 243 - Hulst
Bel 0113 743 200 - Goes

24/7 bereikbaar
Mail
Bezoek
Hoofdkantoor & inspiratiecentrum
Australiƫweg 1
4561 PD Hulst
Bezoek
Inspiratiecentrum & kantoor
Columbusweg 2
4462 HB Goes