Een gezond binnenklimaat

Meer info? Vraag direct uw offerte aan.

Luchtbehandeling

Een gezond binnenklimaat is van groot belang. Elke dag adem je namelijk zo’n 11.000 liter lucht in, waarvan 80% wanneer je binnen bent. En in ieder pand is vuil én vocht aanwezig. Alleen door goede ventilatie kan dit het pand verlaten. Het creëren van een optimaal werkklimaat is niet alleen erg prettig, maar betekent ook minder kans op ziekte en hogere productiviteit.

Een gezond binnenklimaat

Zonder dat je het ziet kan de lucht op het werk van slechte kwaliteit zijn en daarmee voor veel klachten zorgen. Dit kan ook komen door een laag zuurstofgehalte door het ademen van mensen. Luchtverversing is daarom erg belangrijk.

Meer info

Textiele luchtkanalen

Textiele luchtkanalen zorgen voor een doeltreffende luchtverplaatsing en een goed binnenklimaat in scholen, kantoren, winkels, showrooms en andere ruimtes waar veel mensen samenkomen. Ze worden gebruikt om te koelen, verwarmen en ventileren. Deze luchtkanalen zijn zeer geschikt voor een efficiënte, gelijkmatige en tochtvrije verdeling van geklimatiseerde lucht.

Meer info

Frisse scholen

Het binnenklimaat op scholen in Nederland is vaak niet optimaal. Hoge CO2-concentraties, tochtklachten, onaangename luchtjes en een oplopende temperatuur hebben een negatieve invloed op de gezondheid en prestaties van leerlingen en leerkrachten. Onderzoek heeft bewezen dat voldoende ventilatie noodzakelijk is voor een gezond binnenklimaat. Het is daarom van groot belang dat er aandacht wordt besteed aan het binnenklimaat in klaslokalen.

Meer info

Ventilatie tijdens corona

Het RIVM heeft onlangs de ventilatierichtlijn aangepast. Het advies is nu om waar mogelijk zoveel mogelijk verse lucht toe te voeren in systemen die gebruik maken van recirculatie. Aanleiding is het onderzoek van het aantal besmettingen in een verpleeghuis in Maassluis afgelopen juni.

Meer info

Verschillende manieren van ventileren

Er zijn verschillende manieren van ventileren. We kennen mechanisch ventilatiesystemen en gebalanceerd ventilatie systemen oftewel ventilatie met warmte terugwinning (WTW). 

Meer info

Vragen? Neem contact op!

Volg ons op social media of laat je informeren in ons inspiratiecentrum.

Bel
Bel 0114 681 243 - Hulst
Bel 0113 743 200 - Goes

24/7 bereikbaar
Mail
Bezoek
Hoofdkantoor & inspiratiecentrum (medio september)
Australiƫweg 1
4561 PD Hulst
Bezoek
Inspiratiecentrum & kantoor
Columbusweg 2
4462 HB Goes