Textielen luchtkanalen

Textiele luchtkanalen

Textiele luchtkanalen, oftewel airsocks, zorgen voor een doeltreffende luchtverplaatsing en een goed binnenklimaat in scholen, kantoren, winkels, showrooms en andere ruimtes waar veel mensen samenkomen. Ze worden gebruikt om te koelen, verwarmen en ventileren. Deze luchtkanalen zijn zeer geschikt voor een efficiënte, gelijkmatige en tochtvrije verdeling van geklimatiseerde lucht. 

Unieke materialen en kleuren

De textiele luchtkanalen zijn gemaakt van lichtgewicht textiel in plaats van bijvoorbeeld verzinkt staal, roestvrij staal of aluminium. De luchtkanalen die Poppe Installatietechniek plaatst, zijn ontwikkeld door KE Fibertec.

  • De materialen komen uit hun eigen weverij en worden speciaal ontworpen voor luchtverdeling. Dit is te merken aan de hoogwaardige kwaliteit.
  • Daarnaast beschikt KE Fibertec over een uitgebreid scala standaardkleuren, maar het textiel kan ook worden geverfd in iedere gewenste kleur. Zo zijn de textiele luchtkanalen altijd passend bij jouw ruimte. 

Cradle-to-Cradle-certificaat: duurzaamheid staat centraal

CradleVent van KE Fibertec is het eerste textiele luchtkanaal ter wereld dat een Cradle-to-Cradle-certificaat heeft gekregen. Het certificaat toont de duurzaamheid van het product en het feit dat KE Fibertic verantwoordelijkheid neemt voor de levenscyclus van het product, van begin tot eind. Van productie tot recycling. Zo kunnen de onderdelen oneindig worden gebruikt óf onschadelijk worden afgebroken.

Hygiëne en veiligheid

Alle textiele luchtkanalen kunnen eenvoudig worden gedemonteerd en gewassen in een wasmachine. Verder zijn de materialen van KE Fibertec getest op brandveiligheid en voldoen ze aan de internationale normen. Hiervoor zijn ze op meerdere manieren veilig in gebruik.

Vragen? Neem contact op!

Volg ons op social media of laat je informeren in ons inspiratiecentrum.

Bel
Bel 0114 681 243 - Hulst
Bel 0113 743 200 - Goes

24/7 bereikbaar
Mail
Bezoek
Hoofdkantoor & inspiratiecentrum
Australiƫweg 1
4561 PD Hulst
Bezoek
Inspiratiecentrum & kantoor
Columbusweg 2
4462 HB Goes