Werken.
We doen het samen!

Poppe Academy

Welkom bij de Poppe Academy. Of je nu een ervaren vakman bent die zich nóg verder wilt ontwikkelen of een nieuwkomer in de branche, een enthousiaste aanpakker, die de kneepjes van het vak wilt leren? Dat kan bij de Poppe Academy. We zetten ons in om onze medewerkers te koesteren én nieuw talent aan te trekken. Samen met ons team van vakmensen, samen met jou, bouwen we aan de toekomst: een duurzame toekomst in de installatietechniek.

Ontwikkelen. We doen het samen! 

Ontwikkelen op maat

Ontwikkelen kan op allerlei manieren. Een BBL-traject: een combinatie van leren en werken, een deeltijdopleiding naast je baan óf kennisoverdracht van een collega. Maar ook van onze leveranciers, zoals bijv. Nefit, Daikin en Jaga. Samen beter worden. Daar worden we bij Poppe Installatietechniek blij van.

Laat je informeren en vooral inspireren door de vele mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Logo Poppe academy

Poppe als leerbedrijf

We doen er alles aan om jongeren met interesse in het installatievak te enthousiasmeren, op te leiden en te binden. Dit doen we samen met partners die ditzelfde doel voor ogen hebben, zoals het opleidingsbedrijf voor onze BBL-leerlingen: IW Nederland

Zodra we de nieuwkomers verwelkomen, koppelen we hen aan Poppe-werkplekbegeleiders. Dat zijn onze eigen ervaren vakkrachten. Zij nemen de nieuwkomers mee in hun dagelijkse werkzaamheden en leren ze gaandeweg alles wat ze moeten weten over hun vak en alles wat erbij komt kijken!

Leertrajecten

Traject BBL installatietechniek

Test

Meer info

Traject tot eerste monteur service en onderhoud (1 jaar)

Als eerste monteur service en onderhoud werktuigkundige installaties werk je aan bestaande installaties voor verwarming, warm tapwater en ventilatiesystemen. Dat doe je bij mensen thuis of bij zakelijke klanten.

Meer info

Traject tot junior koelmonteur (1 jaar)

Als starter binnen de koeltechniek zorg jij samen met je collega voor de ideale temperatuur! Je gaat samen op pad om particulieren, bedrijven en instellingen te voorzien van koeltechnische installaties. Je houdt je bezig met het installeren van verschillende systemen en wordt daarin steeds zelfstandiger.

Meer info

Gerelateerde blogs

Extra boost voor Poppe Academy

03-04-2024 • Vorig jaar lanceerden we de Poppe Academy. En al veel langer werken we aan de groei van onze vakmensen. Zij zijn de gezichten van Poppe. Samen zijn we de betrouwbare partner in de installatietechniek voor particuliere en zakelijke klanten in Zeeland.

Lees meer

Extra boost voor Poppe Academy

Hoe is het om je BBL-opleiding bij Poppe te doen? Nou, zo!

11-03-2024 • BBL-studenten ontvangen we bij Poppe met open armen. Maar hoe ervaren zij het hier eigenlijk? Monteur in opleiding Jop Bevelander vertelt het zelf.

Lees meer

Hoe is het om je BBL-opleiding bij Poppe te doen? Nou, zo!

Brochure

Alle informatie over Poppe Academy hebben we gebundeld in een speciale brochure. Je bekijkt ‘m hieronder!

Bekijk de brochure

Vragen? Neem contact op!

Volg ons op social media of laat je informeren in ons inspiratiecentrum.

Bel
Bel 0114 681 243 - Hulst
Bel 0113 743 200 - Goes

24/7 bereikbaar
Mail
Bezoek
Hoofdkantoor & inspiratiecentrum
Australiƫweg 1
4561 PD Hulst
Bezoek
Inspiratiecentrum & kantoor
Columbusweg 2
4462 HB Goes