Werken.
We doen het samen!

Poppe Academy

Door het inrichten en uitdragen van de Poppe Academy, bieden we bestaande medewerkers de kans om te leren en zich verder te ontwikkelen én trekken we nieuwe medewerkers aan. Op deze manier halen we het beste uit onze vakmensen! Ook kunnen we snel en adequaat inspringen op ontwikkelingen en kunnen we gericht sturen op kwaliteit. Met als uiteindelijk doel Poppe Installatietechniek als wendbare en lerende organisatie te borgen.

Samen met ons team van vakmensen bouwen we aan de toekomst: een duurzame toekomst in de installatietechniek!

Ontwikkelen kan op allerlei manieren, van BBL-traject tot in-company trainingen. Maar... we bieden niet alleen onze eigen medewerkers de mogelijkheid om zich te ontwikkelen en te leren. Ook enthousiaste aanpakkers met affiniteit voor de techniek óf nieuwkomers in de techniek heten we graag van harte welkom binnen ons vakgebied. Voor deze zogenoemde ‘zij-instromers’ hebben we diverse trajecten opgestart. Zo kunnen we deze gemotiveerde mensen een mooie toekomst bieden in het installatievak waar we zelf zo enthousiast over zijn. Want we investeren graag in vakmensen!

De actuele leertrajecten vind je verderop op deze pagina.

Logo Poppe academy

Poppe als leerbedrijf

We doen er alles aan om jongeren met interesse in het installatievak te enthousiasmeren, op te leiden en te binden. Dit doen we samen met partners die ditzelfde doel voor ogen hebben, zoals het opleidingsbedrijf voor onze BBL-leerlingen: IW Nederland

Zodra we de nieuwkomers verwelkomen, koppelen we hen aan Poppe-werkplekbegeleiders. Dat zijn onze eigen ervaren vakkrachten. Zij nemen de nieuwkomers mee in hun dagelijkse werkzaamheden en leren ze gaandeweg alles wat ze moeten weten over hun vak en alles wat erbij komt kijken!

Leertrajecten

Traject tot eerste monteur service en onderhoud (1 jaar)

Als eerste monteur service en onderhoud werktuigkundige installaties werk je aan bestaande installaties voor verwarming, warm tapwater en ventilatiesystemen. Dat doe je bij mensen thuis of bij zakelijke klanten.

Meer info

Traject tot junior koelmonteur (1 jaar)

Als starter binnen de koeltechniek zorg jij samen met je collega voor de ideale temperatuur! Je gaat samen op pad om particulieren, bedrijven en instellingen te voorzien van koeltechnische installaties. Je houdt je bezig met het installeren van verschillende systemen en wordt daarin steeds zelfstandiger.

Meer info

Gerelateerde blogs

Tekort aan techneuten? Bij Poppe Installatietechniek leiden ze hun mensen zelf op

18-10-2023 • BN DeStem: Het valt de technieksector zwaar aan voldoende handige handjes komen. Poppe Installatietechniek is daarom een eigen academy begonnen, voor jongeren en zij-instromers. Ze leren en werken dan bij de immer groeiende ‘Poppe-familie'.

Lees meer

Tekort aan techneuten? Bij Poppe Installatietechniek leiden ze hun mensen zelf op

Poppe Academy: Ontwikkelen, we doen het samen!

13-10-2023 • Met de Poppe Academy, bieden we bestaande medewerkers de kans om te leren en zich verder te ontwikkelen én trekken we nieuwe medewerkers aan. Op deze manier halen we het beste uit onze vakmensen!

Lees meer

Poppe Academy: Ontwikkelen, we doen het samen!

Mooie samenwerking IW

08-05-2023 • Bij Poppe Installatietechniek worden wij blij van jongeren met interesse in ons mooie installatievak. Daarom hebben we jaarlijks plek voor meerdere BBL leerlingen. Het opleidingsbedrijf voor onze BBL leerlingen is IW Nederland. Een mooie partner!

Lees meer

Mooie samenwerking IW

Opleiding tot koelmonteur bij Poppe Installatietechniek

18-04-2023 • Bij Poppe Installatietechniek hebben we dagelijks te maken met koeltechniek. Koeltechneut John, koelmonteur Delano en zij-instromer Job vertellen over de onderlinge samenwerking en het traject tot koelmonteur.

Lees meer

Opleiding tot koelmonteur bij Poppe Installatietechniek

De gok wagen om te ontdekken dat iets zó goed bij je past

21-03-2023 • Bij Poppe Installatietechniek hebben we regelmatig ruimte voor zij-instromers voor het traject eerste monteur service en onderhoud. Wie dit traject ook heeft gevolgd is collega Roy (22). Nog even en dan is hij klaar om zelfstandig op pad te gaan&

Lees meer

De gok wagen om te ontdekken dat iets zó goed bij je past

Brochure

Alle informatie over Poppe Academy hebben we gebundeld in een speciale brochure. Je bekijkt ‘m hieronder!

Bekijk de brochure

Vragen? Neem contact op!

Volg ons op social media of laat je informeren in ons inspiratiecentrum.

Bel
Bel 0114 681 243 - Hulst
Bel 0113 743 200 - Goes

24/7 bereikbaar
Mail
Bezoek
Hoofdkantoor & inspiratiecentrum
Australiëweg 1
4561 PD Hulst
Bezoek
Inspiratiecentrum & kantoor
Columbusweg 2
4462 HB Goes