Cv-ketel en radiatoren

Meer info? Vraag direct uw offerte aan.

Cv-ketel, radiatoren & infrarood

Met de juiste cv-ketel kun je flink besparen op energie én op water. Wil je weten welk type cv-ketel het best bij jouw woonsituatie past? Wij vertellen je graag meer over de cv-ketels en de merken waar wij bij Poppe Installatietechniek mee werken.

Onze betrouwbare merken

Poppe Installatietechniek installeert en onderhoudt cv-ketels en werkt samen met een aantal vaste leveranciers, namelijk Nefit, Remeha en Intergas. De installaties van deze merken zijn van hoogwaardige kwaliteit en altijd op voorraad. Dit betekent dat we je altijd snel kunnen voorzien van een nieuwe cv-ketel.

Meer info

Onderhoudsabonnementen

Verzekerd van goed onderhoud aan je toestel? Sluit dan een onderhoudsabonnement af. Zo voorkom je storingen én verlaag je je stookkosten. Ook voor onderhoud aan ventilatie-units en airconditioninginstallaties

Meer info

CO-melder essentieel in ieder huis

Ondanks onze vakkundige plaatsing én de jaarlijkse onderhoudsbeurt aan de cv-ketel, adviseren wij in de opstellingsruimte van een gastoestel altijd een koolmonoxidemelder te plaatsen. Koolmonoxide is een gevaarlijk gas en wordt niet door één van onze zintuigen waargenomen.

Meer info

Poppe Installatietechniek CO-gecertificeerd

Poppe Installatietechniek beschikt over het wettelijke CO-certificaat. Zonder dit certificaat mogen installatiebedrijven vanaf 1 april 2023 geen gasverbrandingsinstallaties, zoals cv-ketels, meer onderhouden, repareren of plaatsen. Dit is bepaald in het wettelijke CO-stelsel, dat erop is gericht om incidenten met koolmonoxide te voorkomen.

Meer info

Design radiatoren: échte eyecatchers

Denk je na over het renoveren van jouw woonkamer, keuken of badkamer? Bedenk dan ook wat een mooie radiator kan doen. Designradiatoren zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren. Bijvoorbeeld van het merk Jaga. Ze mogen gezien worden!
 

Meer info

Vragen? Neem contact op!

Volg ons op social media of laat je informeren in ons inspiratiecentrum.

Bel
Bel 0114 681 243 - Hulst
Bel 0113 743 200 - Goes

24/7 bereikbaar
Mail
Bezoek
Hoofdkantoor & inspiratiecentrum
Australiëweg 1
4561 PD Hulst
Bezoek
Inspiratiecentrum & kantoor
Columbusweg 2
4462 HB Goes