Cv-ketel en radiatoren

Meer info? Vraag direct uw offerte aan.

Cv-ketel en radiatoren

Met de juiste cv-ketel kun je flink besparen op energie én op water. Wil je weten welk type cv-ketel het best bij jouw woonsituatie past? Wij vertellen je graag meer over de cv-ketels en de merken waar wij bij Poppe Installatietechniek mee werken.

Onze betrouwbare merken

Poppe Installatietechniek installeert en onderhoudt cv-ketels en werkt samen met een aantal vaste leveranciers, namelijk Nefit, Remeha en Intergas. De installaties van deze merken zijn van hoogwaardige kwaliteit en altijd op voorraad. Dit betekent dat we je altijd snel kunnen voorzien van een nieuwe cv-ketel.

Meer info

Design radiatoren: ├ęchte eyecatchers

Denk je na over het renoveren van jouw woonkamer, keuken of badkamer? Bedenk dan ook wat een mooie radiator kan doen. Designradiatoren zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren. Bijvoorbeeld van het merk Jaga. Ze mogen gezien worden!
 

Meer info

Onderhoudsabonnementen

Verzekerd van goed onderhoud aan je toestel? Sluit dan een onderhoudsabonnement af. Zo voorkom je storingen én verlaag je je stookkosten. Ook voor onderhoud aan ventilatie-units en airconditioninginstallaties

Direct een abonnement afsluiten? Dat kan eenvoudig via de website!

Meer info

Vragen? Neem contact op!

Volg ons op social media of laat je informeren in ons inspiratiecentrum.

Bel
Bel 0114 681 243 - Kloosterzande
Bel 0113 743 200 - Goes

24/7 bereikbaar
Mail
Bezoek
Bezoek
Kom naar ons inspiratiecentrum
Columbusweg 2
4462 HB Goes