Cv-ketel en radiatoren

Meer info? Vraag direct uw offerte aan.

Cv-ketel en radiatoren

Met de juiste cv-ketel kun je flink besparen op energie én op water. Wil je weten welk type cv-ketel het best bij jouw woonsituatie past? Wij vertellen je graag meer over de cv-ketels en de merken waar wij bij Poppe Installatietechniek mee werken.

Nieuwe Nefit cv ketel?

Het najaar staat weer voor de deur, de koude dagen breken weer aan. We gaan gezellig naar binnen in een heerlijk verwarmd huis. Wellicht is je cv ketel verouderd en aan vervanging toe? Of ben je op zoek naar een nieuwer en energiezuiniger model?

Meer info

Nefit najaarsactie

De winter staat voor de deur. Een knusse, maar ook koude en donkere tijd breekt aan. Dus lichten en verwarming aan... en elektriciteitsverbruik omhoog. Tijd om weer eens stil te staan bij je energievoorziening. Verwarmen met gas, zonder gas of hybride, kies de oplossing die bij jou past. Is een warmtepomp een stap te ver? Je kunt nu ook CO2-neutraal verwarmen als je kiest voor een HR-ketel van Nefit Bosch. Nefit compenseert de CO2-uitstoot. Voor een hybride systeem met zonneboiler bijvoorbeeld is de totale Recycle Bonus € 375,-

Meer info

Onze betrouwbare merken

Poppe Installatietechniek installeert en onderhoudt cv-ketels en werkt samen met een aantal vaste leveranciers, namelijk Nefit, Remeha en Intergas. De installaties van deze merken zijn van hoogwaardige kwaliteit en altijd op voorraad. Dit betekent dat we je altijd snel kunnen voorzien van een nieuwe cv-ketel.

Meer info

Design radiatoren: ├ęchte eyecatchers

Denk je na over het renoveren van jouw woonkamer, keuken of badkamer? Bedenk dan ook wat een mooie radiator kan doen. Designradiatoren zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren. Bijvoorbeeld van het merk Jaga. Ze mogen gezien worden!
 

Meer info

Onderhoudsabonnementen

Verzekerd van goed onderhoud aan je toestel? Sluit dan een onderhoudsabonnement af. Zo voorkom je storingen én verlaag je je stookkosten. Ook voor onderhoud aan ventilatie-units en airconditioninginstallaties

Direct een abonnement afsluiten? Dat kan. Mail naar info@poppeinstallatietechniek.nl. De tarieven vind je hier. 

Meer info

Remeha GasLos Garantie

Nog tot 31 december 2020 loopt de Remeha GasLos Garantie. Wanneer je voor 31 december 2020 een Remeha Tzerra Plus (of Ace), Calenta (Ace) of Avanta wandketel laat installeren kun je aan deze actie deelnemen.

Meer info

Vragen? Neem contact op!

Volg ons op social media of laat je informeren in ons inspiratiecentrum.

Bel
Bel 0114 681 243 - Kloosterzande
Bel 0113 743 200 - Goes

24/7 bereikbaar
Mail
Bezoek
Bezoek
Kom naar ons inspiratiecentrum
Columbusweg 2
4462 HB Goes