Alles over zonnepanelen

LG: innovatie voor een betere planeet

De all-weather zonnepanelen van LG zijn efficiënt, milieuvriendelijk en betrouwbaar, zelfs op bewolkte dagen. Dankzij de superieure warmtecoëfficiënt en de toonaangevende efficiëntie vangen deze zonnepanelen meer energie op, wat ten goede komt aan het milieu en jouw financiën. De zonnepanelen van LG zijn ontworpen met een lange levensduur in gedachten. Daarom geldt op deze zonnepanelen 25 jaar garantie.

Kenmerken LG zonnepanelen

  • Grote resistentie tegen weersinvloeden
  • Betere prestatie op zonnige dagen dankzij verbeterde temperatuurcoëfficiënt.
  • 25 jaar product- en opbrengstgarantie
  • Tot 340 watt
  • LG CELLO design

LG NeON® 2 Black

De monokristallijne zonnemodule LG NeON® 2 Black is helemaal in het zwart afgewerkt. Door het discrete ontwerp van de panelen kunnen ze eenvoudig geïntegreerd worden met ieder dak. Bij het ontwerp van de LG NeON® 2 Black stond het uiterlijk voorop; dunnere draden die op een afstand allemaal zwart lijken. Door het moderne design van dit product kan de waarde van je eigendom omhoog gaan. De nieuwe CELLO technologie zorgt bovendien voor een betrouwbare output van 340 Wp. 

Dubbelzijdige celstructuur

De cel in de LG NeON® 2 Black kan zowel aan de voor- als achterkant vermogen genereren. Het invallend licht reflecteert van de achterkant van het paneel en wordt opnieuw opgenomen waardoor het extra vermogen genereert.

Vragen? Neem contact op!

Volg ons op social media of laat je informeren in ons inspiratiecentrum.

Bel
Bel 0114 681 243 - Kloosterzande
Bel 0113 743 200 - Goes

24/7 bereikbaar
Mail
Bezoek
Bezoek
Kom naar ons inspiratiecentrum
Columbusweg 2
4462 HB Goes