Alles over zonnepanelen

Meer info? Vraag direct uw offerte aan.

Zonnepanelen

Elektriciteit is duur en we kunnen niet zonder. Daarom is zonnestroom een aantrekkelijke oplossing. De elektriciteit wordt opgewekt vanuit zonnepanelen (PV-panelen). Dit heeft veel voordelen. De terugverdientijden worden met de continue ontwikkeling in de technologie korter en het rendement wordt hoger. Momenteel ligt deze tussen de 7 en 10 jaar. De betere technologie zorgt voor meer productie en daardoor ook lagere prijzen. Poppe Installatietechniek werkt met de merken Solarwatt en LG.

Solarwatt: goede kwaliteit en beste garantie

De nieuwe generatie zonnepanelen van SOLARWATT hebben een opbrengst die gegarandeerd 25% boven de norm liggen. Bovendien zijn de panelen van SOLARWATT aanzienlijk beter bestand tegen alle weers- en milieuinvloeden. Dus direct een hogere betrouwbaarheid en tot 33% toename van de levensduur. De glas-glas zonnepanelen zijn daarnaast mooi om te zien: door het geavanceerde ontwerp zijn deze zonnepanelen een elegante toevoeging voor elk type huis of gebouw. Bovendien biedt SOLARWATT een toonaangevende all-in garantie op het product én het vermogen.

Meer info

LG: innovatie voor een betere planeet

De all-weather zonnepanelen van LG zijn efficiënt, milieuvriendelijk en betrouwbaar, zelfs op bewolkte dagen. Dankzij de superieure warmtecoëfficiënt en de toonaangevende efficiëntie vangen deze zonnepanelen meer energie op, wat ten goede komt aan het milieu en jouw financiën. De zonnepanelen van LG zijn ontworpen met een lange levensduur in gedachten. Daarom geldt op deze zonnepanelen 25 jaar garantie.

Meer info

Belastingvoordelen zonnepanelen

Belastingvoordeel voor zonnepanelen draagt bij een aan beter financieel rendement. Bij aanschaf van zonnepanelen kan belasting worden terug gevraagd. Bij zonne-energie gaat het om Energie Investeringsaftrek (EIA), Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) en de onderneming kan de zonnestroom installatie bij de belastingdienst afschrijven. 

Meer info

Vragen? Neem contact op!

Volg ons op social media of laat je informeren in ons inspiratiecentrum.

Bel
Bel 0114 681 243 - Kloosterzande
Bel 0113 743 200 - Goes

24/7 bereikbaar
Mail
Bezoek
Bezoek
Kom naar ons inspiratiecentrum
Columbusweg 2
4462 HB Goes