Verwarming

Meer info? Vraag direct uw offerte aan.

Verwarming

Een goede verwarmingsinstallatie houdt je bedrijfspand warm en comfortabel. Veiligheid en energiezuinigheid zijn hierbij belangrijk. Wil je weten welke installatie het best bij jouw bedrijfspand past? Wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot verduurzamen en subsidie? Wij vertellen je graag meer over verwarmingsinstallaties en de merken waar wij bij Poppe Installatietechniek mee werken.

Cascade verwarmings opstelling

Een cascadesysteem is een verwarmingssysteem waarbij meerdere cv-ketels parallel worden geschakeld om een groter vermogen te realiseren. Dit systeem is zeer geschikt voor grote gebouwen zoals productiebedrijven, kerken, hotels, verzorgingshuizen en kantoren. Ook in gebouwen met een grote warmtebehoefte, zoals scholen en zwembaden, wordt vaak een cascadesysteem geïnstalleerd.

Meer info

Regelingen

Er zijn diverse mogelijkheden om de verwarmingsinstallatie zo aan te sturen zodat het bedrijfspand tot de gewenste temperatuur verwarmd wordt. We streven ernaar om dit zo efficiënt mogelijk te doen.

Meer info

Inspectie en onderhoud stookruimte

In de activiteitenregeling milieubeheer staat omschreven dat een gasgestookte installatie met een nominaal thermisch ingangsvermogen van meer dan 100 kW ten minste één keer in de vier jaar gekeurd moet worden op veiligheid, optimale verbranding en energiezuinigheid.

Meer info

Onderhoud, service en beheer

Een passend onderhoudsplan is van groot belang voor de binnenklimaatinstallaties. Het gebruik, de omgeving en de benodigde bedrijfszekerheid zijn daarbij van invloed. Poppe Installatietechniek kijkt graag met je mee.

 

 

Meer info

Poppe Installatietechniek CO-gecertificeerd

Poppe Installatietechniek beschikt over het wettelijke CO-certificaat. Zonder dit certificaat mogen installatiebedrijven vanaf 1 april 2023 geen gasverbrandingsinstallaties, zoals cv-ketels, meer onderhouden, repareren of plaatsen. Dit is bepaald in het wettelijke CO-stelsel, dat erop is gericht om incidenten met koolmonoxide te voorkomen.

Meer info

Vragen? Neem contact op!

Volg ons op social media of laat je informeren in ons inspiratiecentrum.

Bel
Bel 0114 681 243 - Hulst
Bel 0113 743 200 - Goes

24/7 bereikbaar
Mail
Bezoek
Hoofdkantoor & inspiratiecentrum
Australiƫweg 1
4561 PD Hulst
Bezoek
Inspiratiecentrum & kantoor
Columbusweg 2
4462 HB Goes