Poppe Hulst zoekt een
BBL leerling eerste monteur woning MBO 3

Meer vacatures bekijken?

Zie jij werken in een snel ontwikkelende branche met mooie toekomstperspectieven wel zitten? Bij een innovatief bedrijf én enthousiaste collega’s? Lees dan verder!

Wat hebben we je te bieden?

Een uitdagende en veelzijdige baan. Je werkt bij de klanten thuis, op projecten bij bedrijven óf soms in de nieuwbouw. Je assisteert daarbij dagelijks de leidinggevende monteur in het aanleggen van verwarmings- airconditionings- of sanitaire installaties.

Blijven ontwikkelen

Door de combinatie van de theorie op school en het leren van de praktische vaardigheden binnen het leerbedrijf ontwikkel je snel waardoor je steeds verder groeit naar zelfstandigheid. Want zelfstandig met een Poppe-bus op pad, dat is het uiteindelijke doel!

Wie zoeken we?

Een enthousiaste, gemotiveerde collega met interesse voor installatietechniek.

  • Je hebt je MBO 2 diploma Monteur Werktuigkundige Installaties of Monteur Elektrotechnische Installaties.
  • Een HAVO of VMBO-T diploma is natuurlijk ook prima.

Wie zijn wij?

Poppe Installatietechniek is een veelzijdig bedrijf. We ontwerpen, installeren, onderhouden en beheren installaties die ervoor zorgen dat het comfort van de klant centraal staat. Dat lukt alleen als je weet waar je mee bezig bent. Daarom blijven wij investeren in vakmanschap, innovatie en samenwerking.

Innovatief!

Trends als energiebesparing, verduurzaming, langer zelfstandig wonen en de ontwikkeling van smart buildings zorgen ervoor dat installatiewerk in de bouw en de daarbij horende werkgelegenheid steeds groter worden. Goed nieuws voor ons. En voor jou!

Interesse?

Natuurlijk! Laat snel van je horen. We zijn heel benieuwd naar jouw motivatie. Stuur deze in een e-mail met je cv naar Mireille Pieters, mpieters@poppeinstallatietechniek.nl. We kijken uit naar een persoonlijke kennismaking.

Is dit jouw job?

Solliciteer dan direct via onderstaand formulier: