Werken.
We doen het samen!

Traject tot junior koelmonteur (1 jaar)

Zie jij werken in een snel ontwikkelende branche met mooie toekomstperspectieven wel zitten? Bij een innovatief bedrijf én enthousiaste collega’s? Lees dan verder!

Wat hebben we je te bieden?

Als starter binnen de koeltechniek zorg jij samen met je collega voor de ideale temperatuur! Je gaat samen op pad om particulieren, bedrijven en instellingen te voorzien van koeltechnische installaties. Je houdt je bezig met het installeren van verschillende systemen en wordt daarin steeds zelfstandiger. Lijkt dit je wat, maar heb je niet het juiste diploma? Vanaf 1 september hebben we weer plek voor een junior koelmonteur met ons opleidingstraject! Je zult zien dat je na 1 jaar voldoende kennis en ervaring hebt om ook zelfstandig aan de slag te gaan.

VCA-vol

Omdat veiligheid binnen ons werk heel belangrijk is, haal je binnen 3 maanden na indiensttreding je VCA certificaat. Ter voorbereiding op het examen ontvang je een lesboek. Je gaat hiermee zelfstandig aan de slag.

Theorie + basisvaardigheden

1x per maand krijg je ‘s avonds van 18.00 - 20.00 uur les van een ervaren koeltechneut. Bij Poppe intern, in de werkplaats. In totaal zijn dit 6 lessen.

Praktijkervaring

In de praktijk krijg je als vaste werkplekbegeleider een ervaren koelmonteur die je 1 jaar gaat begeleiden in de praktijk bij het monteren van koelinstallaties. In dit jaar ga je ook een aantal momenten op stap met de servicemonteur. Je assisteert hierbij bij koelreparaties welke jou breder inzicht geven in de koeltechniek. Heel leerzaam!

En daarna? Cursus!

Na 6 maanden start je met de cursus F-gassen categorie 2 met als doel deze af te ronden binnen het jaar. Zodat ja na 1 jaar als junior koelmonteur zelfstandig split units kunt gaan monteren. Na jaar 1 gaan we werken aan het opdoen van ervaring en bekijken we opnieuw jouw ontwikkelmogelijkheden.

Wie zijn wij?

Poppe Installatietechniek is een veelzijdig bedrijf. We ontwerpen, installeren, onderhouden en beheren installaties die ervoor zorgen dat het comfort van de klant centraal staat. Dat lukt alleen als je weet waar je mee bezig bent. Daarom blijven wij investeren in vakmanschap, innovatie en samenwerking.

Interesse?

Natuurlijk! Laat snel van je horen. We zijn heel benieuwd naar jouw motivatie. Stuur deze in een e-mail met je cv naar Mireille Pieters, mpieters@poppeinstallatietechniek.nl. We kijken uit naar een persoonlijke kennismaking.

Vragen? Neem contact op!

Volg ons op social media of laat je informeren in ons inspiratiecentrum.

Bel
Bel 0114 681 243 - Hulst
Bel 0113 743 200 - Goes

24/7 bereikbaar
Mail
Bezoek
Hoofdkantoor & inspiratiecentrum
Australiƫweg 1
4561 PD Hulst
Bezoek
Inspiratiecentrum & kantoor
Columbusweg 2
4462 HB Goes