Toekomstgericht met zonnepanelen

Meer info? Vraag direct uw offerte aan.

Zonnepanelen en opslagsystemen

Elektriciteit is duur en we kunnen niet zonder. Daarom is zonnestroom een aantrekkelijke oplossing. De elektriciteit wordt opgewekt vanuit zonnepanelen (PV-panelen). Dit heeft veel voordelen. De terugverdientijden worden met de continue ontwikkeling in de technologie korter en het rendement wordt hoger. Momenteel ligt deze tussen de 6 en 7 jaar. De betere technologie zorgt voor meer productie en daardoor ook lagere prijzen. Poppe Installatietechniek werkt met het merk Solarwatt. Zoek jij nog meer flexibiliteit, zekerheid en topprestaties als het gaat om jouw energie? En wil je de energie in jouw huis slim managen? Dan is het nieuwe accusysteem van SOLARWATT zeker iets voor jou.

Laat je inspireren ...

Zonnestroom. Het is een aantrekkelijke manier om zelf elektriciteit op te wekken. Maar, hoe werken zonnepanelen precies? En wat zijn de verschillen? Ontdek er alles over in het ons Inspiratiecentrum in Goes. Laat je alvast inspireren door deze video.

Kom je langs? Maak dan een afspraak!

Solarwatt: goede kwaliteit en beste garantie

De nieuwe generatie zonnepanelen van SOLARWATT hebben een opbrengst die gegarandeerd 25% boven de norm liggen. Bovendien zijn de panelen van SOLARWATT aanzienlijk beter bestand tegen alle weers- en milieuinvloeden. Dus direct een hogere betrouwbaarheid en tot 33% toename van de levensduur. De glas-glas zonnepanelen zijn daarnaast mooi om te zien: door het geavanceerde ontwerp zijn deze zonnepanelen een elegante toevoeging voor elk type huis of gebouw. Bovendien biedt SOLARWATT een toonaangevende all-in garantie op het product én het vermogen.

Meer info

Terugverdientijd en salderingsregeling

De aanschaf en installatie van een PV-installatie is aantrekkelijk. Na de installatie start je direct met het opwekken van je eigen stroom. Dit zorgt voor een lagere energierekening. Op deze manier verdien je je investering binnen gemiddeld 6 tot 7 jaar terug.

Meer info

Controle PV-installatie

Het advies is om 1x per 2 jaar een afspraak in te plannen voor een controlebeurt voor de PV-installatie. Door middel van een Solar PV installatietester worden diverse controlewerkzaamheden uitgevoerd waardoor rendement en veiligheid weer kunnen worden gegarandeerd.

Meer info

Reiniging PV-installatie

In principe hebben zonnepanelen bijna geen onderhoud nodig. De panelen liggen schuin en bij een regenbui gaat het vuil er weer vanaf. Het advies is om de panelen 1x per jaar schoon te maken met kalkvrij water. Poppe Installatietechniek kan dit ook verzorgen.

Meer info

Accupack SOLARWATT

Maak kennis met de accupack van SOLARWATT, het nieuwe en vooruitstrevende thuisbatterijconcept. De MyReserve accupack is een modulair batterijsysteem voor thuis dat is afgestemd op jouw energiebehoefte. Met deze thuisbatterij sla je de stroom uit je zonnepanelen op en benut je de op jouw dak opgewekte zonne-energie optimaal! 

Meer info

FAQ zonnepanelen

Overweeg je om zonnepanelen te laten leggen, maar leven er nog wat onduidelijkheden? We beantwoorden de meestgestelde vragen voor je in onze FAQ! Is je vraag nog niet beantwoord of heb je nog andere vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Meer info

Klant aan het woord:

"Jo Sturms: 'We wilden graag een airco, maar omdat een airco ook stroom verbruikt, hebben we daarnaast direct gekozen voor zonnepanelen. Alles wat we hadden afgesproken met Poppe Installatietechniek is correct uitgevoerd. Buitengewoon werk!'"

Meer info

Vragen? Neem contact op!

Volg ons op social media of laat je informeren in ons inspiratiecentrum.

Bel
Bel 0114 681 243 - Hulst
Bel 0113 743 200 - Goes

24/7 bereikbaar
Mail
Bezoek
Hoofdkantoor & inspiratiecentrum (medio september)
Australiƫweg 1
4561 PD Hulst
Bezoek
Inspiratiecentrum & kantoor
Columbusweg 2
4462 HB Goes