Toekomstgericht met zonnepanelen

Meer info? Vraag direct uw offerte aan.

Zonnepanelen en opslagsystemen

Elektriciteit is duur en we kunnen niet zonder. Daarom is zonnestroom een aantrekkelijke oplossing. De elektriciteit wordt opgewekt vanuit zonnepanelen (PV-panelen). Dit heeft veel voordelen. De terugverdientijden worden met de continue ontwikkeling in de technologie korter en het rendement wordt hoger. Momenteel ligt deze tussen de 7 en 10 jaar. De betere technologie zorgt voor meer productie en daardoor ook lagere prijzen. Poppe Installatietechniek werkt met de merken Solarwatt en LG. Zoek jij nog meer flexibiliteit, zekerheid en topprestaties als het gaat om jouw energie? En wil je de energie in jouw huis slim managen? Dan is het nieuwe accusysteem van SOLARWATT zeker iets voor jou.

Solarwatt: goede kwaliteit en beste garantie

De nieuwe generatie zonnepanelen van SOLARWATT hebben een opbrengst die gegarandeerd 25% boven de norm liggen. Bovendien zijn de panelen van SOLARWATT aanzienlijk beter bestand tegen alle weers- en milieuinvloeden. Dus direct een hogere betrouwbaarheid en tot 33% toename van de levensduur. De glas-glas zonnepanelen zijn daarnaast mooi om te zien: door het geavanceerde ontwerp zijn deze zonnepanelen een elegante toevoeging voor elk type huis of gebouw. Bovendien biedt SOLARWATT een toonaangevende all-in garantie op het product én het vermogen.

Meer info

LG: innovatie voor een betere planeet

De all-weather zonnepanelen van LG zijn efficiënt, milieuvriendelijk en betrouwbaar, zelfs op bewolkte dagen. Dankzij de superieure warmtecoëfficiënt en de toonaangevende efficiëntie vangen deze zonnepanelen meer energie op, wat ten goede komt aan het milieu en jouw financiën. De zonnepanelen van LG zijn ontworpen met een lange levensduur in gedachten. Daarom geldt op deze zonnepanelen 25 jaar garantie.

Meer info

BTW teruggave, terugverdientijd en salderen

De aanschaf en installatie van een PV-installatie is extra aantrekkelijk met de btw-teruggave van de overheid. Uiteraard biedt Poppe Installatietechniek kosteloos ondersteuning rondom deze procedure. 

Na de installatie start je met het opwekken van je eigen stroom. Dit zorgt voor een lagere energierekening. Op deze manier verdien je je investering binnen gemiddeld 7 jaar terug.

Meer info

Controle PV-installatie

Het advies is om 1x per 2 jaar een afspraak in te plannen voor een controlebeurt voor de PV-installatie. Door middel van een Solar PV installatietester worden diverse controlewerkzaamheden uitgevoerd waardoor rendement en veiligheid weer kunnen worden gegarandeerd.

Meer info

Reiniging PV-installatie

In principe hebben zonnepanelen bijna geen onderhoud nodig. De panelen liggen schuin en bij een regenbui gaat het vuil er weer vanaf. Het advies is om de panelen 1x per jaar schoon te maken met kalkvrij water. Poppe Installatietechniek kan dit ook verzorgen.

Meer info

Accupack SOLARWATT

Maak kennis met de accupack van SOLARWATT, het nieuwe en vooruitstrevende thuisbatterijconcept. De MyReserve accupack is een modulair batterijsysteem voor thuis dat is afgestemd op jouw energiebehoefte. Met deze thuisbatterij sla je de stroom uit je zonnepanelen op en benut je de op jouw dak opgewekte zonne-energie optimaal! 

Meer info

FAQ zonnepanelen

Overweeg je om zonnepanelen te laten leggen, maar leven er nog wat onduidelijkheden? We beantwoorden de meestgestelde vragen voor je in onze FAQ! Is je vraag nog niet beantwoord of heb je nog andere vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Meer info

Klant aan het woord:

"Jo Sturms: 'We wilden graag een airco, maar omdat een airco ook stroom verbruikt, hebben we daarnaast direct gekozen voor zonnepanelen. Alles wat we hadden afgesproken met Poppe Installatietechniek is correct uitgevoerd. Buitengewoon werk!'"

Meer info

Vragen? Neem contact op!

Volg ons op social media of laat je informeren in ons inspiratiecentrum.

Bel
Bel 0114 681 243 - Kloosterzande
Bel 0113 743 200 - Goes

24/7 bereikbaar
Mail
Bezoek
Bezoek
Kom naar ons inspiratiecentrum
Columbusweg 2
4462 HB Goes