Toekomstgericht met zonnepanelen

Meer info? Vraag direct uw offerte aan.

Zonnepanelen en opslagsystemen

Elektriciteit is duur en we kunnen niet zonder. Daarom is zonnestroom een aantrekkelijke oplossing. De elektriciteit wordt opgewekt vanuit zonnepanelen (PV-panelen). Dit heeft veel voordelen. De terugverdientijden worden met de continue ontwikkeling in de technologie korter en het rendement wordt hoger. Momenteel ligt deze rond de 5 jaar. De betere technologie zorgt voor meer productie en daardoor ook lagere prijzen. Poppe Installatietechniek werkt met het merk Solarwatt. Zoek jij nog meer flexibiliteit, zekerheid en topprestaties als het gaat om jouw energie? En wil je de energie in jouw huis slim managen? Dan is het nieuwe accusysteem van SOLARWATT zeker iets voor jou.

Actie! 6 zonnepanelen + omvormer Glas-Glas

Glas-glas panelen zijn niet de goedkoopste in hun soort, maar geven wel de beste investering. Ze geven betere prestaties, hebben een langere levensduur en gaan nauwelijks achteruit in vermogen naarmate ze ouder worden. Hierdoor wordt de meerprijs ruimschoots terugverdiend. Momenteel hebben we een mooie actieprijs!

Meer info

Actie! 6 zonnepanelen + omvormer Glas-Folie

Met deze setprijs van 6 zonnepanelen bespaar je al snel € 795,- per jaar. 
Investeer daarom nú in zonnepanelen en verdien je investering binnen 4 jaar terug.

Meer info

Laat je inspireren ...

Zonnestroom. Het is een aantrekkelijke manier om zelf elektriciteit op te wekken. Maar, hoe werken zonnepanelen precies? En wat zijn de verschillen? Ontdek er alles over in het ons Inspiratiecentrum in Goes. Laat je alvast inspireren door deze video.

Kom je langs? Maak dan een afspraak!

Solarwatt: goede kwaliteit en beste garantie

De nieuwe generatie zonnepanelen van SOLARWATT hebben een opbrengst die gegarandeerd 25% boven de norm liggen. Bovendien zijn de panelen van SOLARWATT aanzienlijk beter bestand tegen alle weers- en milieuinvloeden. Dus direct een hogere betrouwbaarheid en tot 33% toename van de levensduur. De glas-glas zonnepanelen zijn daarnaast mooi om te zien: door het geavanceerde ontwerp zijn deze zonnepanelen een elegante toevoeging voor elk type huis of gebouw. Bovendien biedt SOLARWATT een toonaangevende all-in garantie op het product én het vermogen.

Meer info

De salderingsregeling blijft!

De salderingsregeling blijft voorlopig bestaan en daar zijn we blij mee!
Want dit betekent dat je als eigenaar van zonnepanelen de voordelen van salderen kunt blijven benutten en dat maakt de hebben van zonnepanelen op je dak extra interessant. Tegenwoordig ligt de terugverdientijd soms al op 4 jaar.

Meer info

Reiniging PV-installatie

In principe hebben zonnepanelen bijna geen onderhoud nodig. De panelen liggen schuin en bij een regenbui gaat het vuil er weer vanaf. Het advies is om de panelen 1x per jaar schoon te maken met kalkvrij water. Poppe Installatietechniek kan dit ook verzorgen.

Meer info

Accupack SOLARWATT

Maak kennis met de accupack van SOLARWATT, het nieuwe en vooruitstrevende thuisbatterijconcept. De MyReserve accupack is een modulair batterijsysteem voor thuis dat is afgestemd op jouw energiebehoefte. Met deze thuisbatterij sla je de stroom uit je zonnepanelen op en benut je de op jouw dak opgewekte zonne-energie optimaal! 

Meer info

FAQ zonnepanelen

Overweeg je om zonnepanelen te laten leggen, maar leven er nog wat onduidelijkheden? We beantwoorden de meestgestelde vragen voor je in onze FAQ! Is je vraag nog niet beantwoord of heb je nog andere vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Meer info

Klant aan het woord:

"Regelmatig ziet Roger Picavet (65) Poppe Installatietechniek op social media voorbijkomen. De manier waarop ze werken, met hun personeel omgaan én de mooie projecten die ze doen, maakte dat hij zijn zonnepanelen door hen wilde laten leggen."

Meer info

Vragen? Neem contact op!

Volg ons op social media of laat je informeren in ons inspiratiecentrum.

Bel
Bel 0114 681 243 - Hulst
Bel 0113 743 200 - Goes

24/7 bereikbaar
Mail
Bezoek
Hoofdkantoor & inspiratiecentrum
Australiƫweg 1
4561 PD Hulst
Bezoek
Inspiratiecentrum & kantoor
Columbusweg 2
4462 HB Goes