‘Vakmensen die verder kijken dan hun vakgebied’

Geschreven op: 13 september 2023

Aan de Absdaalseweg in Hulst bevindt zich het bedrijfsverzamelgebouw Hulsterpoort. Mede-eigenaar Jos Biesbroeck schakelde Poppe Installatietechniek in voor de uitvoering van diverse werkzaamheden.

‘Toen we op zoek waren naar een installateur, hebben we twee offertes opgevraagd. Je hoort in je omgeving veel en iedereen heeft een mening, maar je moet het toch zelf ervaren. Ik was niet op zoek naar de goedkoopste offerte, het moet gewoon allemaal goed zijn en perfect werken. Wat ook ideaal was, is dat Poppe Installatietechniek nu echt om de hoek zit. Een lokale samenwerking vind ik altijd fijn.

Ontzettend gegroeid

Poppe Installatietechniek heeft Hulsterpoort voorzien van een ventilatiesysteem incl. warmteterugwinning, koel-verwarmingsinstallatie en de sanitaire installaties. Voorafgaand hebben ze ons geadviseerd over de installaties. Op zo’n moment merk je echt dat ze ten opzichte van 10 jaar geleden ontzettend gegroeid zijn, óók in het adviseren. Ik heb het voorstel van Poppe Installatietechniek voorgelegd aan een adviseur binnen mijn netwerk, ook hij was erg positief!

Altijd volop comfort

We hebben gekozen voor een Daikin VRV installatie waarbij iedere ruimte afzonderlijk kan worden geregeld en onafhankelijk kan koelen of verwarmen t.o.v. andere ruimten. Ook is er bewust gekozen voor lage temperatuur vloerverwarming. Op deze manier is er altijd behaaglijke warmte.

Vakmensen

In totaal is het team van Poppe Installatietechniek een jaar bezig geweest in Hulsterpoort. Ik kan wel concluderen dat ze echt goed personeel hebben. Stefan Poppe was betrokken bij de bouwvergaderingen en Tom was ons aanspreekpunt, hij is heel gedreven en staat voor wat hij doet. Het team dat bij ons het werk uitvoerde waren echt vakmensen. Ze kijken verder dan hun vakgebied, daar heb je iets aan. Ook is alles compleet opgeleverd voor het afgesproken bedrag.’

Meer nieuws

Vragen? Neem contact op!

Volg ons op social media of laat je informeren in ons inspiratiecentrum.

Bel
Bel 0114 681 243 - Hulst
Bel 0113 743 200 - Goes

24/7 bereikbaar
Mail
Bezoek
Hoofdkantoor & inspiratiecentrum
Australiëweg 1
4561 PD Hulst
Bezoek
Inspiratiecentrum & kantoor
Columbusweg 2
4462 HB Goes