Nieuwe collega: magazijnverantwoordelijke Bram

Geschreven op 13 april 2022 door Bram

Magazijnverantwoordelijke. Het is een nieuwe functie bij Poppe Installatietechniek die sinds begin februari vol enthousiasme wordt vervuld door Bram (33). Wat deze functie precies inhoudt en waarom hij hier zo blij van wordt? Hij vertelt het je!

‘Voordat ik bij Poppe Installatietechniek begon, werkte ik als meewerkend voorman in een montagehal van een machinefabriek. Hier had ik een heel breed takenpakket waaronder ook het magazijnwerk, het klaarzetten van orders en het onderhoud van het bedrijfspand. Ik heb daar destijds ook geholpen met het magazijn opzetten.

Een collegiaal bedrijf

Na 10 jaar in de fabriek te hebben gewerkt, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Via de website van Poppe Installatietechniek kwam ik terecht bij de vacature. Al snel werd ik enthousiast, niet alleen door de vacature, maar ook door de verhalen die ik daar las. Deze blogs van medewerkers gaven me het gevoel dat het een collegiaal bedrijf is. Dit blijkt ook wel in de praktijk! Het contact met mijn collega’s is heel fijn. Zowel met de monteurs als met het kantoorpersoneel. Voor mij voelt het alsof ik een tussenschakel ben en ik krijg van beide kanten veel waardering. En als je vragen hebt, kun je bij iedereen terecht.

Veelzijdige functie

De ervaring die ik in de machinefabriek heb opgedaan, komt goed van pas in deze nieuwe functie bij Poppe Installatietechniek. Hier ben ik verantwoordelijk voor het magazijn in de breedste zin. Van orders klaarzetten tot voorraden op peil houden. Van back-orders in de gaten houden tot retourbonnen maken. Ook hou ik me bezig met het keuren van gereedschappen, ladders en aanhangwagens. Daarnaast zorg ik ervoor dat het buitenterrein op orde is en beheer ik de afvalstromen. Af en toe verricht ik zelfs hand- en spandiensten op locatie. Je hoort het al, genoeg te doen dus!

Het magazijn op orde

Mijn eerste maanden in het Poppe-team heb ik als heel fijn ervaren. Aangezien de functie hier nog niet bestond, heb ik deze redelijk naar eigen inzicht kunnen invullen. Het leukste aan deze baan vind ik het klaarzetten van de artikelen van de werkbonnen, zodat de monteurs ‘s ochtends direct kunnen vertrekken en niet hoeven te zoeken naar hun materiaal voor die dag. Het magazijn op orde hebben, zodat niemand, en ikzelf dus ook niet, onnodig lang hoeft te zoeken naar materiaal. Dat geeft voldoening! Ook vind ik het mooi om mee te denken. Als een artikel bijvoorbeeld een lange levertijd heeft, dat ik dan toch een passend alternatief kan vinden.

Nieuw bedrijfspand met groter magazijn

Nog even en dan gaat Poppe Installatietechniek verhuizen naar een nieuw bedrijfspand in Hulst. Met een groter magazijn. Hier is een leuke uitdaging voor mij weggelegd! Ik ga meedenken over de inrichting van het magazijn, zodat we hier zo efficiënt mogelijk kunnen gaan werken. Het gebrek aan ruimte in het huidige pand is erg goed te merken, dus een groter magazijn is erg welkom!

Ook werken bij Poppe?

Zoals bij veel technische bedrijven, is ook Poppe Installatietechniek altijd op zoek naar nieuwe collega’s. In de techniek is altijd werk te vinden, maar als je dan toch gaat solliciteren, doe het dan bij Poppe Installatietechniek want daar krijg je er ook nog eens erg fijne collega’s bij die altijd voor je klaar staan!’

Bram – Magazijnverantwoordelijke

Meer blogs

Vragen? Neem contact op!

Volg ons op social media of laat je informeren in ons inspiratiecentrum.

Bel
Bel 0114 681 243 - Hulst
Bel 0113 743 200 - Goes

24/7 bereikbaar
Mail
Bezoek
Hoofdkantoor & inspiratiecentrum
Australiƫweg 1
4561 PD Hulst
Bezoek
Inspiratiecentrum & kantoor
Columbusweg 2
4462 HB Goes