Project 't Poppeke

Uitgelicht project: 't Poppeke

In het najaar van 2013 richtte Cindy Poppe Kinderopvang ’t Poppeke op in Kloosterzande, dit met destijds drie kinderen in de opvang. Inmiddels zijn er heel wat kinderen in allerlei leeftijdscategorieën bijgekomen. Dit vraagt om uitbreiding van het pand én om een gezond binnenklimaat dat voldoet aan de strenge wetgeving van de kinderopvang.

Werkzaamheden

Poppe Installatietechniek heeft het vernieuwde pand voorzien van een nieuw ventilatiesysteem en nieuwe installaties. Vooraf hebben we goed gesproken met Cindy over haar wensen én hebben we ons verdiept in de regelgeving van de kinderopvang. Zo konden we een installatie aanbieden die voldoet aan de wetten en regels voor kinderopvang, maar die vooral goed aanvoelt voor de medewerkers en de kinderen!

Klant aan het woord

Cindy Poppe: ‘Poppe Installatietechniek is naar onze ruimtes komen kijken en heeft ons advies gegeven over de luchtbehandeling. Nu hebben we een systeem dat de lucht binnen continu ververst met warme lucht. Dit is heerlijk van temperatuur! Daarnaast zijn we ons, net als Poppe Installatietechniek, aan het richten op duurzaamheid. We verwarmen de ruimte van onze babygroep nu door middel van een warmtepomp. Hier hebben we voor gekozen omdat het de beste optie was voor de indeling van ons gebouw. Onze thermostaat hangt namelijk in een andere ruimte, wat betekende dat we continu alle radiatoren moesten laten branden om de babyruimte op te warmen. Nu kunnen we per ruimte de temperatuur regelen, dat is ideaal! Verder is een warmtepomp toekomstgericht, iets waar we veel waarde aan hechten.’

Lees hier het volledige interview met Cindy Poppe >>

Vragen? Neem contact op!

Volg ons op social media of laat je informeren in ons inspiratiecentrum.

Bel
Bel 0114 681 243 - Hulst
Bel 0113 743 200 - Goes

24/7 bereikbaar
Mail
Bezoek
Hoofdkantoor & inspiratiecentrum
Australiƫweg 1
4561 PD Hulst
Bezoek
Inspiratiecentrum & kantoor
Columbusweg 2
4462 HB Goes