Toekomstgericht met zonnepanelen

Accupack SOLARWATT

Maak kennis met de accupack van SOLARWATT, het nieuwe thuisbatterijconcept. De MyReserve accupack is een modulair batterijsysteem voor thuis dat is afgestemd op jouw energiebehoefte. Met deze thuisbatterij sla je de stroom uit je zonnepanelen op en wordt de op jouw dak opgewekte zonne-energie optimaal benut. De batterij laadt gedurende de dag op en zit aan het einde van de middag vol. Doordat het grote energieverbruik veelal ‘s avonds plaatsvindt, zal de batterij ‘s nachts leeg zijn. De volgende ochtend start het proces opnieuw. Dit vooruitstrevende systeem is met het duurzame karakter een mooie aanvulling op de bestaande diensten van Poppe Installatietechniek. 

Optimaal gebruik maken van jouw zonne-energie

Zoek jij flexibiliteit, zekerheid en topprestaties als het gaat om jouw energie? En wil je de energie in jouw huis slim managen? Dan is het accusysteem van SOLARWATT zeker iets voor jou. Op het systeem zit 10 jaar garantie, waarmee gegarandeerd wordt dat het na 10 jaar nog steeds minstens 80% van de oorspronkelijke prestatie zal leveren.

Waarom een accupack?

  • Produceer voortaan je eigen groene stroom en zet zo jouw energieprijs voor de komende jaren vast.
  • Gebruik energie van de zon wanneer jij dat nodig hebt. Dag en nacht.
  • Ga voor maximale onafhankelijkheid.
  • Stijging zelfconsumptie van zelf opgewekt zonne-energie tot 80%.

Meer informatie

Wil je meer weten over de thuisbatterij van SOLARWATT? Download hier de brochure of neem contact met ons op. Ook nodigen we je graag uit om binnenkort de accupack te komen bekijken in ons inspiratiecentrum! Wordt verwacht…

 

Vragen? Neem contact op!

Volg ons op social media of laat je informeren in ons inspiratiecentrum.

Bel
Bel 0114 681 243 - Hulst
Bel 0113 743 200 - Goes

24/7 bereikbaar
Mail
Bezoek
Hoofdkantoor & inspiratiecentrum
Australiƫweg 1
4561 PD Hulst
Bezoek
Inspiratiecentrum & kantoor
Columbusweg 2
4462 HB Goes