Alles over de warmtepomp

Warmtepomp Inventum zónder buitendeel

De Inventum Spaarpomp is één van de hybride warmtepompen van Inventum. Het is een compacte warmtepomp die de mechanische ventilatie vervangt. De Inventum Spaarpomp ventileert de woning en recyclet de warmte die anders via de mechanische ventilatie direct naar buiten zou gaan.

Gebruik teruggewonnen warmte

De teruggewonnen warmte gebruikt de ventilatiewarmtepomp voor het verwarmen van het cv-water voor je verwarming. Zo hoeft je cv-ketel minder hard te werken en bespaar je zo’n 25% tot 50% op je gasverbruik. Dat is winst voor je portemonnee.

Onderscheidend

Een onderscheidend punt ten opzichte van andere hybride warmtepompen, is dat deze warmtepomp geen buitenunit heeft. Wanneer het vooral interessant is om een spaarpomp te plaatsen, is wanneer de ventilatie-unit op dit moment naast de cv-ketel hangt. Hierdoor kan de ventilatie-unit vervangen worden door de spaarpomp.

Subsidie

De aanschaf van deze warmtepomp is nu extra aantrekkelijk vanwege de ISDE-subsidie. Voor deze warmtepomp geldt in 2024 een subsidie van € 2475. Lees hier meer over de ISDE-subsidie.

Kom de demo bekijken

Wil je meer weten over de Inventum Spaarpomp, of vraag je je af of dit een geschikte oplossing kan zijn voor in jouw woning? Kom eens langs in ons Inspiratiecentrum in Hulst. Hier hebben we een demo van deze hybride warmtepomp staan. We vertellen je graag meer!

 

Vragen? Neem contact op!

Volg ons op social media of laat je informeren in ons inspiratiecentrum.

Bel
Bel 0114 681 243 - Hulst
Bel 0113 743 200 - Goes

24/7 bereikbaar
Mail
Bezoek
Hoofdkantoor & inspiratiecentrum
Australiëweg 1
4561 PD Hulst
Bezoek
Inspiratiecentrum & kantoor
Columbusweg 2
4462 HB Goes