Alles over de warmtepomp

Alles over de hybride warmtepomp

De hybride warmtepomp is een van dé manieren om het gasverbruik in jouw woning drastisch te verminderen. Een hybride warmtepomp is een warmtepomp die samen met een reguliere cv-ketel zorgt voor verwarming. En naast het besparen op je gasverbruik, kan je nu ook nog besparen op de aanschafprijs, want zo lang de voorraad strekt hebben we een superscherpe actieprijs voor de Daikin Altherma!

Hoe werkt het?

Een hybride warmtepomp beschikt over een binnen- en een buitenunit. De binnenunit komt naast de cv-ketel te hangen. De buitenunit van de warmtepomp staat in de buitenlucht en daar wordt energie aan de buitenlucht onttrokken. Het werkende deel vanroot deel van de benodigde warmte in huis. De cv-ketel werkt op gas en is verantwoordelijk voor het warme water in de keuken en badkamer. Daarnaast springt de cv-ketel indien nodig bij op koude dagen, zodat er altijd de warmtepomp brengt deze energie naar een hoger temperatuurniveau, zodat de warmte gebruikt kan worden in het centrale verwarmingssysteem. Deze warmtepomp werkt op elektriciteit en zorgt voor een g een optimale warmte in huis is.

Waarom een hybride warmtepomp?

Het overgrote gedeelte van de Nederlandse huishoudens is op dit moment nog aangesloten op aardgas, een brandstof die CO2-uitstoot geeft bij verbranding. Door over te stappen op duurzame bronnen verminderen we deze CO2-uitstoot. De hybride warmtepomp wordt gezien als een eerste stap om het gasverbruik van een woning te verminderen. De overstap naar alleen duurzame energie is niet goedkoop en vergt ook aanzienlijke aanpassingen. Helemaal los van het gasnet kan met een hybride warmtepomp niet omdat deze samenwerkt met een cv-ketel. Bij toepassing van de hybride warmtepomp moet een aantal aanpassingen getroffen worden en is een investering nodig. Deze investering is echter een stuk minder ingrijpend dan bij de aanpassing naar een gasloze installatie.

Superscherpe actieprijs

Dit is hét moment om te investeren in een warmtepomp. We hebben, zo lang de voorraad strekt, een superscherpe actieprijs voor de Daikin Altherma hybride warmtepompen inclusief cv-ketel. Nu met overheids-subsidie én kortingen van € 8.194,- voor € 5.319,-

Voor meer informatie over deze actie kunt u ons bellen op 0114-681243, of stuur een mailtje naar info@poppeinstallatietechniek.nl

Vragen? Neem contact op!

Volg ons op social media of laat je informeren in ons inspiratiecentrum.

Bel
Bel 0114 681 243 - Hulst
Bel 0113 743 200 - Goes

24/7 bereikbaar
Mail
Bezoek
Hoofdkantoor & inspiratiecentrum
Australiƫweg 1
4561 PD Hulst
Bezoek
Inspiratiecentrum & kantoor
Columbusweg 2
4462 HB Goes