Alles over de warmtepomp

Meer info? Vraag direct uw offerte aan.

Warmtepomp

Een warmtepompoplossing die past bij jou!
Wil je volledig van het gas af of wil je liever overstappen naar een hybride warmtepomp. Heb je ruimte voor het plaatsen van een buitenunit of wil je liever een mogelijkheid bekijken zonder. Wij helpen je graag! Je profiteert nu nog van ISDE subsidie als je een warmtepomp koopt.

 

Laat je inspireren ...

Er leven nog veel vragen over de warmtepomp. In onze inspiratiecentra in Hulst en Goes vertellen we je er alles over én kun je zien, voelen en beleven hoe de warmtepomp werkt. Want pas als je het zelf ervaart, begint het te leven. Laat je alvast inspireren door deze video.

Kom je langs? Maak dan een afspraak.

Wat is een PVT-systeem?

Een PVT-systeem – bestaande uit de PVT-warmtepomp en PVT-panelen – voorziet je woning van duurzame verwarming, warm water en koeling zonder een buitenunit. 

PVT-panelen wekken naast elektriciteit ook warmte op. De voorkant van het PVT-paneel bestaat uit zonnecellen (PV) die zonlicht omzetten in elektriciteit, ook wel zonnepanelen genoemd. De achterkant van het paneel is een thermische wisselaar (T) en onttrekt warmte uit de buitenlucht en het paneel. De PVT-panelen zijn de energiebron voor de PVT-warmtepomp.

Meer info

Alles over de hybride warmtepomp

De hybride warmtepomp gebruik je in combinatie met de huidige cv-ketel. Wanneer je in het voor- en najaar de verwarming gebruikt, is het de warmtepomp die z'n werk doet. Deze zorgt met een minimaal energieverbruik voor de gewenste temperatuur. Als het in de winter erg koud is schakelt de cv-ketel bij. Je cv-ketel of zonneboiler zorgt ook voor warm water. Je houdt hierbij dus een gasaansluiting.

Meer info

Warmtepomp Inventum zónder buitendeel

De Inventum Spaarpomp is één van de hybride warmtepompen van Inventum. Het is een compacte warmtepomp die de mechanische ventilatie vervangt. De Inventum Spaarpomp ventileert de woning en recyclet de warmte die anders via de mechanische ventilatie direct naar buiten zou gaan.

Meer info

Soorten warmtepompen

De warmtepomp is voor alle typen woningen mogelijk. De woning dient echter wel goed geïsoleerd te zijn. Maar welk soort warmtepomp sluit aan bij jouw wensen én is het meest geschikt voor jouw woning? We lichten een aantal verschillende soorten warmtepompen toe.

Meer info

Subsidie mogelijkheden voor warmtepompen in 2024

De ISDE-subsidie is door de Rijksoverheid in het leven geroepen om particulieren en bedrijven te stimuleren om minder gas te gebruiken en over te stappen op duurzame energie. Het is bedoeld als tegemoetkoming bij de aanschaf van een warmtepomp voor bestaande bouw. De hoogte van de warmtepompsubsidie hangt af van het type warmtepomp en het vermogen: hoe groter het vermogen van de warmtepomp, hoe hoger de ISDE-subsidie.

Meer info

Voordelen van de warmtepomp

Een warmtepomp schaf je niet zomaar aan. Het is een investering, maar gezien de vooruitzichten naar de toekomst is deze investering zeker het overwegen waard. We hebben de belangrijkste voordelen van een warmtepomp voor je op een rijtje gezet.

Meer info

Ideale warmtepomp radiator

De Vertiga Hybrid van Jaga is een volledig nieuw type lage watertemperatuur radiator voor warmtepompen en HR-ketels. De Vertiga Hybrid combineert maximale warmteafgifte en niet-condenserende koeling, het laagste energieverbruik en uniek design met elkaar.

Meer info

Vragen? Neem contact op!

Volg ons op social media of laat je informeren in ons inspiratiecentrum.

Bel
Bel 0114 681 243 - Hulst
Bel 0113 743 200 - Goes

24/7 bereikbaar
Mail
Bezoek
Hoofdkantoor & inspiratiecentrum
Australiëweg 1
4561 PD Hulst
Bezoek
Inspiratiecentrum & kantoor
Columbusweg 2
4462 HB Goes